QUOTE(shwiesulka @ 2007 08 08, 12:00)
O tai Escape From Paradise pribaigei?
Siaip paziurejau tam puslapy, tai "pamegusiems villagerius" rekomenduoja pabandyt Escape From Paradise arba Westward
Tiesa, siandien dar parsisiunciau berods (!) nucrackinta Tribal Trouble, kur kazkada anksciau pasakojau. Jei kam idomu
http://rs4tl2.rapids..._Trouble-TD.rar
Tik negarantuoju, ar tikrai nucrakintas, nes jau viena karta buvau atseit toki parsisiuntus, o ten paaiskejo, kad tik 60 minuciu limitas nuimtas buvo, bet dauguma bajeriu uzrakinti liko
Siaip paziurejau tam puslapy, tai "pamegusiems villagerius" rekomenduoja pabandyt Escape From Paradise arba Westward
Tiesa, siandien dar parsisiunciau berods (!) nucrackinta Tribal Trouble, kur kazkada anksciau pasakojau. Jei kam idomu
http://rs4tl2.rapids..._Trouble-TD.rar
Tik negarantuoju, ar tikrai nucrakintas, nes jau viena karta buvau atseit toki parsisiuntus, o ten paaiskejo, kad tik 60 minuciu limitas nuimtas buvo, bet dauguma bajeriu uzrakinti liko
QUOTE(shwiesulka @ 2007 08 08, 11:53)
O tai Escape From Paradise pribaigei?
as tai dar nepribaigiau.jau kaip ir susibiesinau nes nerandu tu prakeiktu detaliu ir hintus jau parsisiunciau,bet visteik triju truksta.Viskas iveikta beliko tik detales.
QUOTE(snaige @ 2007 08 08, 14:35)
as tai dar nepribaigiau.jau kaip ir susibiesinau nes nerandu tu prakeiktu detaliu ir hintus jau parsisiunciau,bet visteik triju truksta.Viskas iveikta beliko tik detales. 
O aš tai viską perėjau
As irgi taip dazniausiai darau, bet kai kuriuos zaidimus (nedaugeli, aisku) megstu po kurio laiko pazaist ir antra karta. Va taip zaidziau Hammer Heads, Villagerius, Fairy Godmother, Insaniquariuma (
) ir kai kuriuos kitus.
QUOTE(ljurka @ 2007 08 08, 12:50)
O aš tai viską perėjau
ir ištrinti tą žaidimą jau spėjau,nes sužaidus nebelieka įdomumo antrą kartą žaisti 
dazniausiai ir as istrinu,tik va tokius kaip simsus ir toki kitoki ilgalaiki zaidima pasilieku.Bet ta prakeita escapa ismesiu pazaidus.
Kur tu tas detales radai?
QUOTE(Simbalia @ 2007 08 06, 17:01)
Kur dingo mano draugė?
O gal galėtumėt atsiųsti kuri Virtual Villager2
(aiškusu vaistukais arba jau nuskausmintą
) Suintrigavote su šiuo žaidimu,o ir šiaip nerandu nieko įdomaus
QUOTE(Gustuke @ 2007 08 08, 16:08)
senai nežaidžiu liko dvi detales surast, bet entuziazmas dingo
dabar kartais diner dash pažaidžiu 
Tai pabandyk ta Westwarda, skaiciau, kad jis irgi is simuliaciniu tipo.
Papildyta:
QUOTE(ljurka @ 2007 08 08, 18:12)
O gal galėtumėt atsiųsti kuri Virtual Villager2
(aiškusu vaistukais arba jau nuskausmintą
) Suintrigavote su šiuo žaidimu,o ir šiaip nerandu nieko įdomaus 
Susirask www.games2download.com puslapy installa, o vaistukus berods jau kazkuriam kitam zaidimui naudojai - tinka tie patys