leidziame nuo 9 metu
Nuo 5-rių po truputėli likdavo kieme, bet vis lakstydavau prie lango ir "dabodavau iš aukštai"
, nuo 6-ių jau drąsiai leidžiu.

maniske dabar 3,5m
daugiaaukstyje tai neleidziu ir nezinau ar kada isdrysiu isleisti, nes prie mano akiu viena masina vaika, vaziuojanti su dviraciu, patrenke... Labai jau laksto visokie pacukai su masinom pas mus. O kai nuvaziuojam prie namo, tai tiek as ja ir tematau... tuoj pas kaimynu vaikus iseina. Vis turiu eiti ieskoti, kai reikia eiti valgyti ar vaziuoti namo
daugiaaukstyje tai neleidziu ir nezinau ar kada isdrysiu isleisti, nes prie mano akiu viena masina vaika, vaziuojanti su dviraciu, patrenke... Labai jau laksto visokie pacukai su masinom pas mus. O kai nuvaziuojam prie namo, tai tiek as ja ir tematau... tuoj pas kaimynu vaikus iseina. Vis turiu eiti ieskoti, kai reikia eiti valgyti ar vaziuoti namo

Vyresnelis nuo 3 metu kieme lakstidavo vienas o maza dar maza (liepa bus 2 m)
Bet su broliu ja isleidziu ( jam 12 m)

Bet su broliu ja isleidziu ( jam 12 m)

aš manau,kad kokių 7 metų pats laikas vieną pradėti pratinti į lauką eiti.
čia kažkuri rašėt,kad laksto su mašinom kiemuose
gal ir taip,bet ir kai kurie vaikučiai su dviračiais ar riedlentėm tiesiai po ratais lenda-pati mačiau ne kartą mūsų kieme. mašinos tik pypina,o jiems taip juokinga
ir kas iš to ,kad dideli-vistiek reik mamyčių priežiūros
čia kažkuri rašėt,kad laksto su mašinom kiemuose

Na manoji dar maza,bet dar net apie tai negalvoju.Ne be tie laikai,kad mazi vaikai galetu buti vieni lauke.
Na maniskiam vienam tuoj sesi bus o kitam trys. Neleidziu vienu nei uz ka, nors matau kad vyresnysis priziuri jauneli, ka gali zinot kai uzsizais ir nepamatys ka mazius daro. O masinu be to labai dauk pravaziuoja pro musu gatve, ypac jauni varo ir nepaiso. Nei uz ka vienu
Na gal kai bus kokiu 9

Sveikutes,
Mano merguzelei 5,5m.labai prasosi eiti vienai i lauka ir i darzeli (arti namu),tai as jau pora kart leidau,bet pro langa atidziai ziurejau kas ir kaip?Viskas gavosi gerai, tai galvoju kad jau galesiu isleisti jos vienos pazaisti prie namu,dar gerai kad prie namu nera masinu judejimo tai gal del to ir ramiau
Mano merguzelei 5,5m.labai prasosi eiti vienai i lauka ir i darzeli (arti namu),tai as jau pora kart leidau,bet pro langa atidziai ziurejau kas ir kaip?Viskas gavosi gerai, tai galvoju kad jau galesiu isleisti jos vienos pazaisti prie namu,dar gerai kad prie namu nera masinu judejimo tai gal del to ir ramiau

Rimtai galvoju vasarą pratinti leist savo 5,6m.sūnų į kiemą vieną.Pas mus skaitosi "kiemas" vairuotojams ir turėtų judėti 20km\h, bet jie prašvilpia...
Tas ypač stabdo mane.O dar jūsų minčių paskaičiau...Aš, matyt, paranojikė-visur "matau" bėdas,nelaimes,numatau penkis žingsnius į priekį kas gali nutikti
Čia dar ir man reikia pasiruošti psichologiškai

Mūsų kieme viena mergaičiukė laksto gal nuo kokių 3 metukų viena: tokia grazutė , vasarą basa, murziukė
. O mano trimetis žiūri i ją pro langą ir seilę varvina kaip jam vienam norėtųsi taip laisvai bėginėti, bet as gi jo vieno neleidžiu - bijau, nes tikrai jau tie jauni vairuotojai - kaip jiem maga greičio pedalą spaust iki dugno, o ir patys vaikai dar tokio amžiaus, manau, žiopliukai.