Mama pasakojo, kad kai buvo mažutė, maždaug 4 metų, vyresnės mergaitės pasakė, kad durų rankena yra labai saldi ir skani. Buvo žiema. Apie 20 laipsnių šalčio. Rankena metalinė. Mama pabandė palaižyti ir prilipo. Kadangi namie nieko nebuvo, ji kantriai laukė kol sugrįžo tėvai ir ją atitirpdė

O maniskis tai daug sunybiu prikrecia,bet tokiu nekaltu.Dabar mano berniukas maudosi bliude(kaip ir sese nori).Tai viena karta besipliuskendamas islipo is to bliudo ir vonioje kaku padare.Kai buvo kokiu 1 jo ir paragavo,o kad susirauke pamenu.Nesenai su markeriu kilimineje dangoje nubreze kelias juostas.O tapetus pleso pakaitom su katinu,tai sakiau kol abu neuzauks tol nekeisiu.
As tai buvau labai judrus vaikas.Tai viena karta uzstrigau egleje.POajudeti negalejau,kol tetis neisgelbejo.Pirmoje klaseje pardaviau gumos popieriukus uz du rublius,poto mama turejo raudonuoti per susitinkima,nes jis matai parejes mamai pasigyre.O seip lupti tikrai nesu gavusi,tik jei prisidirbdavau ka nors,tai ateidavau pas tevelius ir sakydavau''musk mane''.Na negi vaika bemusi

As tai buvau labai judrus vaikas.Tai viena karta uzstrigau egleje.POajudeti negalejau,kol tetis neisgelbejo.Pirmoje klaseje pardaviau gumos popieriukus uz du rublius,poto mama turejo raudonuoti per susitinkima,nes jis matai parejes mamai pasigyre.O seip lupti tikrai nesu gavusi,tik jei prisidirbdavau ka nors,tai ateidavau pas tevelius ir sakydavau''musk mane''.Na negi vaika bemusi

NA LINKSMA ČIA
. Dovydas mažas (apie 3,5 metų) mėgdavo ką nors paslėpti: raktus, telefonus....Tai va, 1 dieną dingo Tėčio raktai nuo mašinos. Ieškojom kokias 2 dienas, visa laimė turėjom atsarginius
. Radom visai atsitiktinai
, atšalo oras ir teko išsitraukti žieminius batus. Tėtis kiša koją ir kas tai trukdo
, krestelėjo batą, o iš ten mašinos rakčiukai išgriuvo
. Tai jei pavasario oras šiltų kaip pagal užsakymą, tai radę būtume apie lapkričio 1-ąją
, tokia pati istorija buvo nutikusi mano mob. telefonui, tik jis savaitę šildėsi senelio vailokuose

QUOTE (ema @ 2004 03 27, 20:38) |
tokia pati istorija buvo nutikusi mano mob. telefonui, tik jis savaitę šildėsi senelio vailokuose ![]() |
As tai is vyro telefono skambinu i savaji kai maze kur nors ji nukisa. Einu ton pusen kur skamba

QUOTE (Kuzia @ 2004 03 27, 18:49) |
As tai is vyro telefono skambinu i savaji kai maze kur nors ji nukisa. Einu ton pusen kur skamba ![]() |
skambinom ilgai ir nobodžiai, bet matyt iškart po įmetimo senelis vailokus išnešė į tamsų, o jis vos ne už 9 dūrų

maniskis kai buvo visai mazas, na keliu menesiu ir dar tik ropojo, bet vaiksciot nemokejo, sumaste skalbimo masina atsidaryt. mes tada nuomavomes buta ir buvo seimininku skalbimo masina "Viatka" atrodo.Ir tam technikos stebukle nebuvo blokatoriaus, kad skalbimo metu neatsidarytu. Zodziu sedziu as kambaryje, maniskis marsiruoja po virtuve, spinteles visos uzraisiotos, sedziu rami, tik girdziu, kad vanduo liejasi per grindis. Atbegu greitai, o maniskis visas patenkintas, slapias iki visu pampersu tam milteliuotam vandeny, virtuvej vandens per du pirstus. Tada ir juokiausi ir pykau, mazius visas patenkintas slidineja po visa virtuve, o as vandeni bandau kuo greiciau susemt, kol per visus aukstus nenutekejo

Dovydas mėgsta pafantazuoti. Ir buvo porą kartų labai sekmingų.
Buvo jam tada kokie 4 metukai (dar man prieš pastojant). Ateinu pasiimti vaiko iš daržo, įkišu nosį į grupę, o visi vaikai išpūtę akis į mane žiūro

Antras sekmingas pokštas: aš vėlavau pasiimti Dovydą (4,5 metai buvo) iš daržo ir vyras niekaip nespėja, paprašė savo tėvų: "mamyt, paimkit Dovyduką, mes niekaip nespėjam ir svarbių reikaliukų". Na seneliai pasiėmė bičą: "Dovydukai pabūsi truputuką pas mus, nes tėveliai nespėja į darželį, nes daug darbelio yra
", o Dovydas:"močiute, aš žinau
, mamytė labai didelę avariją padarė, todėl negali
". Močiutei vos ne širdies smūgis
. Puolė skambint mano brangiausiam:" vaje, kas ten nutiko, ar visi sveiki
?"
vyras:
močiutė:" taigi Dovydas sakė, kad mama į avariją papuolė"
Vargšai seneliai, šventėms galvojom kokių raminamų praėt dovanot, nes be mūsiškio dar 5 anūkėliai yra

vyras:

močiutė:" taigi Dovydas sakė, kad mama į avariją papuolė"
Vargšai seneliai, šventėms galvojom kokių raminamų praėt dovanot, nes be mūsiškio dar 5 anūkėliai yra

QUOTE (Kuzia @ 2003 12 08, 12:35) |
Dar vieną topinį bajerį prisiminiau ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |

Geras

Kai mano panelei buvo gal kokie 2.5 m., toki fokusa istaise:
zodziu, isejau ryte i balkona skalbiniu dziaustyti, o maniske eme mane ir uzrakino balkone, situacija nors staugk: vyras zvejoti isvares, gris tik vakare, bet ir tai ieiti negales nes raktai spynoje, gyvename ketvirtame aukste. Ka daryti?!
Vaiko reakcija: nusirenge nuogai, atsitempe kede prie sekcijos ir davai lysti ten kur negalima.
Idomu kaip toks vaikas pajuto kad mama bejege?
Ir ko tik as nedariau: ir graziuoju, ir bloguoju senkinau saviske, kad ileistu namo, bet ji tik juokiasi ir laksto nuoga
.
Veliau, gal po valandos, prisisnekinau kad atidarytu, bet vel beda - as pastumiau duris ir spynele smarkiau isispraude, todel mano spirgas nepajege jos atidaryti.
Zodziu viskas baigesi tuo, kad po poros valandu nelaisves teko isspirti duris, tai uz tatai dabar turime plastikinius langus
zodziu, isejau ryte i balkona skalbiniu dziaustyti, o maniske eme mane ir uzrakino balkone, situacija nors staugk: vyras zvejoti isvares, gris tik vakare, bet ir tai ieiti negales nes raktai spynoje, gyvename ketvirtame aukste. Ka daryti?!

Vaiko reakcija: nusirenge nuogai, atsitempe kede prie sekcijos ir davai lysti ten kur negalima.

Ir ko tik as nedariau: ir graziuoju, ir bloguoju senkinau saviske, kad ileistu namo, bet ji tik juokiasi ir laksto nuoga

Veliau, gal po valandos, prisisnekinau kad atidarytu, bet vel beda - as pastumiau duris ir spynele smarkiau isispraude, todel mano spirgas nepajege jos atidaryti.
Zodziu viskas baigesi tuo, kad po poros valandu nelaisves teko isspirti duris, tai uz tatai dabar turime plastikinius langus

QUOTE (Tukana @ 2004 05 02, 15:25) |
Kai mano panelei buvo gal kokie 2.5 m., toki fokusa istaise: zodziu, isejau ryte i balkona skalbiniu dziaustyti, o maniske eme mane ir uzrakino balkone, situacija nors staugk: vyras zvejoti isvares, gris tik vakare, bet ir tai ieiti negales nes raktai spynoje, gyvename ketvirtame aukste. Ka daryti?! ![]() Vaiko reakcija: nusirenge nuogai, atsitempe kede prie sekcijos ir davai lysti ten kur negalima. ![]() ![]() Ir ko tik as nedariau: ir graziuoju, ir bloguoju senkinau saviske, kad ileistu namo, bet ji tik juokiasi ir laksto nuoga ![]() Veliau, gal po valandos, prisisnekinau kad atidarytu, bet vel beda - as pastumiau duris ir spynele smarkiau isispraude, todel mano spirgas nepajege jos atidaryti. Zodziu viskas baigesi tuo, kad po poros valandu nelaisves teko isspirti duris, tai uz tatai dabar turime plastikinius langus ![]() ![]() |

Aš balkone prieš pora savaičių sėdėjau. Irgi skalbinius džioviau Maniškiui 2m. 7mėn, pajuokavo bernuželis: uždarė duris "Mamyte, aš tavęs neišleisiu" ir pasikabino ant rankenos. net karštis išpylė, nes prieš mėnesiuką jau buvom kambary įkalinti(atskira istorija...). Langai pakeisti, darinėjasi nelengvai. Paprašiau, kad kėdė atsineštų ir bandytų atidaryti. O jis toks patenkintas, toks didelis paklibina paklibina rankeną: "Mamyte, jau pavargau, einu atsigersiu", demonstratyviai atsinešė sulčių, atsigėrė. Paskui vėl pabandė atidaryti, bet atkelti jam per sunku, o kaip stumti rankeną niekaip nepavyko paaiškinti. Tada pasisiot išėjo, vėl paklibino, galop:"Tu čia pabūk, aš dabar labai pažaisti noriu" ir išsitraukęs traktorių, su kuriuo jau gal pora mėnesių nežaidė, burzgia prie balkono. Išsėdėjau pusvalandį, sušalau, visus galimus variantus permasčiau ir liepiau mobilų atsinešti. Bent vienas Siemenso privalumas išaiškėjo, kad su vienu mygtuku atsirakina. Tai va ir paskambino šiaip ne taip mano burbulas vyro sesei, laimei, ji buvo ne paskaitose ir ne darbe. Laimei, patikėjo iš kelinto vaiko aiškinimo, kad reikia ateit mamą iš balkono išleist. Patiko jam būti dideliam ir dar mamos išgelbėtojui