Įkraunama...
Įkraunama...

6d. mano kitas "AS"

QUOTE(Naoko @ 2007 04 28, 17:27)
color=Chocolate]Merginai, kuri klause nuo ko pradet pozityvizmus[/color], tai sito skyrelio rekomenduojamos literaturos sarase pirmoje vietoje puikuojasi J. Murphy "Jusu pasamones galia", knygyne mokejau 13.70, nes bibliotekoj neimanoma gauti:)

turiu šitą knygą šalia savęs, kažkada gavau dovanų (na kai viskas lyg gyvenime buvo gerai )...skaičiau...ir sunki man ji pasirodė...padėjau į spintą...paskaičiusi jūsų temą ką tik išsitraukiau ir šį vakarą praleisiu skaitydama ją bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anandita: 28 balandžio 2007 - 17:30
Man asmeniskai gyvenime padeda dar kitokios knygos. Don Miguel Ruiz "Keturios tolteku ismintys" (fantastiska knyga, padedanti tvarkytis santykius su zmonemis ir su savimi tiesa sakant). paskui dar viena, kuria labai megau, bet paskolinau nebegriztamai: 365 Dao izvalgos kasdienai (autoriaus pavardes nepamenu) - apie tai, kaip gyventi cia ir dabar, kas is tiesu yra svarbu gyvenime. dar yra geros Deepak Chopra knygos, bet jos jau sudetingesnes siek tiek - apie tai, kad "gyvenimas - tai sapnas"... mirksiukas.gif siuo metu skaitau Dalai Lama "The art of happiness" (drauge man parveze is Indijos, kai ligoninej buvau uzdaryta).
Ir yra kitos pakraipos knygos(kaip "Pasamones galia", "Kodel vyrai myli kales" ir daugybe daugybe ju kiekvienam knygyne ar bibliotekoj), kurios nenagrineja gyvenimo esmes ir prasmes, taciau remiantis tais paciais priezasties pasekmes desniais siulo metodus, kaip pasigerinti ne vidini, bet isorini gyvenima. na, zinoma, jie abu susije:) sveikam kune sveika siela - stai todel nesusitvarkydama su savo jausmais ir mintimis, as tvarkau savo kuna, rupinuosi juo visaip... ir tiesa sakant, tai yra veiksminga.
Atsakyti
Anandita, matau, ieškai darbelio. SM yra daug mamų, kurios po darbo ką nors veikia ir uždarbiauja. Pasižiūrėk temą "Rankdarbiai..." (priešpaskutinė iš apačios). Ką tik bičiulės namuose dariau jai nugaros masažą. Ji gamina ir prekiauja visokiomis grožybėmis (vėriniais, sagėmis). Gali, kaip aš, išmokti masažo. Klientų tikrai surasi. Tereikia pagalvoti truputį. mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Man labai patinka skaityti jūsų pozityvias mintys ir tai daug kartų verčia ir mane apgalvoti savo gyvenimą smile.gif
Nors mano gyvenimas labai užimtas ,tenka suktis pastoviai į kiekvieną minutę turiu sudėti kuo daugiau darbų, bet tai mane pradeda vargint ir trumpam pasislepiu savo kūryboje -tikrajam atsipalaidavimui smile.gif Per paskutinius metus aš daug supratau ,kad bendravimas su kitais žmonėmis ,man yra didelė dovana ,minčių mūzą. Jau kelis metus vis po truputį brandinu kelias didžiules svajones, o bendravimas tik labiau priartina prie jų įgyvendinimo biggrin.gif , net galima sakyti tiesiogiai duoda apmąstyti ,kad jos gyvuotų ir kad jos reikalingos ne tik man ,bet ir kitiems smile.gif O bendraujant vis mane ugdo iš nieko padaryti ,ką nors gražaus ir naudingo ,vis paskatindami smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Anandita @ 2007 04 28, 18:15)
ačiū už priėmimą wub.gif
Gal jūs kurios šią temą jau žinot beveik atmintinai, gal jūs man galit padėti pirmiausiai patardamos, nuo ko man pradėti? Nes esu šiuo metu pasimetusi ir taip sakant "blaiviai" mąstyti sunkoka  blush2.gif
Situacija mano tokia:
Prieš 1 mėn išsiskyriau su vyru (barniai, jo neištikimybė, patyčios, rankos kėlimas....) Esu laiminga, tik todėl, kad pagaliau sugebėjau perlipti per meilę kurią nesuprantu kodėl, bet jam jaučiau ir jaučiu dabar šiek tiek ( o gal tai tik prisirišimas?). Taigi auginu viena nuostabią dukrytę. Tik esmė tame, kad išsiskyrusi prisiėmiau (neklauskit kodėl, tiesiog taip reikėjo) būsto paskolą, be to turiu pakankamai daug skolų, kurių noriu atsikratyt,nes kitaip galiu atsidurti gatvėje su vaiku... po vyro poelgių, visiškai nepasitikiu savimi, visko bijau, ir pati savimi visiškai nesu patenkinta. Taigi situacija tokia, turiu darbą - mažai apmokamą, noriu geresnio, su didesniu atlyginimu. Noriu pasitikėti savimi ir būti pagaliau laiminga. Noriu suteikti geresnį, ramesnį, saugesnį gyvenimą sau ir dukrytei  wub.gif
Nuo ko pradėti?? nes kol kas pozityvaus mąstymo pas mane tikrai mažai  blush2.gif
Tik esmė, kad dėl skyrybų aš nesielvartauju visai, netgi džiaugiuosi, tik nežinau, kaip atsistoti ant kojų materialiai, ir susitvarkyti pasitikėjimą savimi  4u.gif

Vel gi tas pats Murphy "jusu neribojama galia buti turtingam", bet ten jau jis tiesiai ta neribota intelekta vadina Dievu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eris: 28 balandžio 2007 - 18:00
QUOTE(vaižgantė @ 2007 04 28, 17:47)
Anandita, matau, ieškai darbelio. SM yra daug mamų, kurios po darbo ką nors veikia ir uždarbiauja. Pasižiūrėk temą "Rankdarbiai..." (priešpaskutinė iš apačios). Ką tik bičiulės namuose dariau jai nugaros masažą. Ji gamina ir prekiauja visokiomis grožybėmis (vėriniais, sagėmis). Gali, kaip aš, išmokti masažo. Klientų tikrai surasi. Tereikia pagalvoti truputį.  mirksiukas.gif

taip ieškau, bet mieliau norėčiau dabartinį darbą pakeisti biggrin.gif nes mano diena labai užimta, ir dar mažiukas vaikiukas kai viena esu, tai laiką beveik visą atima, todėl noriu rimto, gerai apmokamo darbo vietoj savo senojo mirksiukas.gif na o dėl papildomų darbų, tai jau ieškausi per "visur", ieškau tokio kad galėčiau na tiesą sakant naktimis dirbti lotuliukas.gif na kai vaikas užmiega tada.... bet nukrypom nuo temos rolleyes.gif dabar jau esu įpusėjus jūsų pirmąją dalį temos doh.gif siaubas dar tik...bet kiek gerų minčių ir idėjų ir iš vis, gero ūpo...kažkaip vien paskaičius ramiau dūšioj rolleyes.gif
Na ką, pradedu darbą su savimi biggrin.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(busVakare @ 2007 04 26, 17:25)
O apie tai, kokios mintys galveleje? Kuo jos kitokios nei pries pusmeti? Ka patyriau, kad DABAR gyvenu kitaip? Gal pradejau dometis, kas anksciau visiskai buvo svetima? Gal pradejau pries uzmiegant dekoti uz dienos ivykius? Gal atradau silumos? Ismokau zvelgti "giliau" ar pradejau mokintis...[/b][/color]
Papildyta:
[color=Chocolate]...zmogus niekada nepaklausia saves: "Kodel si mintis atejo man i galva? Ka ji nori man pasakyti?" Viskas turi savo reiksme ir prasme, nes be priezasties nera jokios pasekmes. Pasaulyje atsitiktinumai neegzistuoja, egzistuoja Visatos desniai, priezastys ir pasekems.

kiek aš suprantu, jūs tas temas pakopomis nagrinėjote.... aaa tai čia tada nelabai galima įsilieti, nes pas mane viskas tik pradžia to, kas pas jus buvo pirmojoje dalyje verysad.gif o kur dar 2,3,ir kitos dalys... reiškia čia aš netinku unsure.gif Reiks ieškotis kur kitur ... verysad.gif kaip gaila verysad.gif
Atsakyti
Anandita, jei nori atviriau- rasyk man i AZ. Panasia situacija isgyvenau ir as. Tik pries mane ranka nebuvo pakelta. Isbridau pati ir jei priimsi pagalba- rasim bendrom jegom iseiti. Siandiena as esu mylincioje seimoje!

Vienos knygos buna vienu metu sunkios, kitu etapu- lengvai prarijamos. Skaityk, jei yra upo, musu ankstesnes temas. Yra ten visko. Ir apie tai. Tikiu, kad po keliu menesiu busi visai KITOKIA!

Bendrauti galesiu tik treciadieni. Tad gali rasyt rasyt...Apie viska..
Atsakyti
QUOTE(busVakare @ 2007 04 28, 19:27)
Anandita, jei nori atviriau- rasyk man i AZ. Panasia situacija isgyvenau ir as. Tik pries mane ranka nebuvo pakelta. Isbridau pati ir jei priimsi pagalba- rasim bendrom jegom iseiti. Siandiena as esu mylincioje seimoje!

Vienos knygos buna vienu metu sunkios, kitu etapu- lengvai prarijamos. Skaityk, jei yra upo, musu ankstesnes temas. Yra ten visko. Ir apie tai. Tikiu, kad po keliu menesiu busi visai KITOKIA!

Bendrauti galesiu tik treciadieni. Tad gali rasyt rasyt...Apie viska..

nooooriu parašyti tau labai, nes įsimylėjau tave jau pirmoj daly
wub.gif tai skubu rašyti tau į až blush2.gif

Ar galiu čia likti, na šičia pas jus blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anandita: 28 balandžio 2007 - 19:40
Labas, mergytes!!!

Anandita ir SirdeleMano, sveikos prisjunge!!!! 4u.gif 4u.gif

Dziaugiuosi, kad jus megaujates puikia diena ir nesedit prie kompu thumbup.gif Einu ir as i parka pasivaiksciot ax.gif
Atsakyti
wub.gif wub.gif wub.gif Butinai. As cia trumpam. MB laukia...
Sutik, kad reikia laiko atsakyti rimtai..

Jei tai nuotraukoje Tu ir Tavo mazoji, esate labai labai mielos. Siluma sklinda nuo jusu! Jauciu, kad bus Tau gerai! Ir visai neuzilgo! Pamatysi! Mums duodamos kazkokios pamokos, kad per paskaudejima pazvelgtume i save i aplinka. Kad eitume kitu- platesniu keliu! Svarbu sirdyje tiketi ir noreti buti KITOKIAI. Kaip ten su ta legenda?

...zmogelis sutikes Dieva skundesi: "Man buvo blogai, labai blogai... O Tu man nepadejai..." O Dievas tare: "Tai, kad as Tave per akmenis ant ranku nesiau"..

Kazkoks begalinis rimtas jausmas, kad Tau neuzilgo bus kitaip!

LIK LIK LIK!!! Iki treciadienio rasi tikrai siltu ir nuosirdiu pasisakymu! Beto, Tavo mintys isleistos i ora- Tau labai pades!

As nuo geguzes busiu daznokai Klaipedoje... mirksiukas.gif "Namiok ponel?"
Atsakyti
QUOTE(busVakare @ 2007 04 28, 19:50)
wub.gif  wub.gif  wub.gif Butinai. As cia trumpam. MB laukia...
Sutik, kad reikia laiko atsakyti rimtai..

Jei tai nuotraukoje Tu ir Tavo mazoji, esate labai labai mielos. Siluma sklinda nuo jusu! Jauciu, kad bus Tau gerai! Ir visai neuzilgo! Pamatysi! Mums duodamos kazkokios pamokos, kad per paskaudejima pazvelgtume i save i aplinka. Kad eitume kitu- platesniu keliu! Svarbu sirdyje tiketi ir noreti buti KITOKIAI. Kaip ten su ta legenda?

...zmogelis sutikes Dieva skundesi: "Man buvo blogai, labai blogai... O Tu man nepadejai..." O Dievas tare: "Tai, kad as Tave per akmenis ant ranku nesiau"..

Kazkoks begalinis rimtas jausmas, kad Tau neuzilgo bus kitaip!

LIK LIK LIK!!! Iki treciadienio rasi tikrai siltu ir nuosirdiu pasisakymu! Beto, Tavo mintys isleistos i ora- Tau labai pades!

As nuo geguzes busiu daznokai Klaipedoje... mirksiukas.gif "Namiok ponel?"

Ačiū tau ir visoms, nu jau šiluma kokia čia neišpasakyta wub.gif o nuotraukoje mes su dukryte wub.gif

busVakare, namiok panela assa.gif assa.gif assa.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anandita: 28 balandžio 2007 - 20:30