Įkraunama...
Įkraunama...

Vieni kieme

Mano berniukui tuoj bus 7 metukai, i kiema vienas eina nuo 4 metuku, gyvenam daugiabuciame. Pirmaja vasara turbut ir prasedejau balkone ziuredama i ji, labai bijojau, o dabar jau ramu, daug draugu is aplinkiniu kiemu, uz namo didele aikstele, tai ten ir buna istisai, jau nebestoviu kiekviena minute prie lango ar balkone doh.gif Yra ismokintas nekalbet su vyresniais paaugliais, su nepazistamais suaugusiais, nevaiksciot pas draugus i namus ir pan. Aisku, kai vaikas lauke vienas, sirdele skauda vistiek unsure.gif
Atsakyti
Mes taip pat gyvenam daugiabutyje,bet turim uzdara ir tikrai saugia vaiku zaidimu aikstele.Viena palikdavau nuo kokiu 4metuku.Aisku stebedavau pro langa.Kieme budavo vyresniu mergaiciu,kurios labai noriai padavodavo mazuosius.
Atsakyti
QUOTE(lincikas5 @ 2007 12 31, 14:48)
Mes taip pat gyvenam daugiabutyje,bet turim uzdara ir tikrai saugia vaiku zaidimu aikstele.Viena palikdavau nuo kokiu 4metuku.Aisku stebedavau pro langa.Kieme budavo vyresniu mergaiciu,kurios labai noriai padavodavo mazuosius.

o kokiam juus rajone gyvenat?mes tai eiguiose bet čia tai tikrai ner kur vaiko paleist,apie ejima i kiemą vienam negali but nei kalbos schmoll.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2007 12 31, 19:35)
o kokiam juus rajone gyvenat?mes tai eiguiose bet čia tai tikrai ner kur vaiko paleist,apie ejima i kiemą vienam negali but nei kalbos schmoll.gif  verysad.gif

Silainiuose.
Atsakyti
QUOTE(lincikas5 @ 2008 01 01, 13:03)
Silainiuose.

netrukus gausim ten butą bet aš labai neorejau ten kraustytis schmoll.gif verysad.gif tai sakau gal verta? bigsmile.gif cool.gif
Atsakyti
as savaji viena isleisdavau - kai nuosavam name tai nuo 2 kai stabilaii pats vaiskciodavo
niekur toli nuo namo nenueidavo - tupedavo ant smelio kalno valandu valandas as tik pro langeli ziuredavau karts nuo karto

a kai dabar bute - tai schmoll.gif
Atsakyti
Mes name gyvenam ir kiemas uždaras, tai išleisdavau mažių vieną nuo kokių dviejų su puse metų. Vistiek savas kiemas, sutvarkytas, nei ten kuo susižeis nei išeis kur nors, o be to per virtuvės langą matosi ir girdisi, ką jis ten veikia.

Kažkur pustrečių metų tai išmoko perlipt per tvorą ir išlėkdavo į išorinį kiemą hihihi.gif bet pas mus eismo beveik nėra, nes akligatvis, tik gyventojai privažiuoja, o ir jis jau žinojo, kad jei mašina atvažiuoja reikia maut ant šaligatvio mikliai.Nors šiaip ant galvės ir nežaisdavo - kieme arba pievoj priešais. Tai palikdavau duris arba langą atdarą ir lakstydavau žiūrėt, jei jau negirdžiu jo.

O dabar keturių metų su puse tai eina ramiai į kiemą vienas žaist. Pas mus namai ratu stovi, o vidurį pieva, tai toj pievoj visi vaikai ir duodasi. Eismas irgi minimalus, važiuoja tik gyventojai, tai nelaksto. Pakankamai ramu, aš jį matau pro langą ir girdžiu, o jis jau žino, kad nuo kiemo nė žingsnio, ir pareina pats kai atsibosta.
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2008 01 01, 23:52)
netrukus gausim ten butą bet aš labai neorejau ten kraustytis schmoll.gif  verysad.gif tai sakau gal verta? bigsmile.gif  cool.gif

g.gif Na,kaip cia pasakius...Silainiai yra dideli,o daugiabuciu namu su uzdarais kiemais tikriausia vos keleta suskaiciuotumem.Mums pasiseke clap.gif
Atsakyti
Mano leliui 7 metai,eina tai nuo kokiu 4 metuku vienas,bet gyvenom truputi saugesnei vietoj ir didesni kiemo vaikai priziuredavo,bet syki vyras rado sedinti prie upes ant suolo,nugi nuvyko su vyresniu vaikuciu,tai jau man siaubo buvo ivares,dabar tai ir kaip iseina tai kartais nerandu,bet pareina,baisiausiai nori i lauka,o gi su juo nepribusi,sia vasara didesni dvirati nupirkom,tai vel kol pripratau,kad isvaziuoja ir nezinau kur g.gif ,bet ka...taip ir augam,vis pasakoju kad niekur nedingtu ir kas kiek laiko kad ties balkonu parekautu,kad matyciau jog viskas ok rolleyes.gif
o dabar auginam dar sesyte 3 men. ,paaugs va ir vel bus ax.gif
Atsakyti
Mes gyvenam daugiabutyje,apie eijima vienam negali būti nei kalbos schmoll.gif (bent jau šiuo metu(4,6m),gal kaip paaugs),o kai būnam kaime tai į kiemą eina pats (bet laikas nuo laiko pasižiūriu ką veikia) smile.gif
Atsakyti
Aksčiau sakiau kad tikrai neleisiu, o dabar vaikinukui 4.6 m tai jau nuo šio pavasario pradėjo eiti. Pas mus ramus kiemas, mašinos nevažinėja, labai daug mažiukų pas mus ax.gif
Atsakyti
Mes gyvenam Dainavos mikr.,kiemas diidžiulis,arti didelių gatvių nėra,tai leisdavau nuo 5m.su kaimynų mergaitėm,bet buvom susitarę,kad eina žaisti ten,kur išlindus per balkoną matyčiau.O dabar ( 9m)nueina ir į m-klos stadioną,bet visada turi mob. tel.,ir prieš eidama iš kiemo paskambina paklaust,pasakyt.Mažėlio(4m) nei vieno,nei su sese dar neišleidžiu schmoll.gif
Atsakyti