QUOTE(Anandita @ 2007 04 28, 17:29)
turiu šitą knygą šalia savęs, kažkada gavau dovanų (na kai viskas lyg gyvenime buvo gerai )...skaičiau...ir sunki man ji pasirodė...padėjau į spintą...
Anandita, gal ne be reikalo šią knygą gavai dovanų?

Gal dabar laikas ją skaityti
QUOTE(Širdelė mano @ 2007 04 28, 17:48)
Per paskutinius metus aš daug supratau ,kad bendravimas su kitais žmonėmis ,man yra didelė dovana ,minčių mūzą. Jau kelis metus vis po truputį brandinu kelias didžiules svajones, o bendravimas tik labiau priartina prie jų įgyvendinimo
Širdelė mano, labai gražiai čia parašei
QUOTE(Anandita @ 2007 04 28, 19:13)
kiek aš suprantu, jūs tas temas pakopomis nagrinėjote.... aaa tai čia tada nelabai galima įsilieti, nes pas mane viskas tik pradžia to, kas pas jus buvo pirmojoje dalyje

o kur dar 2,3,ir kitos dalys...
Anandita, pradinėse temose iš tiesų buvo eiliškumas, bandymai nagrinėti situacijas, pozityvių minčių citatos...Vėliau temos pakeitė savo "kryptį", atsirado asmeniškumai. Pasakysiu atvirai, man truputį
liūdna dėl to.
Jau pastebiu "grupės sindromą", nemažame kolektyve tai yra neišvengiama.

Kelios dienos vis girdimi atgarsiai - "VIP-as, "išrinktieji", "nustumtieji" ir "nepastebėtieji"... Juokinga dažnai
QUOTE(Alan @ 2007 04 28, 22:12)
Negaliu ir tau nepritart...
Kaip ir dėl įspūdžio apie VIP klubą.
Pagalbos man kaip ir nereik, esu pakankamai stipri, kad ištverčiau viską, ką ištvert turiu, deja, kartais našta atrodo per sunki... Manau, kad tik atrodo.
Tais kartais suabejoju savim ir savo gebėjimais, pasiduodu liūdnoms nuotaikoms ir mintims.
Neabejoju dėl vieno (mintis ne mano, o kažkokio didžio žmogaus) - jei stiprybės nerandi savy, veltui jos ieškai kituose.
Alan, skaitydama tavo pasisakymus iš tiesų susidariau vaizdą, kad esi stiprus žmogus, ir...protingas. Manau, kad turi sugebėjimų tvarkytis su nuotaikomis, su savo emocijomis. Tik tada, kai žmogus pats nori keistis, tai ir atsitinka. Abejoti yra labai žmogiška. O
mintis apie stibrybę, kuri slepiasi žmogume, labai liux

Štai, tokia kryptimi turėtų vystytis mūsų tema. Bet sorry, aš ne moderatorė...
Alan, gal galima konkrečiai paaiškinti, kur mūsų temoje VIP klubas, kas išrinktieji ir kas atstumtieji? Įsigysime abenonentus, būsime visi lygūs