QUOTE(asara3 @ 2008 03 18, 19:38)
Labas globejos ,mamos seniai skaitau jusu skyreli bet tik dabar sugalvojau cia prisijungti.Net nezinau kaip issakyti savo nerima,zinau daugelis mane gal net pasmerksite,bet tyleti nebegaliu.Pries 8 m pasiemiau du vaikus is vaiku namu mergaitei 13 metu ,berniukui 9,pati turiu 11 metu sunu,stengiausi auginti visus vienodai,bet brolis su sese ,visada stengiausi nuskriausti pazeminti mano sunu,abu labai prastai mokosi,prisigaude visokiu blogu zodziu is kitu vaiku,mokykloje teko ne karta del mergaites poelgiu raudonuoti,vyras jau pritruko kantribes,prasidejo seimoje barniai siulo grazinti vaikus atgal.pati esu labai pasimetusi ,gaila tu vaiku,bet kas bus toliau,jei jie jau dabar tokie.Stengemes ne karta graziai su jais kalbeti,tik tam kartui,per viena ausi ieina per kita iseina,vaiku teisese patarino irgi negaunu,ten uzstoja tik vaikus prikisa musu nemokejima su jais elgtis.Is anksto dekoju uz bet kokia nuomone.
Tikrai neturiu teises Jusu smerkti ar teisti. Nors ir noriu, bet pati nesu nei isivaikinusi, nei globoju (nepavyksta ikalbeti vyro). Mano nuomone, priemus vaika i seima jo grazinti jau nebegalima. Be abejo problemas su vaikais reikia spresti, galbut vaiku psichologas padetu. Juk apie savo vaiko atidavima, jei jis blogai elgiasi, negalvojate. Taip atrodo is salies, nepazistant Jusu ir vaiku. Tokia subjektyvi nuomone.