Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuteriniai žaidimai

QUOTE(shwiesulka @ 2007 08 08, 12:00)
Virtual Villagers 2 biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif nu šitą jau žaidžiau
Atsakyti
O tai Escape From Paradise pribaigei?
Siaip paziurejau tam puslapy, tai "pamegusiems villagerius" rekomenduoja pabandyt Escape From Paradise arba Westward g.gif
Tiesa, siandien dar parsisiunciau berods (!) nucrackinta Tribal Trouble, kur kazkada anksciau pasakojau. Jei kam idomu
http://rs4tl2.rapids..._Trouble-TD.rar
Tik negarantuoju, ar tikrai nucrakintas, nes jau viena karta buvau atseit toki parsisiuntus, o ten paaiskejo, kad tik 60 minuciu limitas nuimtas buvo, bet dauguma bajeriu uzrakinti liko unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(shwiesulka @ 2007 08 08, 11:53)

as tai dar nepribaigiau.jau kaip ir susibiesinau nes nerandu tu prakeiktu detaliu ir hintus jau parsisiunciau,bet visteik triju truksta.Viskas iveikta beliko tik detales. g.gif
Atsakyti
QUOTE(snaige @ 2007 08 08, 14:35)
as tai dar nepribaigiau.jau kaip ir susibiesinau nes nerandu tu prakeiktu detaliu ir hintus jau parsisiunciau,bet visteik triju truksta.Viskas iveikta beliko tik detales. g.gif

O aš tai viską perėjau biggrin.gif ir ištrinti tą žaidimą jau spėjau,nes sužaidus nebelieka įdomumo antrą kartą žaisti tongue.gif
Atsakyti
As irgi taip dazniausiai darau, bet kai kuriuos zaidimus (nedaugeli, aisku) megstu po kurio laiko pazaist ir antra karta. Va taip zaidziau Hammer Heads, Villagerius, Fairy Godmother, Insaniquariuma ( doh.gif thumbup.gif ) ir kai kuriuos kitus.
Atsakyti
QUOTE(ljurka @ 2007 08 08, 12:50)
O aš tai viską perėjau biggrin.gif  ir ištrinti tą žaidimą jau spėjau,nes sužaidus nebelieka įdomumo antrą kartą žaisti tongue.gif

dazniausiai ir as istrinu,tik va tokius kaip simsus ir toki kitoki ilgalaiki zaidima pasilieku.Bet ta prakeita escapa ismesiu pazaidus.
Kur tu tas detales radai? g.gif
Atsakyti
Aš tai užsikabinau už Daycare Nightmare. Jau trečią kartą iš naujo pradėjau, bet tik dėl to, kad keisčiau taktiką ir pirkčiau kitus dalykus, o tai stringu biggrin.gif Jau iki 40 lygio nusigavau, bet ir įtemptas žaidimas karsta.gif
Atsakyti
[quote=shwiesulka,2007 08 08, 12:53]

senai nežaidžiu liko dvi detales surast, bet entuziazmas dingo lotuliukas.gif dabar kartais diner dash pažaidžiu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Simbalia @ 2007 08 06, 17:01)
O tai kokius RPG online zaidi? As tai i Lineage2 inikus  wub.gif

Kur dingo mano draugė? verysad.gif
Atsakyti
O gal galėtumėt atsiųsti kuri Virtual Villager2 ax.gif (aiškusu vaistukais arba jau nuskausmintą biggrin.gif ) Suintrigavote su šiuo žaidimu,o ir šiaip nerandu nieko įdomaus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Gustuke @ 2007 08 08, 16:08)
senai nežaidžiu liko dvi detales surast, bet entuziazmas dingo lotuliukas.gif  dabar kartais diner dash pažaidžiu rolleyes.gif

Tai pabandyk ta Westwarda, skaiciau, kad jis irgi is simuliaciniu tipo.
Papildyta:
QUOTE(ljurka @ 2007 08 08, 18:12)
O gal galėtumėt atsiųsti kuri Virtual Villager2 ax.gif (aiškusu vaistukais arba jau nuskausmintą biggrin.gif ) Suintrigavote su šiuo žaidimu,o ir šiaip nerandu nieko įdomaus blush2.gif

Susirask www.games2download.com puslapy installa, o vaistukus berods jau kazkuriam kitam zaidimui naudojai - tinka tie patys mirksiukas.gif
Atsakyti
Padekite iveikti Dream Chronicles 13 lygi, veiksmas vyksta teatre.
Atsakyti