Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuteriniai žaidimai

QUOTE(Lane @ 2007 08 08, 15:19)
Aš tai užsikabinau už Daycare Nightmare. Jau trečią kartą iš naujo pradėjau, bet tik dėl to, kad keisčiau taktiką ir pirkčiau kitus dalykus, o tai stringu biggrin.gif Jau iki 40 lygio nusigavau, bet ir įtemptas žaidimas karsta.gif

as tai dar nedaug ten nuejus,tam vampyru name esu. bet vis neprisiruosiu zaisti,nes labai uzkabina biggrin.gif po to dar neatsitrauksiu blink.gif jauciu toliau beveik neimanoma pereiti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Freedom @ 2007 08 08, 19:25)
as tai dar nedaug ten nuejus,tam vampyru name esu. bet vis neprisiruosiu zaisti,nes labai uzkabina  biggrin.gif  po to dar neatsitrauksiu  blink.gif  jauciu toliau beveik neimanoma pereiti  ax.gif

Čia reikia tinkamus pirkinius pasirinkt g.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita-atiloj @ 2007 08 08, 18:46)
Padekite iveikti Dream Chronicles 13 lygi, veiksmas vyksta teatre.

kiek prisimenu, labiausiai vargau tas galvas dėliodama. Man atrodo, kad jas reikėjo sudėti lygiai taip, kaip buvo vos tik užuolaidą atitraukus (ar tai pavyko padaryti?). Kai sudedi teisingai galvas, reikia rasti du ratukus (kažkur krūmuose lygu buvo) ir tokį "strypą", kad gautųsi mechanizmas toks kaip rankena (nelabai suprantamai čia, bet kitaip nemoku paaiškinti lotuliukas.gif ). Tada nulenki tą rankeną ir atsidaro vartai į kitą lygį ar kažkas pan. Nu, nebepamenu jau tiksliai g.gif

Va, radau hint'us:
http://www.gamezebo....ips_tricks.html

jei angliškai skaitai, tai čia viskas žingsnis po žingsnio parašyta 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rudens-vaikas: 08 rugpjūčio 2007 - 21:37
QUOTE(Freedom @ 2007 08 08, 19:25)
as tai dar nedaug ten nuejus,tam vampyru name esu. bet vis neprisiruosiu zaisti,nes labai uzkabina  biggrin.gif  po to dar neatsitrauksiu  blink.gif  jauciu toliau beveik neimanoma pereiti  ax.gif

O manes kazkaip neuzkabino... Perejau tik kazkur 8-9 lygius ir padejau i sona, kai nebeturesiu ka daugiau zaist biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(shwiesulka @ 2007 08 08, 23:05)
O manes kazkaip neuzkabino... Perejau tik kazkur 8-9 lygius ir padejau i sona, kai nebeturesiu ka daugiau zaist biggrin.gif

Nu ***** man lygiai taip pat, nu jau toks kaip čia pasakius lėkštas žaidmas kad doh.gif irgi atidėjau tiem laikam kada nebeturėsiu ką žaisti lotuliukas.gif
Atsakyti
Kaip jūs tą nightmire tiek nueinat, man laikas pasibaigia cry.gif tipo registruotis reikia. O varčiau čia kelis puslapius, nesuprantu kaip padaryt ir ar išvis eina? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2007 08 08, 18:03)
Kur dingo mano draugė?  verysad.gif

Niekur nedingo bigsmile.gif Lineage zaidzia,kol vaikas miega doh.gif

Beje, kokiam tu serve lakstai? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Simbalia: 09 rugpjūčio 2007 - 08:37
QUOTE(Simbalia @ 2007 08 09, 09:35)
Niekur nedingo  bigsmile.gif  Lineage zaidzia,kol vaikas miega  doh.gif

Beje, kokiam tu serve lakstai? smile.gif

Dabar Avalone smile.gif Prieš tai Beyonde daugiau nei metus žaidžiau biggrin.gif
O tu?
Ech, kaip faina sutikt bendraminčių šiuo klausimu smile.gif 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(-freya- @ 2007 08 09, 09:15)
Kaip jūs tą nightmire tiek nueinat, man laikas pasibaigia cry.gif tipo registruotis reikia. O varčiau čia kelis puslapius, nesuprantu kaip padaryt ir ar išvis eina? blush2.gif

QUOTE(Ramuniukss @ 2007 07 21, 13:51)

QUOTE(Ramuniukss @ 2007 07 22, 00:07)
Pirmiausiai parsisiunti žaidimą, susiinstaliuoji. Tada spaudi ant rakto nuorodos (kur nurodžiau). Paspaudi ReflexivePatch.exe, išmes lentelę, spaudi Run, tada dar vieną, vėl Run. Paspaudi Patch ir Taip, pasirenki parsisiųsta žaidimą ir viskas  yess.gif Exit. Tikiuosi viskas aišku.

Gali nemokamai žaisti sunglasses2.gif

Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2007 08 09, 10:52)
Dabar Avalone smile.gif Prieš tai Beyonde daugiau nei metus žaidžiau biggrin.gif
O tu?
Ech, kaip faina sutikt bendraminčių šiuo klausimu smile.gif 4u.gif  thumbup.gif

As Mikroj smile.gif Kas esi? smile.gif
Atsakyti
Baigiau Daycare Nightmare first.gif Dabar reikia pamąstyt, ką veiksiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Simbalia @ 2007 08 09, 10:55)
As Mikroj smile.gif Kas esi? smile.gif

Šiaip pagrindinis charas turi būti HE, tačiau dabar žaidžiu už WS, ir ji man labiau patinka tongue.gif thumbup.gif Nors WS turėjo būti tik pagalbinis charas smile.gif Už HE žaidžia mb, nors turėjom ją dviese kelti biggrin.gif
O tu už ką žaidi? smile.gif
Mikroj ligtais reitai maži, ar ne?
Atsakyti