Įkraunama...
Įkraunama...

Vieni kieme

Mano berniukas nera didelis ,tai net ir nezinau nuo keliu metuku galeciau ji palikti
Atsakyti
As kieme budama su dukryte kraupstu paziurejus, kad mamos isleidzia savo 4-5 metuku vaikucius vienus i kiema unsure.gif g.gif
Atsakyti
Aš negaliu žiūrėt į vaikus laukinukus. Jie vaikšto, kur nori, t.y. be ribų, daro ką nori, iš neturėjimo ką veikti prisigalvoja visokių šunybių. Vieno vaiko mama man skambina po 22val. ir klausia, gal pas jus mano sūnus? doh.gif Ne jau ne. Saviškį leidžiant į kiemą klausiu, ką veiks ten, ką nori neštis ar su kuo žais? Ir stebiu pro langus. Jie tik baidiasi žaidimai - eit namo.
Atsakyti
Mes gyvenam savo name, tai kitokie ir reikalai. Bet deja, vienų ir norėdama negalėčiau palikt, nes praktiškai kieme turim prūdą... Taip kad, jei vaikai kieme, tai ir aš ten - raviu gėlytes, pjaunu žolę, kasu sniegą ir t.t. kol jie žaidžia.
Jei ir išleidžiu vienus, tai lakstau prie langų kas 5 min. ir žiūriu, kur jie arba visada būnu ausis iš tempus ir klausausi - dažniausiai jie labai puikiai girdisi biggrin.gif
Atsakyti
Esu rašius jog nežinau kada bus tox metas kai išleisiu , bet vienąkart buvom išleidę tai su vyru ramybės neturėjom, gal kad per mažai pasitikim savo zuikučiu, o gal dėl to, kad nepasitikim tais kurie atvažiuoja į kiemą ant nenormalaus greičio verysad.gif manbuvo labai baisu kol jis vaikštinėjo, na o vaikutis tai labai labai labai buvo laimyngas jam yra truputi virš keturių 4u.gif
Atsakyti
na mes tokios problemos neturime dabar, nes gyvename nuosavam name, bet gyvenant pvz. daugiabuciame name tikrai neleisciau 4-5 metu vaikus lakstyti be prieziuros, juk niekada negali buti tikra, kad jei tavo mazius neitu vienas, o jei pavadintu ji kur draugai eiti? o dar masinu pilni kiemai, buna kad vazineja labai jau neatsargiai doh.gif , as nuosavam name ir tai kaisioju galva i kiema, domiuosi kuo mazylis uzsiemes ax.gif baisu siais laikais ramiai vaikus leisti dukti doh.gif
Atsakyti
Šį savaitgalį maniškis kaime buvo vienas išleistas į kiemą,labai patiko jam ir mums,pastoviai stebėjau jį pro langą,kiemas pilnas vaikų buvo labai smagu,bet maniškis kur norėdamas į šoną nueiti ateidavo prie lango ir šaukdavo ar gali thumbup.gif .Mieste dar neleisčiau,nes kiemo pas mus ,kaip ir nelabai yra,šale gatvė doh.gif
Atsakyti
seis metais nes labai bijojau....maniske 8 ir tai su mazute kur nors netoliese sedziu ir ziuriu ka ji veikia..... blush2.gif blink.gif
Atsakyti
mes gyvenam nuosavam name tai vaika palikau pirmasyk kai jam buvo 1,5 metuku, jis sau zaide o as dariau namu darbus, patvarkiau nama, padariau valgyt, tai buvo labai patogu thumbup.gif bet zinoma iseidavau paziureti nes zinot visko buna, gali ir ilysti kur ir dar ka nors sau pridaryti , todel vistiek visada iseidavau pasiziureti kaip ir kas
Atsakyti
labutis visoms smile.gif aš čia dar naujokė bet tikiuosi kad greitai čia pritapsiu biggrin.gif iš tikrųjų labai aktuali tema, maniškiam greit bus 5 smile.gif , vienas į kiemą pradėjo eiti na gal nuo 3,5metukų. iš tikrųjų man buvo labai neramu, bet mūsų kinderiukas labai pykdavo, jei eidavai kartu, tai mes stebėdavom pro langą, ką jis veikia. kadangi gyvename 4 aukšte ir iki aikštutės jam reikia paeiti seniau būdavo baisu, kad kokia mašina neišlėktų iš už po kampo. unsure.gif bet dabar jau pripratau, jis žino kur gali eiti, kur turi būti ir panašei. o šeip tetukas sugalvo kitą išeitį - thumbup.gif nupirko racijas. viena lieka namuose, kita pas kinderiuką. ji traukia ganėtinai toli ir norint susišnekėti nebūtina vaiko matyti. tai labai geras dalykas įsideda į kišenę ir lekia į lauką, jei tik kas puola skambinti smile.gif
Atsakyti
Na kadangi mūsų kiemas nuosavas tai savo trimetę išleidžiu vieną į kiemą. Viskas kieme yra sutvarkyta taip kad neįlįstų ten kur nereikia. Na o į gatvę tai ir pati neina nes žino kad ten važiuoja mašinos ir negalima be mamos. smile.gif
Atsakyti
Sveikos, maniškiam 5,5 metai, bet į kiemą vienas nea. Gyvenam Vilniuje daugiabutyje 12-tame aukšte, aplinkui gatvės, pilna mašinų, o ir sūnelis vienas nė už ką neina, lauke dar kartais mane už rankos paima. Ir apskritai, nenori jis į lauką, jam ten neįdomu, netraukia. Siūlau šunį kartu išvesti tai jis prašosi paliekamas namie.
Nežinau ar ramiai jausčiausi išleidusi jį vieną jei norėtų, vaikų beveik nėra, nes ir žaisti nelabai yra kur. Nežinau kada išdrįsiu jį išleisti. Man jis kaip ir visoms mamoms, dar toks mažulytis wub.gif
Atsakyti