Įkraunama...
Įkraunama...

Žvynelinė-psoriazė (4 tema)

QUOTE(Supergirl @ 2007 05 14, 22:44)
Nu gal. Bet jau 12 metų mano nagai tokie, geriu visokius vitaminus, papildus nagams ragams ir nieko  verysad.gif
Tai dabar sumąsčiau, kad nagų paviršių galima nušvitruot su dilde, kad tas paviršius lygesnis būtų. Tai tikrai geresnis vaizdas  thumbup.gif

aš visada taip ir darau mirksiukas.gif

o iš kur ištraukei tą pso, ir kur sužinojai? ar giminėj kas sirgo?
Atsakyti
QUOTE(corsa @ 2007 05 15, 01:05)
Sveikos undineles  4u.gif  Ar girdejot toki tepala Kerasal? ]

g.gif g.gif man gydytojas jo nerekomendavo blink.gif blink.gif sake pso jis nelabai tinka doh.gif nors ten raso kad tinka bet sake man tai ne blink.gif tai ir zinok zmogau mirksiukas.gif matyt kiekvienam kitaip ax.gif
Atsakyti
ne tik kiekvienam kitaip, bet ir gydytojai kiekvienas kitaip. ir dar priklauso ar privačiai eisi ar ne doh.gif
Atsakyti
Aciu mergytes uz info apie Kerasal! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
O ar kuri naudojat Dermovate losjoną galvai? Man labai padeda, per pora dienu visą bjaurastį nuima, ko nepadaro jokie šampūnai...Kokie jūsų atsiliepimai apie jį?
Atsakyti
QUOTE(carvalho @ 2007 05 16, 09:13)
O ar kuri naudojat Dermovate losjoną galvai? Man labai padeda, per pora dienu visą bjaurastį nuima, ko nepadaro jokie šampūnai...Kokie jūsų atsiliepimai apie jį?

cia turi omenyje tirpala ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Jurginta* @ 2007 05 16, 10:50)
cia turi omenyje tirpala ?  g.gif

taip taip, tokiam mazam baltam buteliuke.
Atsakyti
QUOTE(carvalho @ 2007 05 16, 12:34)
taip taip, tokiam  mazam baltam buteliuke.

as vartojau kol buvo didelis zidinys ir paumejimas,nors liepe apie 21 d juo tepti 2k dienoje ,as tepiau 3dienas po 2k dienoje o dabar jau kas 2 dienas po 1 karta ir kol kas tfu tfu viskas grazu.sampuna naudoju berzu dervos doh.gif toks kvapelis sss bet nieko tik butinai balzamo reikia nes plaukai kaip mediniai pasidaro doh.gif
Atsakyti
O jūs nepasidomėjote Turkijos kurortais, kur žuvytės visą tą žvynėlinę specialiuose baseinuose nukramto ir po to liga ilgą laiką nebeatsinaujina?
Atsakyti
QUOTE(Smurka @ 2007 05 16, 13:59)
O jūs nepasidomėjote Turkijos kurortais, kur žuvytės visą tą žvynėlinę specialiuose baseinuose nukramto ir po to liga ilgą laiką nebeatsinaujina?

labai labai domiuosi - gal ka nors zinai?
as kazkaip internete dar neradau, planuoju net rasyti i kelioniu agentura ir uzklausti - gal jie turi ka nors.... rolleyes.gif
siam scezunui gal ir nevaziuosiu, bet kitam visai noreciau pabandyti pavasariop ten nukeliauti... ax.gif
aisku jeigu fototerapija pades, apsieisiu ir be zuvyciu, bet gydytoja pati pasake, kad geriau man butu paplanuoti ziema atostogas sauletoje salyje.... unsure.gif
Atsakyti

domimės, domimės.. doh.gif Bet kad nelabai randu dabar unsure.gif
Papildyta:
gydymo žuvelėmis centras Turkijoje 4u.gif
Atsakyti

Pries kelis metus snekejau su mergina, kuri buvo pas zuvytes nuvaziavus smile.gif Sake ten pagerejimas buvo, bet kai gryzo tai visai blogai pasidare verysad.gif atsirado, net ten kur nebuvo. Butu labai idomu su tuo pasneketi, kas ten buvo ir kaip ten viskas yra, tik va kur tokiu rasti g.gif
Atsakyti