Įkraunama...
Įkraunama...

Žvynelinė-psoriazė (4 tema)

QUOTE(Daliux @ 2007 05 16, 15:35)
Pries kelis metus snekejau su mergina, kuri buvo pas zuvytes nuvaziavus  smile.gif  Sake ten pagerejimas buvo, bet kai gryzo tai visai blogai pasidare  verysad.gif  atsirado, net ten kur nebuvo. Butu labai idomu su tuo pasneketi, kas ten buvo ir kaip ten viskas yra, tik va kur tokiu rasti  g.gif

ai zinai Daliux, supratau kad cia kiekvienam individualiai..... nori pagerejimo - bandk, o ar bus gerejimas - cia jau kitas klausimas unsure.gif
kaip ir su fototerapija.... unsure.gif

gal kas matet kiek kainuoja toks 3 savaiciu zuvyciu kursas turkijoje? biski laiko neturiu ieskoti... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(`delfine` @ 2007 05 16, 17:17)
ai zinai Daliux, supratau kad cia kiekvienam individualiai..... nori pagerejimo - bandk, o ar bus gerejimas - cia jau kitas klausimas  unsure.gif
kaip ir su fototerapija....  unsure.gif

gal kas matet kiek kainuoja toks 3 savaiciu zuvyciu kursas turkijoje? biski laiko neturiu ieskoti...  blush2.gif

Turbut taip ir yra, tik man pabandymui tai brangoka blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Daliux @ 2007 05 16, 17:27)
Turbut taip ir yra, tik man pabandymui tai brangoka  blush2.gif

o gal matei kazkur kaina bigsmile.gif
noreciau orientuotis kiek pinigeliu cia reiktu ir kada jau pradeti taupyti biggrin.gif

Dar norejau paklausti - pasakykit kas ka tepat galvai.... as jau visai suja nebesusitvarkau unsure.gif
siandien jau neiskentus visus zidin unsure.gif us istepiau daivobet tepalu....
ir pamaciau kaip is tikruju suaktyvejo galvoje viskas ... liudnoka verysad.gif
bet nieko nepadarysi - reikai siai ligai sypsena rodyti - gal suminkstes jai protas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(`delfine` @ 2007 05 16, 22:44)
o gal matei kazkur kaina  bigsmile.gif
noreciau orientuotis kiek pinigeliu cia reiktu ir kada jau pradeti taupyti  biggrin.gif

Dar norejau paklausti - pasakykit kas ka tepat galvai.... as jau visai suja nebesusitvarkau  unsure.gif
ir pamaciau kaip is tikruju suaktyvejo galvoje viskas ... liudnoka  verysad.gif
bet nieko nepadarysi - reikai siai ligai sypsena rodyti - gal suminkstes jai protas  mirksiukas.gif

Kai snekejau su ta mergina, jai isejo netoli 10 tukst., paskui girdejau, kad ir uz 6 tuks. galima. Dar girdejau jei vaziuoji savarankiskai, be organizatoriu pagalbos uztektu 3 t. Bet taip girdejau pries kelis metus buvau susidomejus labai bigsmile.gif Dabar pasaulis mazeja, gal ir kainos kitokios g.gif

O su galva tepdauvau viskuo, anksciau jau rasiau, kad ir dermovate tepalu pasitebdavau, o paskuj jau kokiu lasionu smile.gif
Atsakyti

Dar norejau paklausti - pasakykit kas ka tepat galvai.... as jau visai suja nebesusitvarkau unsure.gif
ir pamaciau kaip is tikruju suaktyvejo galvoje viskas ... liudnoka verysad.gif
bet nieko nepadarysi - reikai siai ligai sypsena rodyti - gal suminkstes jai protas mirksiukas.gif
[/quote]

Man galvai nera nieko geraiu uz Dermovate losjona, nes nieks kits neima, o sitas dar ir neriebina plauku. Uztenka kokias 2-3 dienas pasitept-ir liux! Va savaitgali vestuves laukia, tai sia sav uzsiimu intensyviai ax.gif Tik va alkunes ir keliai niekaip neklauso ir negyja verysad.gif Gal zinot koki extra buda toms vietoms?
Atsakyti
Man taippat dermovate efektyvus per 3 dienas tepant 2k dienoje pagerejimas superinis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

labas rytas blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(carvalho @ 2007 05 17, 09:43)

Man galvai nera nieko geraiu uz Dermovate losjona, nes nieks kits neima, o sitas dar ir neriebina plauku. Uztenka kokias 2-3 dienas pasitept-ir liux! Va savaitgali vestuves laukia, tai sia sav uzsiimu intensyviai ax.gif Tik va alkunes ir keliai niekaip neklauso ir  negyja verysad.gif Gal zinot koki extra buda toms vietoms?

g.gif iki savaitgalio ir pades ti tepalas dermovate ,bet jis stiprus tada reikia tepti tik tas vietas kurios pazeistos netepant ant sveikos odos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(`delfine` @ 2007 05 16, 22:44)
Dar norejau paklausti - pasakykit kas ka tepat galvai.... as jau visai suja nebesusitvarkau  unsure.gif

aš supykau ir nebetepiau niekuo schmoll.gif nusipirkau Eucerin šampūną ir juo plaunantis nebejaučiu net kur tas židinys yra,jei dar vis yra mastau.gif

QUOTE(Daliux @ 2007 05 17, 09:06)
Kai snekejau su ta mergina, jai isejo netoli 10 tukst., paskui girdejau, kad ir uz 6 tuks. galima. Dar girdejau jei vaziuoji savarankiskai, be organizatoriu pagalbos uztektu 3 t. Bet taip girdejau pries kelis metus buvau susidomejus labai  bigsmile.gif  Dabar pasaulis mazeja, gal ir kainos kitokios  g.gif 

šiaip patys tie baseinai yra visiems atviri, nemokami. Turi suktis ir sugebėti gauti kokį papigiaiską viešbutį 2-3 savaitėm (girdėjau,kad ir 10 dienų pakanka žuvyčių kursui..), vežtis savo sauso maisto,pirkti pigų maistą ten, tai jaučiu su 2000lt apsisuktum smile.gif
Atsakyti
As lyg ir girdejau, kad zuvytinis gydymas Lietuvoj kainuoja 3000lt g.gif tai gal tada neapsimoka kazkur vaziuot? Nors siaip as asmeniskai itariu, kad ten tos zuvytes-kazkokia apgaule...
Atsakyti
QUOTE(carvalho @ 2007 05 17, 10:14)
As lyg ir girdejau, kad zuvytinis gydymas Lietuvoj kainuoja 3000lt g.gif tai gal tada neapsimoka kazkur vaziuot? Nors siaip as asmeniskai itariu, kad ten tos zuvytes-kazkokia apgaule...

na aš nesusigundžiau tom žuvytėm importuotom schmoll.gif jau geriau už tą pačią kainą turkijoj pabūsiu,pasisemsiu gerų emocijų, o ne savo vonioj tarp žuvų gulinėsiu ax.gif O po to dar apkaltins,kad ką nors padariau toms žuvims doh.gif kaip kad buvo nuskambėję spaudoj.. g.gif
Atsakyti
O su depiliacija kaip draugaujat? As vis del tu vestuviu nerimauju unsure.gif bijau skustis kojytes, nes bedos bus...o su vasku kazin kaip? Ar bandet kuri, kai kojytes pabertos? Nes as tai kai berimas yra, miska zeldinu blush2.gif o dabar nenoriu, kad is pedkelniu dygliai lystu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(carvalho @ 2007 05 17, 13:27)
O su depiliacija kaip draugaujat? As vis del tu vestuviu nerimauju unsure.gif bijau skustis kojytes, nes bedos bus...o su vasku kazin kaip? Ar bandet kuri, kai kojytes pabertos? Nes as tai kai berimas yra, miska zeldinu blush2.gif o dabar nenoriu, kad is pedkelniu dygliai lystu blush2.gif

aš su Veet vaško juostelėmis depiliuoju kojas ir rankas blush2.gif Tarp rankų sušildau, užklijuoju ir gerai ištempus odą trukteliu prieš plauką, nei skauda, nei ką, po to švelni oda labai būna smile.gif
Eisiu irgi į vestuves, tai į soliariumą pavaikščiosiu keletą kartų,kad ir kaip nenorėčiau.. Nes perbalus visa kaip popierius doh.gif o holiday skin kremukas tepa rūbus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Čili @ 2007 05 17, 13:41)
aš su Veet vaško juostelėmis depiliuoju kojas ir rankas blush2.gif Tarp rankų sušildau, užklijuoju ir gerai ištempus odą trukteliu prieš plauką, nei skauda, nei ką, po to švelni oda labai būna smile.gif
Eisiu irgi į vestuves, tai į soliariumą pavaikščiosiu keletą kartų,kad ir kaip nenorėčiau.. Nes perbalus visa kaip popierius doh.gif o holiday skin kremukas tepa rūbus doh.gif

O pazeistom vietom po veet blogiau nepasidaro? As kazkada bandziau rankas sutvarkyt su juo, tai viskas liux buvo, odyte grazi, bet alkunes labai sutrukinejo verysad.gif tai nesupratau, ar cia alergine reakcija i vaska, ar plesiant ta juostele kazka blogai padariau doh.gif
O soliariume tai as irgi jau pora kartu buvau, tai ant kuno sumazejo gerokai, be to, apskrudau graziai blush2.gif tik va kojytes mano sunkiai pasiduoda gydymui...
Atsakyti