Įkraunama...
Įkraunama...

6d. mano kitas "AS"

QUOTE(eris @ 2007 04 28, 18:16)
O gal tai atsitinka todel kad nieko protingo neparasom ? Tik del dievo meiles nesupik nenoriu nieko izeisti  smile.gif cia as ir save turejau omeni

o gal kad niekam neidomu hihihi.gif as asmeniskai nesu poztyvizmo-konstruktyvizmo knygu skaicius, tik cia atejus suzinojau, kad toks dalykas kuriuo vadovaudamasi gyvenu turi ir pavadinima ir literaturos. Jau minejau , jog esu skeptike ir realiste priedo, tad neisizeiskit, bet didzioji dalis man labai jau svaiciojancios atrodot blush2.gif meginau isiterpti, bet likau praktiskai tik skaitytoja, nes pas Jus cia jauku ax.gif
Atsakyti
QUOTE(O_N_O @ 2007 04 28, 20:41)
o gal kad niekam neidomu hihihi.gif as asmeniskai nesu poztyvizmo-konstruktyvizmo knygu skaicius, tik cia atejus suzinojau, kad toks dalykas kuriuo vadovaudamasi gyvenu turi ir pavadinima ir literaturos. Jau minejau , jog esu skeptike ir realiste priedo, tad neisizeiskit, bet didzioji dalis man labai jau svaiciojancios atrodot  blush2.gif meginau isiterpti, bet likau praktiskai tik skaitytoja, nes pas Jus cia jauku ax.gif

Aš irgi esu ir skeptikė, ir realistė, o kitų svaičiojimai man netrukdo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(O_N_O @ 2007 04 28, 21:41)
o gal kad niekam neidomu hihihi.gif as asmeniskai nesu poztyvizmo-konstruktyvizmo knygu skaicius, tik cia atejus suzinojau, kad toks dalykas kuriuo vadovaudamasi gyvenu turi ir pavadinima ir literaturos. Jau minejau , jog esu skeptike ir realiste priedo, tad neisizeiskit, bet didzioji dalis man labai jau svaiciojancios atrodot  blush2.gif meginau isiterpti, bet likau praktiskai tik skaitytoja, nes pas Jus cia jauku ax.gif

As irgi kaip tas Tomas "kol neikisiu ranka nepatikesiu" bet kokius trys metus keiciu savo mastyma sekasi labai sunkiai ax.gif bet jauciu kad einu i prieki aisku noresi gauti viska cia ir dabar bet tur but man skirtas kitas kelias ax.gif Is pradziu maistavau bet paskui su naujomis ziniomis ateijo ir supratimas "neskubek ir busi pirmas" tongue.gif
Atsakyti
O man patinka svajot wub.gif Esu tikra, kad kuo didesnes svajones, tuo daugiau tu nuveiki!!! O man norisi diedeliu dalyku!!! Ir kai svajoji, tai yra didele tikimybe, kad taip ir bus. Bet jei ne, tai net tikimybes nelieka......

Smagu, kad BusVakare su Anandita bendra kalba rado. As tikrai nesijauciu turinti teise kazka patart tokiais atvejais. Be galo norisi padet, bet galiu tik nuosirdziai palaikyt. Dabar pagalvoju, kad esu be galo laiminga. Viskas mano gyvenime tik labai gerai. Ir asmeniniame, ir su sveikata. Vienintels dalykas - esu buvus visai ant ribos finansine prasme, kai lieki tik su keliais litais kisenej ir zinai, kad nera is kur paimt ir darbo nera. Va cia as tau, Anandita, gal ir galeciau patart, nes kaip supratau tau finansu tema irgi aktuali. Tau tikrai turetu padeti "Pasamones galia". Man labai sunkiu metu padejo nukreipti mintis i tai, ko noriu ir negalvot apie tai, kaip blogai yra. Ir ka, visada atsirasdavo tu pinigu is kazkur. Naudokis knygos patarimais ir pamatysi kaip greitai skinsi vaisius thumbup.gif O darba matau, kad jau konkreciai esi suformulavus kokio noretum. Saunuole!!!!!! Tai pirmas rimtas zingsnis mirksiukas.gif Tikiu, kad sulauski daugiau patarimu is musu mamyciu, kurios yra patyre issiskyrimo skausma ir is naujo atrade laime!!! Nuosirdziai linkiu tau sekmes!!!

Ono, tu mane nustebinai. nemaniau, kad cia jautiesi kazkaip netaip g.gif
Papildyta:
Dar noriu jums persiusti nuostabaus pavasarinio vakaro nuotaikos!!!
Kaip gera stoveti po milzinisku azuolu, tarsi po skeciu..... Nenusakomas jausmas!!!
Matyti voverytes begiojancias po pieva, bezaidziancius vaikus, besileidziancia raudona saule!!! Ech, myliu as pavasari!!!! Gal kad esu pavasari gimus...
Buckis visoms wub.gif
Atsakyti
[quote=pepilota,2007 04 28, 21:07]
O man patinka svajot wub.gif Esu tikra, kad kuo didesnes svajones, tuo daugiau tu nuveiki!!! O man norisi diedeliu dalyku!!! Ir kai svajoji, tai yra didele tikimybe, kad taip ir bus. Bet jei ne, tai net tikimybes nelieka......

Transerfingo teorija sako, kad yra svajonės, norai ir ketinimai. Tik pastarieji turi tendenciją virsti realybe...
Atsakyti
QUOTE(pepilota @ 2007 04 28, 21:10)
Vienintels dalykas - esu buvus visai ant ribos finansine prasme, kai lieki tik su keliais litais kisenej ir zinai, kad nera is kur paimt ir darbo nera. Va cia as tau, Anandita, gal ir galeciau patart, nes kaip supratau tau finansu tema irgi aktuali. Tau tikrai turetu padeti "Pasamones galia". Man labai sunkiu metu padejo nukreipti mintis i tai, ko noriu ir negalvot apie tai, kaip blogai yra. Ir ka, visada atsirasdavo tu pinigu is kazkur. Naudokis knygos patarimais ir pamatysi kaip greitai skinsi vaisius thumbup.gif  O darba matau, kad jau konkreciai esi suformulavus kokio noretum. Saunuole!!!!!! Tai pirmas rimtas zingsnis mirksiukas.gif  Tikiu, kad sulauski daugiau patarimu is musu mamyciu, kurios yra patyre issiskyrimo skausma ir is naujo atrade laime!!! Nuosirdziai linkiu tau sekmes!!!

man su finansais visiškas krachas unsure.gif ojojoj, jei situacijos greit nepakeisiu bus bala žino kas, tai prašom man jei nori gali ir į až parašyti patarimų iš savo patirties, man to labai reikia...todėl jei tik tau nesunku , labai prašau blush2.gif
Atsakyti
[quote=vaižgantė,2007 04 28, 23:11]
[quote=pepilota,2007 04 28, 21:07]

Transerfingo teorija sako, kad yra svajonės, norai ir ketinimai. Tik pastarieji turi tendenciją virsti realybe...
[/quote]

drinks_cheers.gif Negilinau minties, nes kalba buvo tik apie svajones. Faktas, kad nieko nebus be veiksmo, bet viskas juk prasideda butent nuo svajones mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=Anandita,2007 04 28, 21:16]
man su finansais visiškas krachas unsure.gif ojojoj,

Jei dažnai kartosi šį teiginį, tas krachas nevirs teigiamais dalykais...
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2007 04 28, 21:30)
Jei dažnai kartosi šį teiginį, tas krachas nevirs teigiamais dalykais...

mano finansinė padėtis tuoj taps pavydėtina bigsmile.gif ar tinka? ar kaip kitaip reik? blush2.gif biggrin.gif aš gi naujokė, pamokykit mane bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anandita: 28 balandžio 2007 - 21:32
O kokia čia tema? Čia verkiama dėl "manęs nemyli, aš negraži, neturiu pinigų, susipykau su drauge, nepalaiko mama? " g.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Anandita @ 2007 04 28, 22:32)
mano finansinė padėtis tuoj taps pavydėtina  bigsmile.gif ar tinka? ar kaip kitaip reik?  blush2.gif  biggrin.gif aš gi naujokė, pamokykit mane  bigsmile.gif

Ne, ne taip. Man pinigu netruksta, uztenka smile.gif Dabar jau.
Atsakyti
QUOTE(Rudenėja @ 2007 04 28, 22:37)
Ne, ne taip. Man pinigu netruksta, uztenka smile.gif Dabar jau.

Man padejo: Dievas yra nuolatinis visu istekliu saltinis akimirksniu patenkinantis visus mano poreikius
Kartodavau pastoviai kaip tik ateidavo mintis kaip man blogai kad neturiu pinigu maistui butui ir tt. Reikia stengtis blokuoti mintis apie pinigu trukumo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eris: 28 balandžio 2007 - 22:14