Įkraunama...
Įkraunama...

Vardai pagal gimimo datą

Patys graziausi vardai lietuviski 4u.gif
Atsakyti
nesutinku, kad visi prie savo vardų pripranta; esu susidūrusi su keliais
žmonėmis, kuriuos tėvų duotas vardas netenkina smile.gif pvz. viena bendradarbė
visąlaik prisistatinėja Skaiste, nors pase ji Marytė. Ne problema pasikeist vardą, ir
nematau čia nieko bloga. Juk negali būti įsitikinęs, kad tavo paaugusiam vaikui
patiks jo vardas smile.gif. Nebent tokiu atveju galima duoti du vardus - gal pataikysi biggrin.gif
Atsakyti
mano dukrytes gimtadienis ir vardadienis kartu, bet tikrai ne specialiai davem, taip jau isejo.

drinks_cheers.gif Man irgi taip išejo. Gimė ir vardą sau atsinešė kurį seniai buvau sugalvojus.
Atsakyti
o mano viena tokia pagyvenusi pažįstama pase Marytė, o ją visi vadina Aldona. Pasirodo, kai važiavo registruoti, jos tėvukas su krikšto tėveliu gerai įkalė drinks_cheers.gif , o nuvažiavę pamiršo kokį vardą norėjo duoti, tai taip ir gavosi. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rencew @ 2005 11 04, 01:19)
o mano viena tokia pagyvenusi pažįstama pase Marytė, o ją visi vadina Aldona. Pasirodo, kai važiavo registruoti, jos tėvukas su krikšto tėveliu gerai įkalė drinks_cheers.gif , o nuvažiavę pamiršo kokį vardą norėjo duoti, tai taip ir gavosi. doh.gif

kazkaip musu mociuciu kriksto laikais labai daug krikstateviu ikale budavo ir vardus uzmirsdavo. (ot laikai buvo sad.gif ) taip ir mano mociute vietoj Virginijos tapo Jadvyga blink.gif

o gimtadienis=vardadienis tai ka as zinau. man visai grazu, kai tai yra atskiros progos sveikinimams biggrin.gif
nebent vardas grazus pasitaiko. siaip tai per beveik kiekviena mano gimtadieni tevai vis pajuokauja, o kas jeigu pagal tos dienos vardines butu man dave atitinkama varda -- STEFANIJA blink.gif
Atsakyti
Visom rankom ir kojom pries ! tongue.gif
Atsakyti
nesąmonė schmoll.gif retai kada pasitaiko gražių vardų (čia tik mano nuomonė)
Atsakyti
[quote=monie,2005 01 09, 16:17]
Ka manote apie vardus pagal gimimoo data, kai gimus vaikui vardas duodamas pagal tos dienos vardadienius?
Gal patys pagal sita sistema vaikui davete varda?
Ar svarbu, kad gimtadienis ir vardadienis butu ta pacia diena?
[QUOTE]
Bučiau davus, bet nepatiko vardai smile.gif
Atsakyti
Vat pavyzdziui mano senelis gime gruodzio 24 ir ji pavadino Adomu 4u.gif Man grazu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Joalin @ 2006 01 16, 10:00)
Vat pavyzdziui mano senelis gime gruodzio 24 ir ji pavadino Adomu 4u.gif Man grazu wub.gif

Mano draugės sesė irgi tą dieną gimė, tai ją pavadino Ieva. Tačiau jie šį vardą jau buvo anksčiau sugalvoję, tai tiesiog taip sutapo, kad dukrytė gimė per savo vardynes smile.gif
Atsakyti
Nu mano vaikas tada turėjo būti Protenis, Vilgaudas arba Steponas doh.gif Nu, nežinau, bet man tai nelabai schmoll.gif
Šiaip tai jei gražūs vardai būtų tą diną buvę, tai gal ir būtume uždėję g.gif
Atsakyti
[quote=eglytek,2006 01 14, 18:55]
[quote=monie,2005 01 09, 16:17]
Ka manote apie vardus pagal gimimoo data, kai gimus vaikui vardas duodamas pagal tos dienos vardadienius?
Gal patys pagal sita sistema vaikui davete varda?
Ar svarbu, kad gimtadienis ir vardadienis butu ta pacia diena?
[QUOTE]
Bučiau davus, bet nepatiko vardai smile.gif
[/quote]
Aš irgi būčiau pavadinus, bet tą dieną buvo parašytas Silvestras doh.gif
Atsakyti