Įkraunama...
Įkraunama...

Didžiausia šunybė, kurią iškrėtė vaikai

Mama pasakojo, kad kai buvo mažutė, maždaug 4 metų, vyresnės mergaitės pasakė, kad durų rankena yra labai saldi ir skani. Buvo žiema. Apie 20 laipsnių šalčio. Rankena metalinė. Mama pabandė palaižyti ir prilipo. Kadangi namie nieko nebuvo, ji kantriai laukė kol sugrįžo tėvai ir ją atitirpdė smile.gif
Atsakyti
O maniskis tai daug sunybiu prikrecia,bet tokiu nekaltu.Dabar mano berniukas maudosi bliude(kaip ir sese nori).Tai viena karta besipliuskendamas islipo is to bliudo ir vonioje kaku padare.Kai buvo kokiu 1 jo ir paragavo,o kad susirauke pamenu.Nesenai su markeriu kilimineje dangoje nubreze kelias juostas.O tapetus pleso pakaitom su katinu,tai sakiau kol abu neuzauks tol nekeisiu. wink.gif
As tai buvau labai judrus vaikas.Tai viena karta uzstrigau egleje.POajudeti negalejau,kol tetis neisgelbejo.Pirmoje klaseje pardaviau gumos popieriukus uz du rublius,poto mama turejo raudonuoti per susitinkima,nes jis matai parejes mamai pasigyre.O seip lupti tikrai nesu gavusi,tik jei prisidirbdavau ka nors,tai ateidavau pas tevelius ir sakydavau''musk mane''.Na negi vaika bemusi laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
NA LINKSMA ČIA thumbup.gif . Dovydas mažas (apie 3,5 metų) mėgdavo ką nors paslėpti: raktus, telefonus....Tai va, 1 dieną dingo Tėčio raktai nuo mašinos. Ieškojom kokias 2 dienas, visa laimė turėjom atsarginius rolleyes.gif . Radom visai atsitiktinai huh.gif , atšalo oras ir teko išsitraukti žieminius batus. Tėtis kiša koją ir kas tai trukdo mad.gif , krestelėjo batą, o iš ten mašinos rakčiukai išgriuvo blink.gif . Tai jei pavasario oras šiltų kaip pagal užsakymą, tai radę būtume apie lapkričio 1-ąją biggrin.gif , tokia pati istorija buvo nutikusi mano mob. telefonui, tik jis savaitę šildėsi senelio vailokuose wink.gif
Atsakyti
QUOTE (ema @ 2004 03 27, 20:38)
tokia pati istorija buvo nutikusi mano mob. telefonui, tik jis savaitę šildėsi senelio vailokuose wink.gif

As tai is vyro telefono skambinu i savaji kai maze kur nors ji nukisa. Einu ton pusen kur skamba smile.gif .
Atsakyti
QUOTE (Kuzia @ 2004 03 27, 18:49)
As tai is vyro telefono skambinu i savaji kai maze kur nors ji nukisa. Einu ton pusen kur skamba smile.gif .

skambinom ilgai ir nobodžiai, bet matyt iškart po įmetimo senelis vailokus išnešė į tamsų, o jis vos ne už 9 dūrų ohmy.gif
Atsakyti
maniskis kai buvo visai mazas, na keliu menesiu ir dar tik ropojo, bet vaiksciot nemokejo, sumaste skalbimo masina atsidaryt. mes tada nuomavomes buta ir buvo seimininku skalbimo masina "Viatka" atrodo.Ir tam technikos stebukle nebuvo blokatoriaus, kad skalbimo metu neatsidarytu. Zodziu sedziu as kambaryje, maniskis marsiruoja po virtuve, spinteles visos uzraisiotos, sedziu rami, tik girdziu, kad vanduo liejasi per grindis. Atbegu greitai, o maniskis visas patenkintas, slapias iki visu pampersu tam milteliuotam vandeny, virtuvej vandens per du pirstus. Tada ir juokiausi ir pykau, mazius visas patenkintas slidineja po visa virtuve, o as vandeni bandau kuo greiciau susemt, kol per visus aukstus nenutekejo g.gif
Atsakyti
laugh.gif laugh.gif Maka, gerai, kad kaimynų neišplaukdinot, nes kitaip turbūt būtumet patys išplaukę biggrin.gif . Svarbiausia, kad vaikas nesusižeidė smile.gif .
Dovydas mėgsta pafantazuoti. Ir buvo porą kartų labai sekmingų.
Buvo jam tada kokie 4 metukai (dar man prieš pastojant). Ateinu pasiimti vaiko iš daržo, įkišu nosį į grupę, o visi vaikai išpūtę akis į mane žiūro blink.gif , auklėtojo įtartinai ir dviprasmiškai šypsosi g.gif . Nieko neįkertu, bet suvokiu, kad tai liečia mane. Na aš rengiu Dovydą, o aukletoja pusbalsiu man:" tai girdėjau dvynukų laukiatės tongue.gif ?" ":o kokių dvynukų?", o Dovydas mane glostydamas(tipo ramindamas): "mam, tu dar nieko nežinai smile.gif , bet iš tavęs išgims du leliukai: brolis ir sesė rolleyes.gif " na čia aš pratrūkau laugh.gif laugh.gif , aukletoja viską suprato, abi pasijuokėm iš širdies. Tačiau ta istorija nesibaigė, savo porciją gavo ir brangusis. Pasakoja grįžęs iš darbo:užlėkiau pas tėvus (su kokiu tai reikaliuku): mama beveik nesikalba g.gif , užeinu pas tėvą į kambarėlį, mane pamatęs pradėjo žvengti:" nu ką, prisidarei džiaugsmo biggrin.gif , sveikinu" , o aš nesupratęs blink.gif " Dovydas sakė, kad dvynukų laukiatės". na aišku vyras tėvus savo nuramino, bet ir pats šiek tiek suabejojo:" o gal aš nieko nežinau g.gif "

Atsakyti
Antras sekmingas pokštas: aš vėlavau pasiimti Dovydą (4,5 metai buvo) iš daržo ir vyras niekaip nespėja, paprašė savo tėvų: "mamyt, paimkit Dovyduką, mes niekaip nespėjam ir svarbių reikaliukų". Na seneliai pasiėmė bičą: "Dovydukai pabūsi truputuką pas mus, nes tėveliai nespėja į darželį, nes daug darbelio yra smile.gif ", o Dovydas:"močiute, aš žinau smartass.gif , mamytė labai didelę avariją padarė, todėl negali rolleyes.gif ". Močiutei vos ne širdies smūgis ohmy.gif . Puolė skambint mano brangiausiam:" vaje, kas ten nutiko, ar visi sveiki ohmy.gif ?"
vyras: blink.gif
močiutė:" taigi Dovydas sakė, kad mama į avariją papuolė"
Vargšai seneliai, šventėms galvojom kokių raminamų praėt dovanot, nes be mūsiškio dar 5 anūkėliai yra tongue.gif

Atsakyti
QUOTE (Kuzia @ 2003 12 08, 12:35)
Dar vieną topinį bajerį prisiminiau rolleyes.gif . Sūnui tada dar 2metukų nebuvo. Žodžiu, vasara, karšta namie, balkono durys pradarytos. Ruošiamės su sūnum kažkur eiti. Susidėjau ant lovos rūbus, kuriuos rengsiuos išėjus iš dušo. Išeinu iš to dušo, ruošiuos rengtis. Ups, o kur liemenukas? Galiu duot galvą nukirst, kad pasidėjau ant lovos. Nu bet nėra! blink.gif blink.gif Ieškau šen, ieškau ten - nėra unsure.gif . Galvoju, gal man jau visai wacko.gif . Išeinu į balkoną įkvėpt gryno oro. Pažiūriu žemyn. Spėkit, kur pamačiau liemenuka? Ogi 6 aukšto(aš gyvenau 9-am) balkono gėlių lovelyje blink.gif blink.gif . Ten dar tokia atsikišus antena styrojo, tai aš dar galvoju, gerai kad ant tos antenos nepasidžiovė rolleyes.gif , būtų plevesavęs kaip kokia vėliava biggrin.gif

clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif
Geras thumbup.gif
Atsakyti
Kai mano panelei buvo gal kokie 2.5 m., toki fokusa istaise:
zodziu, isejau ryte i balkona skalbiniu dziaustyti, o maniske eme mane ir uzrakino balkone, situacija nors staugk: vyras zvejoti isvares, gris tik vakare, bet ir tai ieiti negales nes raktai spynoje, gyvename ketvirtame aukste. Ka daryti?! ohmy.gif
Vaiko reakcija: nusirenge nuogai, atsitempe kede prie sekcijos ir davai lysti ten kur negalima. dry.gif Idomu kaip toks vaikas pajuto kad mama bejege? g.gif
Ir ko tik as nedariau: ir graziuoju, ir bloguoju senkinau saviske, kad ileistu namo, bet ji tik juokiasi ir laksto nuoga biggrin.gif .
Veliau, gal po valandos, prisisnekinau kad atidarytu, bet vel beda - as pastumiau duris ir spynele smarkiau isispraude, todel mano spirgas nepajege jos atidaryti.
Zodziu viskas baigesi tuo, kad po poros valandu nelaisves teko isspirti duris, tai uz tatai dabar turime plastikinius langus biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
laugh.gif laugh.gif laugh.gif na ir kantrybe mamos 2 val. laukti laugh.gif ,as jau po 30min. buciau isspyrus laugh.gif
Atsakyti
QUOTE (Tukana @ 2004 05 02, 15:25)
Kai mano panelei buvo gal kokie 2.5 m., toki fokusa istaise:
zodziu, isejau ryte i balkona skalbiniu dziaustyti, o maniske eme mane ir uzrakino balkone, situacija nors staugk: vyras zvejoti isvares, gris tik vakare, bet ir tai ieiti negales nes raktai spynoje, gyvename ketvirtame aukste. Ka daryti?! ohmy.gif
Vaiko reakcija: nusirenge nuogai, atsitempe kede prie sekcijos ir davai lysti ten kur negalima. dry.gif Idomu kaip toks vaikas pajuto kad mama bejege? g.gif
Ir ko tik as nedariau: ir graziuoju, ir bloguoju senkinau saviske, kad ileistu namo, bet ji tik juokiasi ir laksto nuoga biggrin.gif .
Veliau, gal po valandos, prisisnekinau kad atidarytu, bet vel beda - as pastumiau duris ir spynele smarkiau isispraude, todel mano spirgas nepajege jos atidaryti.
Zodziu viskas baigesi tuo, kad po poros valandu nelaisves teko isspirti duris, tai uz tatai dabar turime plastikinius langus biggrin.gif biggrin.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Aš balkone prieš pora savaičių sėdėjau. Irgi skalbinius džioviau Maniškiui 2m. 7mėn, pajuokavo bernuželis: uždarė duris "Mamyte, aš tavęs neišleisiu" ir pasikabino ant rankenos. net karštis išpylė, nes prieš mėnesiuką jau buvom kambary įkalinti(atskira istorija...). Langai pakeisti, darinėjasi nelengvai. Paprašiau, kad kėdė atsineštų ir bandytų atidaryti. O jis toks patenkintas, toks didelis paklibina paklibina rankeną: "Mamyte, jau pavargau, einu atsigersiu", demonstratyviai atsinešė sulčių, atsigėrė. Paskui vėl pabandė atidaryti, bet atkelti jam per sunku, o kaip stumti rankeną niekaip nepavyko paaiškinti. Tada pasisiot išėjo, vėl paklibino, galop:"Tu čia pabūk, aš dabar labai pažaisti noriu" ir išsitraukęs traktorių, su kuriuo jau gal pora mėnesių nežaidė, burzgia prie balkono. Išsėdėjau pusvalandį, sušalau, visus galimus variantus permasčiau ir liepiau mobilų atsinešti. Bent vienas Siemenso privalumas išaiškėjo, kad su vienu mygtuku atsirakina. Tai va ir paskambino šiaip ne taip mano burbulas vyro sesei, laimei, ji buvo ne paskaitose ir ne darbe. Laimei, patikėjo iš kelinto vaiko aiškinimo, kad reikia ateit mamą iš balkono išleist. Patiko jam būti dideliam ir dar mamos išgelbėtojui biggrin.gif . Kai paaiškinau, kad skambučiui suskambus, jis turės prisistumti kėdę ir duris atsklęsti, vietoj nenustygo. Griebė telefoną: "Aš dar tetukui paskambinsiu!" Na, perkalbėjau, kad jau gana, sulaukėm tetos ir džiaugėmės laiminga pabaiga.
Atsakyti