QUOTE(Lipgirl @ 2007 12 08, 13:00)
Matot, as is tu, kurios ir nenori, kad vyras dalyvautu gimdyme, gal todel cia nerasiu manes suprantanciu. Siaip pati tą dieną nejauciau dideles gedos, nes buvau per daug isvargus - puse dienos skatino, tik tada nutare pjauti. Bet dabar prisiminus, nelabai jaukiai jauciuosi, todel kita karta noreciau, kad butu kitaip. Galbut antras kartas ir nebus operacija, bet gi reikia viskam buti pasiruosusiai.
Kaip suprantu is komentaru, visoms buvo panasiai kaip man, tik reagavo moterys kitaip. Taigi, jei negali pakeisti padeties, pakeisk poziuri i ja. Matyt taip ir reikes daryti, jeigu kas, tuo labiau, kad mano vyras niekaip del tu "kadru" nereagavo. Gal as tik viska perdedu.
Papildyta:
"Juokingas pasakymas - mama neatlaikytu.. Bene ji negimde taves? Kraujo nemate? Ir mate ir gimde, ir nieko cia baisaus.."
Vienas dalykas - kai gimdai pati ir visai kitas, kai gimdo tavo dukra. Kol buvau ligoninej, visos mano matytos mamos verke dar ir pries gimdyma ( kol ju dukros nemate ). Manoji taip pat verke ,tik namuose, kai suzinojo,kad jau gimdau - labai jau jautri, net nenorejo ta diena pas mane atvaziuot, kad neliudintu savo asaromis manes. Visokiu zmoniu yra.
Mane isoperavo 3 val. ryto, kita diena pragulejau lovoje su laseline, kateteriu, slapimo maiseliu ir ant paluciu

Pirma diena buvo be vaiko, t.y. ji atnesdavo pamaitinti kas 3 valandas ir paimdavo, jei pas mane nieko nebuvo. Jei buvo vyras, tai palikdavo jam "pazaisti"

Ir tokia mane mate ir mano teta, ir mano dede (nes mano tevai grizinejo is uzsienio kaip tik - ji atvare pirmoji), ir, aisku, vyras... Tikrai problemos nematau. Vyro tai tikrai negaleciau paprasyti neateiti - kitus galeciau, bet niekas ypatingai ir nesiverze

Atejo antra ir trecia diena, kai jau galejau vaikscioti, sedeti ir t.t.
Jei jau taip nepatogu del to maiselio su slapimu, galima kokia kede pristumti, kad uzstotu, ar kokiu ranksluosciu uzkabinti, bet mano galva suauge zmones ir taip supras, kad nevaikstantis ligonis siusiuko nevaiksto

Kai keicia palas ar ateina paziureti, galima paprasyti vyro iseiti (man atrodo, kad mano atveju gydytoja taip ir prase).