Įkraunama...
Įkraunama...

Vieni kieme

oi, kaip smagu toms mamytėms, kurios savo kiemus turi, prie savo namo. super, mes net su vyru dažnai pakalbame, kad būtų šaunu turėti namą vien dėl to, kad jame galėtų žaisti mūeų vaikai, kad tai būtų saugu ir patikima. o dabar ką, kiemas nemažza, bet gatvė visai šalia, ir tų bomžu pilna, ir turgus šalia, judėjimas didelis, mašinos važiuoja belekaip, net per veja žalią, taip kad neleidžiu vieno tikrai, na o kai pas mano mama nuvažiuojame pasibūti, tai ten jam laisvė, nes mašinu nedaug, kiemas savas, ie va-žinėja pakanakamai daug ri toleliau nuo namų, bet viskas gerai, tfu tfu tfu. smile.gif
Atsakyti
Dabar maniškiui 6,6m. Nuo gegužės pradėjau leisti vieną į kiemą (nors praeitą vasarą irgi leidau keletą kartų , bet ištisai prie lango arba balkone buvau ir stebėjau). Leidiu žaisti priešais langus ir sakau , kad visada tave turiu matyti. Kiekvieną kartą išleidžiu pravedus instruktažą. Neleidžiu lauke nieko neveikti, bimbinėti- turi turėti užsiėmimą:paspirtukas , dviratis, burbulai, laipynės, kamuolys, smėlis... Šiaip tai man patinka, kai jis žaidžia darželio teritorijoje su savo draugais(darželyje būna iki pietų, o 5 val. laukia, kada išeis darželio draugai su auklėtoja į kiemą, tai ir jis prie jų ax.gif ). Ir dabar lakstau kas 5 min. į balkonus(2 ir iš abiejų matosi darželio kiemas) ir žiūriu, ką veikia. O jau patenkintas... smile.gif
Atsakyti

Nu as nuo saviskio negaliu ne minutei nusisukti. Jau jis ir bega, kur nori. Todel apie isleidima vieno i lauka dar ne kalbos nera  sad.gif

Atsakyti
Maniškiams 7 (greitai 8) kadangi gyvenam name su tvora tai lauke vieni jau senai būna, bet šiemet jau vieni eina ir už kiemo ribų, atsirado draugų, vos spėju sugaudyti, kad pareitų namo pavalgyti rolleyes.gif
Atsakyti
Maniskei jau 6 metukai , bet as dar bijau ja viena leist i lauka. Ner cia pasmus kaveikt kieme, jokios vaikam aiksteles ir gatve sale. g.gif
Atsakyti
nu as saviskke jau isleidziu viena i kiema,dukrai bus 3m.bet pas mus nuosavas namas ir nuosavas kiemas.bet pastebejau paskutiniu metu kad ji labai verziasi i gatve,tai vis aiskinu kad vienai eiti i ja negalima.bet kolkas tik i gatve iseinam kartu.sunu ir paziuri dukra jei man kazka reik skubiai padaryti.
Atsakyti
QUOTE(Ali @ 2003 06 17, 20:11)
Nu as nuo saviskio negaliu ne minutei nusisukti. Jau jis ir bega, kur nori. Todel apie isleidima vieno i lauka dar ne kalbos nera  sad.gif

QUOTE(pliusmama @ 2009 06 17, 20:21)

pliusmama,vel eilini karta pavoge mintys doh.gif
Atsakyti
AS tai taip pat savo isleidau viena i lauka tik sia savaite ax.gif , ir tai po langais, oi kaip jam patiko, dabar kasdien prasosi bet neleidziu g.gif
Atsakyti
Mano dukrai 6 m, viena i kiema dar ne eina ir as kaz kaip bijau isleisti. Musu langai dar ne isejna i kiemo puse verysad.gif Ir bijau pagalvuoti doh.gif bet zinau kad vis tiek kaz kada eis smile.gif .
Atsakyti
Tai ir neskubekit, dar siek tiek mazoka, o jei dar langai kitoj pusej, tai ... na nebent zais ten kur jusu langai. g.gif Cia dar ir nuo vaiko priklauso, jei paklusni, savarankiska, tai kodel ne mirksiukas.gif
Atsakyti
Man tai ji dar maza blush2.gif . Dar galvoju kaip vaikas sugebes paspausti duru koda ir pas mane mergaite kaz kodel bijo vazineti viena lifte doh.gif. Tai as dar ne skubesiu g.gif isleisti viena.
Atsakyti
A, tai pas jus liftas, cia jau rimciau, is savo auksto vienai nusileist liftu dar leisciau, bet pakilt, g.gif o jei dar su kuo nors, tai NIEKADA schmoll.gif Del duru kodo tai nera sudetinga, grizdamas is darzelio, parduotuves tai tik sunus spaudzia koda, tai taip ir ismoko mirksiukas.gif Nu jus ziurekit pagal situacija, gal dar sakyciau anksti. cool.gif
Atsakyti