Įkraunama...
Įkraunama...

6d. mano kitas "AS"

QUOTE(O_N_O @ 2007 04 28, 21:41)
o gal kad niekam neidomu hihihi.gif as asmeniskai nesu poztyvizmo-konstruktyvizmo knygu skaicius, tik cia atejus suzinojau, kad toks dalykas kuriuo vadovaudamasi gyvenu turi ir pavadinima ir literaturos. Jau minejau , jog esu skeptike ir realiste priedo, tad neisizeiskit, bet didzioji dalis man labai jau svaiciojancios atrodot  blush2.gif meginau isiterpti, bet likau praktiskai tik skaitytoja, nes pas Jus cia jauku ax.gif

Negaliu ir tau nepritart... Kaip ir dėl įspūdžio apie VIP klubą. ax.gif blush2.gif
Pagalbos man kaip ir nereik, esu pakankamai stipri, kad ištverčiau viską, ką ištvert turiu, deja, kartais našta atrodo per sunki... Manau, kad tik atrodo.
Tais kartais suabejoju savim ir savo gebėjimais, pasiduodu liūdnoms nuotaikoms ir mintims.
Neabejoju dėl vieno (mintis ne mano, o kažkokio didžio žmogaus) - jei stiprybės nerandi savy, veltui jos ieškai kituose.
Atsakyti
QUOTE(pepilota @ 2007 04 28, 22:10)
Ono, tu mane nustebinai. nemaniau, kad cia jautiesi kazkaip netaip g.gif

na, vat jauciuos truputi g.gif cia ta mintis del VIP klubo buvo labai tiksli.

.. o ir svajoti..hmm..grazus dalykas, aisku..bet gyvenime man atrodo kiek kitaip - turi realius tikslus, mastai ta linkme, ugdai pasitikejima savo jegomis ar neri stacia galva kazkur rizikuodamas ir kazka darai.. va ir visos svajones..savaime niekas nieko ant lekstutes neatnesa begalvojant..ar atnesa..?.. unsure.gif pasikartosiu, kad tikiu vieninteliu mistinu dalyku, jog mintimis kuriam ateiti - pozityviai ar atvirksciai mastydami, atmetus tikimybiu teorija nenumatytiems atvejams. Bet ir tai gal jokios mistikos tame nera. Kitavertus saviitaiga irgi stiprus veiksnys.
Nieko izeisti nenorejau, man niekad nebuvo lengva su tarp zmoniu unsure.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo O_N_O: 28 balandžio 2007 - 23:21
Labas mergaiciukes 4u.gif

tai kurgi visos issilakste - i sodus, gamta ar pas giminaicius? Nagi uzsukit kuri nors paplepeti, as vistiek sedesiu prie kompo ir mokinsiuos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(LinetaBlue @ 2007 04 29, 13:08)
Labas mergaiciukes  4u.gif

tai kurgi visos issilakste - i sodus, gamta ar pas giminaicius? Nagi uzsukit kuri nors paplepeti, as vistiek sedesiu prie kompo ir mokinsiuos doh.gif

Laba smile.gif
Aš tai namie sėdžiu. Vakar po Europos parką prasibastėm su vaiku. Buvo smagu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudenėja @ 2007 04 29, 14:21)
Laba smile.gif
Aš tai namie sėdžiu. Vakar po Europos parką prasibastėm su vaiku. Buvo smagu  thumbup.gif

Pavyyyyyyyyydziu thumbup.gif bet zinai ka, kai pasakysiu ka veiksiu po mokslu ir Tu man biskiuka pavydesi...eisiu susitikti ir pasivaikscioti po azuolyna su Manta bei jos vaikiukais thumbup.gif Tik, kad vesoka lauke...
Atsakyti
QUOTE(LinetaBlue @ 2007 04 29, 13:32)
Pavyyyyyyyyydziu  thumbup.gif  bet zinai ka, kai pasakysiu ka veiksiu po mokslu ir Tu man biskiuka pavydesi...eisiu susitikti ir pasivaikscioti po azuolyna su Manta bei jos vaikiukais thumbup.gif  Tik, kad vesoka lauke...

Tu nepavydėk. Tu atvažiuok iki Vilniaus kokią dieną ir nulėksime kartu į tą parką mirksiukas.gif
Kaip už pasivaikščiojimą miške, tai įėjimo kaina didoka, bet tikrai fainas miškas, smagu tų skulptūrų ieškoti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudenėja @ 2007 04 29, 14:46)
Tu nepavydėk. Tu atvažiuok iki Vilniaus kokią dieną ir nulėksime kartu į tą parką  mirksiukas.gif
Kaip už pasivaikščiojimą miške, tai įėjimo kaina didoka, bet tikrai fainas miškas, smagu tų skulptūrų ieškoti  thumbup.gif

Va cia tai super pasiulymas thumbup.gif nes as rimtai nebuvus dar niekada tam parke. O gal mes net visos galetume per ta musu susitikima birzelio menesi ten nulekti... mirksiukas.gif
Atsakyti
Ir aš ten nesu buvus...Prašau ir mane pasiimti 4u.gif
Atsakyti
Na, mano mašiniukas važiuoti į Europos parką jau kaip ir pilnas bigsmile.gif Nes mes trys ir dar mano vaikis. Dar koks vaikas tilptų, aišku, reikalui esant. O vieną kartą mes važiavome su mano mažyte mašinyte trys mamos ir trys vaikai! Bet aš nesu tikra, kad tai neprieštaravo eismo taisyklėm lotuliukas.gif

Atsakyti
Sveikos. Jus cia keliones planuojat, o as pabaigiau skaityt sena Vaizgantes tema apie ligas. Radau idomu viena parasyma, kaip analizuot savo liga, atsakai i tam tikrus klausimus, ir is savo atsakymu supranti, koks tavo neteisingas poziuris isprovokavo ta liga. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Anandita @ 2007 04 28, 17:29)
turiu šitą knygą šalia savęs, kažkada gavau dovanų (na kai viskas lyg gyvenime buvo gerai )...skaičiau...ir sunki man ji pasirodė...padėjau į spintą...

Anandita, gal ne be reikalo šią knygą gavai dovanų? bigsmile.gif Gal dabar laikas ją skaityti g.gif

QUOTE(Širdelė mano @ 2007 04 28, 17:48)
Per paskutinius metus aš daug supratau ,kad bendravimas su kitais žmonėmis ,man yra didelė dovana ,minčių mūzą. Jau kelis metus vis po truputį brandinu kelias didžiules svajones, o  bendravimas tik labiau priartina prie jų įgyvendinimo  biggrin.gif

Širdelė mano, labai gražiai čia parašei 4u.gif

QUOTE(Anandita @ 2007 04 28, 19:13)
kiek aš suprantu, jūs tas temas pakopomis nagrinėjote.... aaa tai čia tada nelabai galima įsilieti, nes pas mane viskas tik pradžia to, kas pas jus buvo pirmojoje dalyje  verysad.gif o kur dar 2,3,ir kitos dalys...

Anandita, pradinėse temose iš tiesų buvo eiliškumas, bandymai nagrinėti situacijas, pozityvių minčių citatos...Vėliau temos pakeitė savo "kryptį", atsirado asmeniškumai. Pasakysiu atvirai, man truputį liūdna dėl to.
Jau pastebiu "grupės sindromą", nemažame kolektyve tai yra neišvengiama. g.gif Kelios dienos vis girdimi atgarsiai - "VIP-as, "išrinktieji", "nustumtieji" ir "nepastebėtieji"... Juokinga dažnai unsure.gif

QUOTE(Alan @ 2007 04 28, 22:12)
Negaliu ir tau nepritart... Kaip ir dėl įspūdžio apie VIP klubą.  ax.gif  blush2.gif
Pagalbos man kaip ir nereik, esu pakankamai stipri, kad ištverčiau viską, ką ištvert turiu, deja, kartais našta atrodo per sunki... Manau, kad tik atrodo.
Tais kartais suabejoju savim ir savo gebėjimais, pasiduodu liūdnoms nuotaikoms ir mintims.
Neabejoju dėl vieno (mintis ne mano, o kažkokio didžio žmogaus) - jei stiprybės nerandi savy, veltui jos ieškai kituose.

Alan, skaitydama tavo pasisakymus iš tiesų susidariau vaizdą, kad esi stiprus žmogus, ir...protingas. Manau, kad turi sugebėjimų tvarkytis su nuotaikomis, su savo emocijomis. Tik tada, kai žmogus pats nori keistis, tai ir atsitinka. Abejoti yra labai žmogiška. O mintis apie stibrybę, kuri slepiasi žmogume, labai liux wub.gif Štai, tokia kryptimi turėtų vystytis mūsų tema. Bet sorry, aš ne moderatorė...
Alan, gal galima konkrečiai paaiškinti, kur mūsų temoje VIP klubas, kas išrinktieji ir kas atstumtieji? Įsigysime abenonentus, būsime visi lygūs biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(liepsnele @ 2007 04 29, 17:00)
Sveikos. Jus cia keliones planuojat, o as pabaigiau skaityt sena Vaizgantes tema apie ligas. Radau idomu viena parasyma, kaip analizuot savo liga, atsakai i tam tikrus klausimus, ir is savo atsakymu supranti, koks tavo neteisingas poziuris isprovokavo ta liga.  ax.gif

taigi, sita ir as minejau suradusi, maniau kad geras dalykas mirksiukas.gif as ta analize net persirasiau (nes printeris neveike):)tik sunku analizuot, jei liga ir yra neteisingas poziuris. ta analize geriau tinka fizinems problemoms spresti. bet vistiek bigsmile.gif

Vijurka, labas 4u.gif
Atsakyti