Įkraunama...
Įkraunama...

Žvynelinė-psoriazė (4 tema)

QUOTE(carvalho @ 2007 05 17, 14:33)
O pazeistom vietom po veet blogiau nepasidaro? As kazkada bandziau rankas sutvarkyt su juo, tai viskas liux buvo, odyte grazi, bet alkunes labai sutrukinejo verysad.gif tai nesupratau, ar cia alergine reakcija i vaska, ar plesiant ta juostele kazka blogai padariau doh.gif
O soliariume tai as irgi jau pora kartu buvau, tai ant kuno sumazejo gerokai, be to, apskrudau graziai blush2.gif tik va kojytes mano sunkiai pasiduoda gydymui...

man tai nieko baisaus tas vaškas smile.gif klijuoju labiausiai plaukuotas vietas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(carvalho @ 2007 05 17, 13:27)
O su depiliacija kaip draugaujat? As vis del tu vestuviu nerimauju unsure.gif bijau skustis kojytes, nes bedos bus...o su vasku kazin kaip? Ar bandet kuri, kai kojytes pabertos? Nes as tai kai berimas yra, miska zeldinu blush2.gif o dabar nenoriu, kad is pedkelniu dygliai lystu blush2.gif

As su Veet kremu depiliujuos, meginau su vasu, tai ne kas gavos, nes oda isplonejus, tai net melynes atsirado verysad.gif vaizdelis nekoks. schmoll.gif
Atsakyti
aš tai su elektriniu epiliatorium, tai nieko blogo nebūna
Atsakyti
As irgi su elektriniu epiliatorium naikinu plaukucius. Bet tik iki keliu, o auksciau tai su kremu... Tik dabar pradejau issigalvoti, gal elektricka labai sudirgina kojas, kad atsirado man ant ju daug mazu zidinuku g.gif Nors kai pagalvoji, o tai ka, pries tai 6 metus nedirgino? doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo corsa: 18 gegužės 2007 - 01:05
QUOTE(`delfine` @ 2007 05 16, 13:37)
labai labai domiuosi - gal ka nors zinai?
as kazkaip internete dar neradau, planuoju net rasyti i kelioniu agentura ir uzklausti - gal jie turi ka nors....  rolleyes.gif
siam scezunui gal ir nevaziuosiu, bet kitam visai noreciau pabandyti pavasariop ten nukeliauti...  ax.gif
aisku jeigu fototerapija pades, apsieisiu ir be zuvyciu, bet gydytoja pati pasake, kad geriau man butu paplanuoti ziema atostogas sauletoje salyje....  unsure.gif

Su žuvytėm, deja, teks pačiai organizuotis. Kelionių agentūros neveža. O jei sudarys tau kokį individualų grafiką, tai nuplėš už tai. Geriau jau su manimi tarkis, padėsiu, pakonsultuosiu, kiek galėsiu rolleyes.gif Ten daug nėra tų "žuvinių", tik viename kažkokiame regione, sužinosiu viską, ne bėda, gi turkomanė esu, pažinčių ten šimtas biggrin.gif

O apie tas žuveles skaičiau lietryty seniai, dar tada, kai nebuvo populiarios net poilsinės kelionės į šią šalį. Ten motina vežė savo dukrą, nes niekas absoliučiai nepadėjo. Straipsnis buvo parašytas praėjus pusmečiui po gydymo.
Atsakyti
QUOTE(corsa @ 2007 05 18, 03:04)
As irgi su elektriniu epiliatorium naikinu plaukucius. Bet tik iki keliu, o auksciau tai su kremu... Tik dabar pradejau issigalvoti, gal elektricka labai sudirgina kojas, kad atsirado man ant ju daug mazu zidinuku  g.gif Nors kai pagalvoji, o tai ka, pries tai 6 metus nedirgino?  doh.gif

iš tikro, tai visai galimas daiktas. kai yra paūmėjimas, tai kiekviena žaizdelė, spuogelis virsta židinuku. man buvę, kad nuo šieno baisiai baisiai išbėrė. dabar jau seniai bebuvo tokio tipo paūmėjimas, tai ir epiliavimas nedirgina.
Atsakyti
man gydytojas Grušauskas sakė net minties apie žuveles neturėt. pasak jo, tai yra blefas ir sukiši pinigus kaip į s...... .
Atsakyti
QUOTE(Smurka @ 2007 05 18, 15:59)
Su žuvytėm, deja, teks pačiai organizuotis. Kelionių agentūros neveža. O jei sudarys tau kokį individualų grafiką, tai nuplėš už tai. Geriau jau su manimi tarkis, padėsiu, pakonsultuosiu, kiek galėsiu rolleyes.gif  Ten daug nėra tų "žuvinių", tik viename kažkokiame regione, sužinosiu viską, ne bėda, gi turkomanė esu, pažinčių ten šimtas biggrin.gif

O apie tas žuveles skaičiau lietryty seniai, dar tada, kai nebuvo populiarios net poilsinės kelionės į šią šalį. Ten motina vežė savo dukrą, nes niekas absoliučiai nepadėjo. Straipsnis buvo parašytas praėjus pusmečiui po gydymo.

jei gali pasidomėk, mano vyras išleistų mane, tuo pačiu ir pasipoilsinčiau biggrin.gif 4u.gif

Aš irgi skaičiau apie tą mergytę, tada man buvo ligos pradžia, tai siurbiau visokią informaciją iš kur tik sugebėjau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gelmytė @ 2007 05 18, 19:26)
man gydytojas Grušauskas sakė net minties apie žuveles neturėt. pasak jo, tai yra blefas ir sukiši pinigus kaip į  s...... .

man ta pati sake .ir ske jei tiek kentei pakentek dar pora ar tris metus ir ...kaskas matyt bus bigsmile.gif nu tikiu tikrai kad siek tiek ja apraminti bus imanoma wub.gif
Atsakyti
Teko kalbet su viena labai saunia mama, kuri irgi kaip jus serga zvyneline, sake, jog yra israsti kazkokie biologiniai vaistai siai ligai gydyti, pabandykit kazka apie juos suzinot 4u.gif Tik nemaniau, kad nuo sios ligos kartais buna labai baisios komplikacijos.
Atsakyti
ax.gif Sveikos likimo sesės,

tikiuosi priimsite mane į savo būrį... rolleyes.gif
Sergu šia klastinga liga jau kokia 13 metų verysad.gif Viską išbandžiau.. Padėjo tik kuriam laikui verysad.gif Dabar vėl pso suaktyvėjusi. Pas mane pažeistos abejos kojos praktiškai nuo kelienių į apačią dideli plotai... galva, praktiškai visa... nugaroje dėmės... atsirasdinėja ir ant rankų... ausys...
Na, žodžiu žiauru doh.gif Gydytojai išbandyti įvairiausi doh.gif nuo A iki Z. Vaistai taip pat... Dabar net Skin Cap nebepadeda...cry.gif
Vienintelis dalykas, kas padėjo - poilsis Turkijoje wub.gif Užteko 10 d., kad ligos neliktų nei kvapo, išnyko iš visur, tačiau... užteko pirmų 10 d. Lietuvoje, kad liga vėl sugrįžtų... verysad.gif
Na, žodžiu... Mano situaciją turbūt supratote. Tikiuosi priimsite į savo būrį ir smagiai bendausime 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(^^liutuke @ 2007 05 19, 15:49)
Teko kalbet su viena labai saunia mama, kuri irgi kaip jus serga zvyneline, sake, jog yra israsti kazkokie biologiniai vaistai siai ligai gydyti, pabandykit kazka apie juos suzinot  4u.gif Tik nemaniau, kad nuo sios ligos kartais buna labai baisios komplikacijos.

Čia jau 3 metų naujiena. Vaistai vadinasi REMICADE, kainuoja milžiniškus pinigus, juos leistis reikia ka pusę metų (kiek pamenu), o ligonių kasos nieko nekompensuoja.
Be to, tie vaistai turi nemažą šalutinį poveikį unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(gelmytė @ 2007 05 18, 18:26)
man gydytojas Grušauskas sakė net minties apie žuveles neturėt. pasak jo, tai yra blefas ir sukiši pinigus kaip į  s...... .

kai žmogus serga ir serga ilgai, jis neturėtų pasikliauti vien gydytoju Grušausku. nesakau, kad tuoj reikia važiuot žuvyčių šert, bet aš asmeniškai išbandyčiau ir kito gydytojo metodiką, ir į liaudišką nespjaučiau
Atsakyti