Įkraunama...
Įkraunama...

Vyrų depiliacija - moterų nuomonės

Kadangi yra netgi dvi vienodos temos, pasikartosiu smile.gif
Zelmenis is pazastu vyrams naikinti tiesiog PRIVALOMA! Visu pirma, tai del higienos, antra - daug estetiskiau ir maloniau ziurisi bei maloniau prisiglausti. Kas del apacios, matyt pas mus Lietuvoje vyrai vis dar labai konservatyviai i tai ziuri ir dauguma (mano subjektyvia nuomone) tai vis dar laiko iskrypimu, gejiskumu. O gal tiesiog ir tingejimas prisideda g.gif Tarkim Amerikoje tai ne tik kad naturalu, bet ir iprasta - pasalinti viska arba nutrumpinti tuos gaurus. Taigi, esu visiskai uz pazastu plauku naikinima ir uz bikini dalies susitvarkyma... o tie robinzonai kruzai tai ne tik kad nevilioja, bet dar ir atbaido...
Atsakyti
QUOTE(kalissta @ 2009 05 01, 19:28)
O paivairinimui visai smagu...  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

Man visai nepatinka kai pas vyrus net ten plika buna schmoll.gif schmoll.gif pazastys, krutine, ypac nugara - sutinku, turi but nupesta, bet ta vieta tik patrumpinta ax.gif Kaip gerai kad MB ne is plaukuotuju, ir dar prisiziuri thumbup.gif
Atsakyti
siaip cia mano subjektyvi nuomonė, bet kaip pazastys plikos, tai kazkaip... o va genitalijas gali kad ir visiskai issiskusti, nes tai sexualu ir vyrai netgi islostu tam tikra prasme. juk tada ir daikciukas didesnis atrodo blush2.gif happy.gif
Atsakyti
va. pasirodo cia dar viena temo tokia pat....
man patinka, kai ten nuskusta, sexualu o ir [COLOR=yellow]didesnis atrodo rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agotaite: 03 gegužės 2009 - 16:47
Kiek daug skirtingu nuomoniu smile.gif
Pasisakysiu ir as...
Kol nebuvau sutikus MB visada baisedavausi plaukuotais vyrais,ypac plaukuota krutine.Bet se tau ir iskrete likimas poksta biggrin.gif Gavau vyra,kurio turbut tik ausys be plauku lotuliukas.gif cia aisku juokauju,bet tikrai labai plaukuotas...
Tai jeigu jis nedepiliuotu tos vieteles ir pazastu tai tikrai manau butu nehigieniska,o ypac kai silti orai.Aisku plaukai ant nugaros(nors ir ne miskas ten)tikrai labai nezavi ir paciam nepatinka tai vis klausia kada nupirksiu vasko ir nuplesiu lotuliukas.gif
Beje plaukuota krutine netrukdo visiskai,pamilau ji ir jo plaukus tuo paciu ir net neisivaizduoju vyro kudikio oda salia saves mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
... man kazkaip atrodo kad vyras ir yra tam kad butu plaukuotas biggrin.gif tik truputi trukdo pazatu plaukai kai buna tokie kalnai kad net per maikes laukan lenda lotuliukas.gif .. bet jei patrumpinti tai nieko biggrin.gif ... nors savaji mokiau kad isvis reikia nusiskust bent karta per savaite ax.gif o kas apie vyru draugeli tai tai tiek savojo prasau kad pabandytu nusiskust (kazkaip skaniau atrodo) ax.gif bet neskuta nors tu ka doh.gif tai sakiau kokia nakti mieganciam pati viska sutvarkysiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Vyras turėtų, bent elementariai higieniškai susitvarkyti, t.y. apsiskusti pažastis ir "ten" good.gif o ypač, tas aktualu vasarą mirksiukas.gif
daugiau tikrai nereikia, na nebent, koks stiptizo šokėjas, kuriam svarbu estetiškai atrodyti... ax.gif
o tikro vyro krūtinė turi būti plaukuota rolleyes.gif bet aišku, ne krūmynai...
Atsakyti
QUOTE(vaitkute @ 2009 05 05, 10:49)
  tai sakiau kokia nakti mieganciam pati viska sutvarkysiu  lotuliukas.gif

Darbsti slapuke smile.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
MB supranta,pažastis tvarkosi, bet ne tiek,kad ne duok die plaukeliai nebūtų ataugę smile.gif Dėl tos zonos,tai pats paklausė,kaip man geriau būtų,tai dabar jau visad apsitvarko ax.gif
Depiliuoti kojas vyrams - niu niu niu schmoll.gif Man tai siaubingai ir atrodo. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ui!: 06 gegužės 2009 - 15:48
QUOTE(Smeltė @ 2009 05 05, 21:02)
Vyras turėtų, bent elementariai higieniškai susitvarkyti, t.y. apsiskusti pažastis ir "ten"  good.gif o ypač, tas aktualu vasarą  mirksiukas.gif
daugiau tikrai nereikia, na nebent, koks stiptizo šokėjas, kuriam svarbu estetiškai atrodyti... ax.gif
o tikro vyro krūtinė turi būti plaukuota  rolleyes.gif bet aišku, ne krūmynai...

Labai jau kategoriskai: "turi buti" skamba. Na man tai nera nieko sexualiai uz neplaukuota vyriska krutine. Savo berniukui neseniai plaukiukus nuo jos nuroviau, tai negaliu atsidziaugt. blush2.gif pazastys tai vien del higienos- be plaukeliu, nes net supykint gali, bent jau mane, nuo vaizdo ir kvapo doh.gif , o seveliura apacioj... na bandysiu savo maziuka prikalbint, kad panaikintu ten plaukiukus, nu gali nuo bambos takeli pasilikt, bet daugiau tai ne... ziuresim, ar pasiduos maniskis , ar ne rolleyes.gif tiesiog issilydyt galima toki sutvarkyta vaikino kuna pamacius blush2.gif ir man tai tikrai nera nevyriska. man nevyriska yra apsileidimas schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(manti @ 2009 02 05, 22:48)
Pazastys -  depiliacija butina, bikini - apsitvarkyt butina, krutine - patinka kai plauku nedaug arba ju nera, o kojos - pageidautina su plaukais biggrin.gif Na is bedos krutine gali but ir plaukuota, ko nepadarysi is tos meiles, bet kai lipa per marskiniu virsu tai man fe, o jau apie plaukuota nugara tai patyliu... schmoll.gif
Nemanyit, kad tik mes cia kankinsimes cool.gif

Visiskai teisingai, ir as taip manau!! thumbup.gif jei vyras tai dar nereiskia kad gali buti kaip mauras, tokiu dziunglese ieskoti, o ne savo glebyje tongue.gif tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulinute @ 2009 05 18, 14:24)
Visiskai teisingai,  ir as taip manau!! thumbup.gif  jei vyras tai dar nereiskia kad gali buti kaip mauras, tokiu dziunglese ieskoti, o ne savo glebyje tongue.gif  tongue.gif  biggrin.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti