Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuteriniai žaidimai

Ai dar ka norejau pasakyt,kad zaidimas Kudos veikia,bet ar nelimituotas nepastebejau,nu bet jei nenutraukiamai leidzia kas kart prisijungt,reiskia viskas gerai.dekui dar karta 4u.gif
Tik va stabdo ti nerealiai,gal grafikos korta per silpna g.gif
Papildyta:
QUOTE(Gustuke @ 2007 08 04, 14:21)
Kuom tas dinner dash toks populiarus? g.gif gal ir mane sugundysit? lotuliukas.gif

tai kad nei gundyt nereikia,imi ir zaidi biggrin.gif tikrai geras mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(LhooQ @ 2007 08 04, 14:18)
O ka, Diner Dash 3 suprastejo? ax.gif Man tai tokia pati gera dalis kaip ir kitos pasirode thumbup.gif

Nepatiko man trecia dalis schmoll.gif Pirma ir antra tai superines thumbup.gif Bet trecia tai ir grafika lievesne, ir apskritai kazkokiu nesamoniu su tais apsirengimais sugalvota. Vienzo, man tai 2 dalis labiausiai patiko thumbup.gif
Atsakyti
Beje, jei LDW seks tradicijas ir laikysis simetrijos, 3 Virtual Villagers dalis turetu pasirodyt rugsejo 14 diena lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(snaige @ 2007 08 04, 15:25)
tai kad nei gundyt nereikia,imi ir zaidi  biggrin.gif tikrai geras mirksiukas.gif

Reikia gundyti smile.gif Nes pvz man tokie mažiukai žaidimukai nuobodūs tongue.gif Tad kas ten tokio gero yra, kad ir aš jį žaisčiau? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2007 08 04, 16:27)
Reikia gundyti smile.gif Nes pvz man tokie mažiukai žaidimukai nuobodūs tongue.gif Tad kas ten tokio gero yra, kad ir aš jį žaisčiau? biggrin.gif

Azartas biggrin.gif Ten reikia aptarnauti restorano lankytojus.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lane @ 2007 08 04, 16:30)

Boring tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Lane @ 2007 08 04, 16:30)

visai nieko, tik kad aš tų lankytojų nespėju aptarnaut lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2007 08 04, 16:41)

Calaquendi, tau su mumis nepakeliui, nes mes TIK "maziukus" zaidimus zaidziam tongue.gif
Atsakyti
biggrin.gif Man nėra, ką ten veikti smile.gif Neįdomu... Ir visokie RPG ne online neįdomu. Įdomiau online, kai ne nuo manęs vienos priklauso žaidimo eiga smile.gif
Atsakyti
Atidaryk nauja tema - "Kompiuteriu zaidimai dideliems" lotuliukas.gif
Atsakyti
nu zinokit,kazkaip isivaizdavau kad daug idomesnis tas kudos g.gif pazaidziau atseit 10 metu ir baiges viskas tuom.Kazkaip nepatenkino manes.Maniau kad kazkaip be galo ir pabaigos...nu bet tiekto,rasim geriau koki nors pazaist. biggrin.gif
Atsakyti
O isvis apie ka jis ten yra? Skaiciau, kad irgi is simuliaciniu zaidimu tipo, tai ruosiausi pabandyt kada nors...
Atsakyti