Įkraunama...
Įkraunama...

Vardai pagal gimimo datą

QUOTE(dangyra @ 2005 05 05, 13:54)
kadangi sunus gime per pacias jonines tai ir pavadinom Jonuku.Nors jei butu gimes kita diena,kazin ar butumem toki varda dave...Su vyru dar bandem kitus vardus rinktis, bet  ir mociutes ir tetos ir draugai choru suke, kad turi buti Jonas ir taskas. Teko nusileisti.Dabar pripratom ir tas vardas mums graziausias pasaulyje. thumbup.gif

Mūsų irgi toks pats variantas thumbup.gif
Atsakyti
Jeigu tėvams patinka tos dienos vardas, tai kodėl gi ne- tegul taip ir pavadina biggrin.gif
Tačiau, jei vardas ne prie širdies, o duoda jį vaikui tik tam, kad tiki prietarais- na ką čia ir bepasakyti g.gif ? Tada mano sūnūs būtų: Aldonas ir Margiris clap_1.gif nono.gif
Atsakyti
Mes su vyru irgi nebuvom vardo isirinke, bet kadangi sunus gime per pacias jonines tai ir pavadinom Jonuku.Nors jei butu gimes kita diena,kazin ar butumem toki varda dave...Su vyru dar bandem kitus vardus rinktis, bet ir mociutes ir tetos ir draugai choru suke, kad turi buti Jonas ir taskas. Teko nusileisti.Dabar pripratom ir tas vardas mums graziausias pasaulyje. thumbup.gif
Na jau aš tai niekada nenusileisčiau močiutėms schmoll.gif . Vieninteliai turi teisę išrinkti vardą- tėvai. Kiti gali tik pasiūlyti savo variantus, jeigu tėvai neranda ilgai tinkamo. O prie vardų visi pripranta 4u.gif
Atsakyti
Kažkaip be ryšio išėjo mano atsakymas skirtas dangyrai. g.gif Per daug pritryniau blush2.gif Na, gal suprasi.
Atsakyti
Mano mama primygtinai siule vaikeliui varda parinkti is tos dienos vardadieniu,bet nesutikau,nes labai jau prasti vardai papuole
Atsakyti
Mano draugės gimimo dieną kalendoriuje buvo ardas Kotryna ir tėvai sumanė taip ją pavadinti, o močiutė užprotestavo, taigi dabar jos vardas Lina, bet pažiūrėjus į ją - vardas Kotryna kaip tik. Nu tikra Kotryna smile.gif
O kitą draugę ir pavadino pagal gimimo datą - Kristina. Ir labai jai tinka šis vardas.
Aš turėčiau būti Mingailė arba Melanija. Mingailė man visai tiktų, bet Melanija tai schmoll.gif Reikšmė - "tamsi, juodbruva", kokia manęs tikrai nepavadinsi mirksiukas.gif

Bet šiaip dažniausiai kokį vardą duoda, prie tokio visi ir pripranta...
Atsakyti
QUOTE(monie @ 2005 05 15, 16:28)

Aš turėčiau būti Mingailė arba Melanija. Mingailė man visai tiktų, bet Melanija tai schmoll.gif Reikšmė - "tamsi, juodbruva", kokia manęs tikrai nepavadinsi mirksiukas.gif

Bet šiaip dažniausiai kokį vardą duoda, prie tokio visi ir pripranta...

Bet visai gražus tas Melanija thumbup.gif . Gal kad šaunią šio vardo savininkę pažįstu.
Atsakyti
Niu o mano senelis gime gruodzio 24. Per Kucias, todel jam ir dave varda Adomas biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, mano pirmagimio varda isrinko drauge, kuris man is principo nepatiko, bet nutiko taip jog ka tik gimusi vaikeli turejo isvesti i Kauno klinikas ir medike atejusi liepe uzrasyti dokuose vaiko varda, kuri jei bus galimybiu (jei isgyvens) galesiu pakeist, o gal tai bus irasas i mirties liudijima. Ir vienintelis vardas tuo metu buvo tas pats kuri isrinko drauge, tai Emilis. Siandien tam vaikui jau 6 ir jis vertas to vardo, nes kaip ir jo reiksme mano sunus yra verzlus, judrus, nenustygstantis vaikas ir tas vardas jam idealiai tinka wink.gif
Atsakyti
O mano tėvai išrinko tokį vardą, kad gyvenime nešvenčiau nei vienosavo vardadienio sad.gif
Atsakyti
Reikės pačiai susigalvot kiokia tai turėtų būti diena...
Atsakyti
Kadangi mano vardas Milita, tai gal kažką su kariuomene? PVZ gegužės 15 d. ...
Atsakyti