Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuteriniai žaidimai

taigi naršiau po internetą ir sužinojau, kad rugpjūčio mėnesio pabaigoje ketinama išleisti Cake Mania 2 bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(LhooQ @ 2007 08 03, 23:40)
Va, Miaros zinutej yra nuoroda.  smile.gif

bet tai kad ji nieko nedaro,argi kudos reflexive zaidimukas g.gif ax.gif as nezinau,bet man tas linkas nepadejo verysad.gif

o gal as ne ta ka nors darau g.gif parsisiunciu ir paleidziu patch ar kas ten toks ir poto kas turi ivykti.Sorry kad tokia ziopla,bet tikrai nelabai gauudaus su tais vaistukais blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo snaige: 04 rugpjūčio 2007 - 12:18
QUOTE(snaige @ 2007 08 04, 13:16)
bet tai kad ji nieko nedaro,argi kudos reflexive zaidimukas g.gif  ax.gif as nezinau,bet man tas linkas nepadejo  verysad.gif

o gal as ne ta ka nors darau  g.gif parsisiunciu ir paleidziu patch ar kas ten toks ir poto kas turi ivykti.Sorry kad tokia ziopla,bet tikrai nelabai gauudaus su tais vaistukais blush2.gif

Teisingai, spaudi patch, tada eini i My Computer>Local Disk>Program Files>Kudos ir spaudi ant failo su kudos paveiksliuku. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LhooQ @ 2007 08 04, 12:23)
Teisingai, spaudi patch, tada eini i My Computer>Local Disk>Program Files>Kudos ir spaudi ant failo su kudos paveiksliuku. smile.gif

jo bigsmile.gif ir tas zaidimas tada nelimituotas g.gif as taip ir padariau bet zaidimo dar nepasileidau,nes nebuvo kada schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(snaige @ 2007 08 04, 13:28)
jo  bigsmile.gif ir tas zaidimas tada nelimituotas  g.gif as taip ir padariau bet zaidimo dar nepasileidau,nes nebuvo kada schmoll.gif

Tai viskas gerai tada, jei nelimituotas. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(lialka09 @ 2007 08 04, 12:09)
taigi naršiau po internetą ir sužinojau, kad rugpjūčio mėnesio pabaigoje ketinama išleisti Cake Mania 2  bigsmile.gif

zaidziau 1-ma dali, bet nelabai patiko.. schmoll.gif Geriau pasakykit, kada Virtual Villagers 3-cia dalis iseis. bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LhooQ: 04 rugpjūčio 2007 - 12:32
QUOTE(LhooQ @ 2007 08 04, 12:32)
Tai viskas gerai tada, jei nelimituotas. mirksiukas.gif

tai tada einu isbandyt,dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(snaige @ 2007 08 04, 13:33)
tai tada einu isbandyt,dekui  4u.gif

Parasyk, ar viskas gerai. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lialka09 @ 2007 08 04, 12:09)
taigi naršiau po internetą ir sužinojau, kad rugpjūčio mėnesio pabaigoje ketinama išleisti Cake Mania 2  bigsmile.gif

Wow bigsmile.gif Jegele thumbup.gif Tikiuosi, kad nesuprastes, kad kaip Dinner Dash 3 g.gif Lauksiu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(shwiesulka @ 2007 08 04, 13:56)
Tikiuosi, kad nesuprastes, kad kaip Dinner Dash 3  g.gif Lauksiu  bigsmile.gif

O ka, Diner Dash 3 suprastejo? ax.gif Man tai tokia pati gera dalis kaip ir kitos pasirode thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(LhooQ @ 2007 08 04, 14:18)
O ka, Diner Dash 3 suprastejo? ax.gif Man tai tokia pati gera dalis kaip ir kitos pasirode thumbup.gif

Man irgi Diner Dash the best thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(shwiesulka @ 2007 08 04, 12:56)
Wow  bigsmile.gif Jegele  thumbup.gif Tikiuosi, kad nesuprastes, kad kaip Dinner Dash 3  g.gif Lauksiu  bigsmile.gif

Diner Dash thumbup.gif as niekaip negalejau atsitraukt kol nepabaigiau,paskui susizvejojau antra dali,o poto dar ir Flo on the go.Nu tikrai fainas zaidimelis mirksiukas.gif
Ar bandet Roller Rush,panasaus zanro irgi labai fainas mirksiukas.gif
Atsakyti
Kuom tas dinner dash toks populiarus? g.gif gal ir mane sugundysit? lotuliukas.gif
Atsakyti