Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuteriniai žaidimai

QUOTE(ljurka @ 2007 08 01, 19:43)
tai gal gali pasakyt kaip nucrakinai jį nes man niekaip nepavyksta blush2.gif

jau susitvarkei? jeigu ne,galiu pabandyti padeti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(shwiesulka @ 2007 08 05, 17:14)
O isvis apie ka jis ten yra? Skaiciau, kad irgi is simuliaciniu zaidimu tipo, tai ruosiausi pabandyt kada nors...

taip taip simuliacinis mirksiukas.gif simuliuoja zmogaus gyvenima,iskai darbo,mokaisi visokiu briedu,skaitai knygas lavini IQ ir turi pastoviai su visokiais draugais susitikinet.
Manau nusivyliau todel kad nedraudziamas vaisius nebeidomus lotuliukas.gif
Atsakyti
Aha, man irgi taip buna - 90% zaidimu, kuriuos pereinu, iskart issitrinu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(shwiesulka @ 2007 08 05, 18:34)
Aha, man irgi taip buna - 90% zaidimu, kuriuos pereinu, iskart issitrinu biggrin.gif

drinks_cheers.gif as ir taip.

noriu paklaust zaidziusiu escape from paradise,ka reiskia chop the tiki?nelabai viska supantu angliskai,istyrinejau lyg visa bet stoviu vietoj g.gif
Atsakyti
QUOTE(snaige @ 2007 08 05, 19:11)
taip taip simuliacinis  mirksiukas.gif simuliuoja zmogaus gyvenima,iskai darbo,mokaisi visokiu briedu,skaitai knygas lavini IQ ir turi pastoviai su visokiais draugais susitikinet.
Manau nusivyliau todel kad nedraudziamas vaisius nebeidomus  lotuliukas.gif

Kaip Simsai?
Atsakyti
QUOTE(snaige @ 2007 08 05, 17:55)
nu zinokit,kazkaip isivaizdavau kad daug idomesnis tas kudos  g.gif pazaidziau atseit 10 metu ir baiges viskas tuom.Kazkaip nepatenkino manes.Maniau kad kazkaip be galo ir pabaigos...nu bet tiekto,rasim geriau koki nors pazaist. biggrin.gif

Aš irgi tiek užsikabliavau čia paskaičius, o pravariau iki tų dešimt metų ir nuvylė mane g.gif per mažai to laiko.
Atsakyti
Gal kokia antra dali padarys? biggrin.gif Dabar ziuriu, beveik visu geresniu zaidimu tesiniai iseina thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2007 08 05, 22:12)
Kaip Simsai?

ne schmoll.gif simsai tobulesni mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(snaige @ 2007 08 05, 19:11)
taip taip simuliacinis  mirksiukas.gif simuliuoja zmogaus gyvenima,iskai darbo,mokaisi visokiu briedu,skaitai knygas lavini IQ ir turi pastoviai su visokiais draugais susitikinet.
Manau nusivyliau todel kad nedraudziamas vaisius nebeidomus  lotuliukas.gif

Apie kokiį žaidimą kalbat?
Atsakyti
QUOTE(snaige @ 2007 08 05, 23:00)
drinks_cheers.gif as ir taip.

noriu paklaust zaidziusiu escape from paradise,ka reiskia chop the tiki?nelabai viska supantu angliskai,istyrinejau lyg visa bet stoviu vietoj g.gif

Žaidžiau senai, man atrodo, kad čia turi nukirsti du viršuje stovinčius stulpus (skulptūras), kad galėtum pereiti į kitą salos dalį, ten galėsi žvejoti. Nukirsti turi patyręs medkirtys.
Atsakyti
QUOTE(Ramuniukss @ 2007 08 06, 10:07)
Apie kokiį žaidimą kalbat?

kudos mirksiukas.gif

QUOTE(Ramuniukss @ 2007 08 06, 10:29)
Žaidžiau senai, man atrodo, kad čia turi nukirsti du viršuje stovinčius stulpus (skulptūras), kad galėtum pereiti į kitą salos dalį, ten galėsi žvejoti. Nukirsti turi patyręs medkirtys.

o dekui,gal dabar pasistumesiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(snaige @ 2007 08 06, 11:51)
kudos  mirksiukas.gif
o dekui,gal dabar pasistumesiu 4u.gif

aš ir šitą žaidžiau, perėjau visus tik niekaip 2 radio detalių nesugebu pasiimt schmoll.gif sunarvavo tai nebežaidžiu lotuliukas.gif dabar su diner dash vargstu doh.gif
Atsakyti