Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptikų vartojimo pasekmės

QUOTE(MAVa @ 2013 06 11, 18:53)

14metė vartojanti kontraceptikus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(MAVa @ 2013 06 11, 20:53)

Straipsnis ir atvedė į šią temą. Panašu, kad ir varikozė prasideda (genetinis paveldas), tad tikriausiai su tabletėmis teks atsisveikinti. Labai gaila, nors ir nemadinga girti KT, tačiau per pus penktų metų tik privalumus galiu vardint.
Atsakyti
QUOTE(NakedA @ 2013 04 05, 15:30)
Todel ,kad vyrai ju greiciausiai negertu  biggrin.gif Nesutiktu i save kisti chemijos . Pasiklausinekit vyru ,ar daug atsiras norinciu gerti KT arba hormonini pleistra klijuotis ?

tai ir gimdyt ne jiems g.gif
aš mąstau po gimdymo saugotis prezervatyvais, nors negaliu jų pakęst bet labai nesinori gerti kažkokių tablečių nesergant
Atsakyti
Aš kontraceptikų nevartoju ir manau niekuomet nevartosiu. Prisiskaičiau kokios pasėkmės, pakraupau kaip reikalas. blink.gif
Atsakyti
Sveikos, prieš porą mėn. teko išgerti postinor-2, dėl ko man vis neramu. Gailiuosi, kad gėriau, nemanau, ar išvis vertėjo, bet vaikinas primygtinai reikalavo. Man įdomu, ar jos palieka kokį pėdsaką moters organizme? Nors esu jauna, mąstau apie ateitį, bijau dėl būsimų vaikų.
Atsakyti
mano patirtis su tabletemis "marvelon", naudojau trumpai gana tik 3 menesius, bet neigiamam poveikiui pasireikst pavyko. buvo gerai tik tas kad cikla sureguliavo, bet tapau viskuo nepatenkinta niurzga, greiciau grobuonim, galejau uzsipult viska kas pasitaikydavo ne vietoj, pasireiske agresija:( kai supratau tai iskart nustojau vartojus. galvoju apie kitu kontraceptiku vartojima, bet nezinau nezinau. vaikeli jau turiu viena, tolimoje ateityje svajones apie kita.
Atsakyti
O kokie būtų jūsų atsiliepimai apie Daylette KT? Gydytoja šitas išrašė, bet įdomu būtų sužinoti jūsų nuomonę kas geriat smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Glory @ 2013 09 16, 18:53)
O kokie būtų jūsų atsiliepimai apie Daylette KT? Gydytoja šitas išrašė, bet įdomu būtų sužinoti jūsų nuomonę kas geriat smile.gif

Žinai, kontraceptikai labai individualus dalykas. Šiuo klausimu tik gydytojas, įvertinęs visus tyrimus, gali pasakyti, kas tau tinka labiausiai. Vienai viena rūšis vienaip veikia, kitai kitaip.

Gerk, nesuk sau galvos ir džiaukis gyvenimu, o jei pamatysi, kad netinka - pasitark su gydytoju ir keisk mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos. Pradėjau vartoti kontraceptinį žiedą ir jaučiu skausmus pilvo apačioje. Informaciniame lapelyje rašo, kad galimas šalutinis poveikis - pilvo skausmai. Norėjau pasiteirauti, ar žiedą naudojančioms ilgai reiškėsi skausmai? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo etnologe: 29 rugsėjo 2013 - 08:25
QUOTE(Erikamamukas @ 2013 07 30, 22:54)
Aš kontraceptikų nevartoju ir manau niekuomet nevartosiu. Prisiskaičiau kokios pasėkmės, pakraupau kaip reikalas. blink.gif

Aš irgi taip galvojau. Kol apsisprendžiau ir prisiruošiau, išdrebėjau belenkiek. O dabar tik džiaugiuosi. Kai pradedi kažką daryt, pasidaro nebe taip baisu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(off-line @ 2013 09 29, 15:36)
Aš irgi taip galvojau. Kol apsisprendžiau ir prisiruošiau, išdrebėjau belenkiek. O dabar tik džiaugiuosi. Kai pradedi kažką daryt, pasidaro nebe taip baisu  mirksiukas.gif

Geriu vaistus ir džiaugiuosi? Ir dar tokius, kurie visiškai nereikalingi ir išderina visą organizmą. Ką mėginat apgauti?
Atsakyti
sveika, vaisinga draugė po antro vaiko gimimo ir žindymo 3 metus nuolat naudojo KT žiedą, prasidėjo kraujavimas dėl neaiškių priežasčių, todėl ginė liepė žiedo nenaudot, padaryti pertrauką. Paklausė. Po 5 mėn skausmo priepuolis, pašalino nuo cistos susisukusią ir žuvusią kiaušidę. Sako: "Jūs negalit taip ilgai nenaudot kontracepcijos".

wtf? Kodėl sveika buvusi moteris po žiedo vartojimo negali jo atsisakyt?
Atsakyti