Įkraunama...
Įkraunama...

Savas ir "svetimas"(paimtas) vaikas

QUOTE(Skarota Egle @ 2007 12 30, 15:03)
o tu Dieve kokių žmonių būna  blink.gif . nu bet kaip taip prieš vyro valią galėjo paimti vaikelį  g.gif . Juk vyksta konsultacijos su soc darbuotojais su abiem parneriais, ir nejau neužkliuvo niekam kad tas vyras nenori jokio vaiko  g.gif . kažkoks marazamas  unsure.gif

tai, kad ten kiek žinau labai to antro būtent tas vyras ir norėjo, žmona tai labiau link mergytės būtų linkusi jei jau dar vieną imt, bet auginą antrą sūnelį ir patenkinti tik uošviai niekaip negali susitaikt tai ir nešioja po giminę marazmus - tiems su kuriai rečiau matomasi net supasakojo, kad tai jų pačių vaikas - ta prasme pačių pagimdytas blink.gif ir įtariu, kad poblemos yra iš pusbrolio pusės, niekad neklausiau... nes jei būtų iš jos pusės tai būtų jau negyvai užėdę doh.gif
Atsakyti
Alimentu suma nuo 2007-01-01 yra 130 Lt, bet teismu praktikoje privalo buti ne maziau 1 MMA (700 Lt), dabar nuo 2008-01-01 - 800 Lt, taigi abiems tevams po 400 Lt. Beje jei ir mazas atlyginimas, nuo atsakomybes islaikyti niekas neatleidzia.
Lyg turtingesne pataps prisiteisusi didesnius alimentus. Vaiko islaikymas kainuoja nepigiai. Uz klaidas reikia moketi.
Manyciau tai giminiu pletkai ir tiek. Nereikia i tai gilintis ir pergyventi. Jei abu nuspres skirtis, tai taip ir bus, jei panores dar vieno vaikiuko, gali taip ir nutikti.
Atsakyti
QUOTE(lad @ 2007 12 30, 13:35)
tai, kad ten kiek žinau labai to antro būtent tas vyras ir norėjo, žmona tai labiau link mergytės būtų linkusi jei jau dar vieną imt, bet auginą antrą sūnelį ir patenkinti tik uošviai niekaip negali susitaikt tai ir nešioja po giminę marazmus - tiems su kuriai rečiau matomasi net supasakojo, kad tai jų pačių vaikas - ta prasme pačių pagimdytas blink.gif ir įtariu, kad poblemos yra iš pusbrolio pusės, niekad neklausiau... nes jei būtų iš jos pusės tai būtų jau negyvai užėdę doh.gif

sorry matyt ne taip nuskaičiau blush2.gif

aišku čia ne į temą, bet uošviai tai ne duog tu dieve doh.gif
Atsakyti
paskutinės naujienos iš giminaičių fronto unsure.gif
išsiskyyrė žmonės, pasidalino vaikus, turtą ir pasuko kiekvienas savo keliais... bet... pusbrolis dabar net negali nuvažiuot pas savo tėvus... ėda, kad grąžintų sūnų į vaikų namus blink.gif kas jį mat ims su vaiku, o da iš vaiknamio ir išvis... vienu žodžiu net nenoriu prisimint ką teko išgirst... laimė tik tai, kad pusbrolis net minčių tokių neturi
Atsakyti
QUOTE(lad @ 2008 02 26, 15:43)
išsiskyyrė žmonės, pasidalino vaikus, turtą ir pasuko kiekvienas savo keliais... bet... pusbrolis dabar net negali nuvažiuot pas savo tėvus... ėda, kad grąžintų sūnų į vaikų namus blink.gif kas jį mat ims su vaiku, o da iš vaiknamio ir išvis... vienu žodžiu net nenoriu prisimint ką teko išgirst... laimė tik tai, kad pusbrolis net minčių tokių neturi

Kokie ziaurus ir neatsakingi gali buti tie zmones. Saunuolis Lad tavo pusbrolis. Bus sunkiau, na nors mylimas vaikas salia.
Atsakyti
QUOTE(lad @ 2008 02 26, 16:43)

Tavo pusbroliui stiprybes. Laimingas berniukas turedamas toki teti.
Atsakyti
O man kyla klausimas - kaipgi savi vaikai priimtų tokį tėvų sprendimą - įsivaikinti ? Juk vaikų nuomonė irgi svarbi...ypač kai jie jau paaugliai. Gal turit kuri patirties šiuo klausimu ?
Atsakyti
QUOTE(Runciuke @ 2008 03 06, 14:35)
O man kyla klausimas - kaipgi savi vaikai priimtų tokį tėvų sprendimą - įsivaikinti ? Juk vaikų nuomonė irgi svarbi...ypač kai jie jau paaugliai. Gal turit kuri patirties šiuo klausimu ?

Mano dukra labai norejo tureti mazesne sese namuose. Taigi mudvi nutareme ir as isivaikinau
Atsakyti
QUOTE(Runciuke @ 2008 03 06, 13:35)

jeigu seimoje yra biologiniu vaiku, kurie jau gali reiksti savo nuomone (tiksliai nezinau kokio amziaus turi buti), tia socialiniai darbuotojai apklausia ir vaika. kazkur girdejau atveji, kad po tokios apklausos iteviams neleido isivaikinti vaiko unsure.gif . vien zo vaiku nuomone irgi yra svari ivaikinimo proceduroje 4u.gif . tikrai nedaryciau to pries vaiko valia. bet kadangi dabar musu biologinis vaikas yra per mazas reiksti savo nuomone, mes elgiames tik savo noru vedami ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Skarota Egle @ 2008 03 17, 15:35)
jeigu seimoje yra biologiniu vaiku, kurie jau gali reiksti savo nuomone (tiksliai nezinau kokio amziaus turi buti), tia socialiniai darbuotojai apklausia ir vaika. kazkur girdejau atveji, kad po tokios apklausos iteviams neleido isivaikinti vaiko  unsure.gif . vien zo vaiku nuomone irgi yra svari ivaikinimo proceduroje  4u.gif . tikrai nedaryciau to pries vaiko valia. bet kadangi dabar musu biologinis vaikas yra per mazas reiksti savo nuomone, mes elgiames tik savo noru vedami ax.gif  blush2.gif

jei vaikas per mazas, tuomet nereikia klausti ju nuomones. Kai vaikams virs 10 metu, ju nuomone svarbi.
Atsakyti
Labas globejos ,mamos seniai skaitau jusu skyreli bet tik dabar sugalvojau cia prisijungti.Net nezinau kaip issakyti savo nerima,zinau daugelis mane gal net pasmerksite,bet tyleti nebegaliu.Pries 8 m pasiemiau du vaikus is vaiku namu mergaitei 13 metu ,berniukui 9,pati turiu 11 metu sunu,stengiausi auginti visus vienodai,bet brolis su sese ,visada stengiausi nuskriausti pazeminti mano sunu,abu labai prastai mokosi,prisigaude visokiu blogu zodziu is kitu vaiku,mokykloje teko ne karta del mergaites poelgiu raudonuoti,vyras jau pritruko kantribes,prasidejo seimoje barniai siulo grazinti vaikus atgal.pati esu labai pasimetusi ,gaila tu vaiku,bet kas bus toliau,jei jie jau dabar tokie.Stengemes ne karta graziai su jais kalbeti,tik tam kartui,per viena ausi ieina per kita iseina,vaiku teisese patarino irgi negaunu,ten uzstoja tik vaikus prikisa musu nemokejima su jais elgtis.Is anksto dekoju uz bet kokia nuomone.
Atsakyti
QUOTE(asara3 @ 2008 03 18, 19:38)
Labas globejos ,mamos seniai skaitau jusu skyreli bet tik dabar sugalvojau cia prisijungti.Net nezinau kaip issakyti savo nerima,zinau daugelis mane gal net pasmerksite,bet tyleti nebegaliu.Pries 8 m pasiemiau du vaikus is vaiku namu mergaitei 13 metu ,berniukui 9,pati turiu  11 metu sunu,stengiausi auginti visus vienodai,bet brolis su sese ,visada stengiausi nuskriausti pazeminti mano sunu,abu labai prastai mokosi,prisigaude visokiu blogu zodziu is kitu vaiku,mokykloje teko ne karta del mergaites poelgiu raudonuoti,vyras jau pritruko kantribes,prasidejo seimoje barniai siulo grazinti vaikus atgal.pati esu labai pasimetusi ,gaila tu vaiku,bet kas bus toliau,jei jie jau dabar tokie.Stengemes ne karta graziai su jais kalbeti,tik tam kartui,per viena ausi ieina per kita iseina,vaiku teisese patarino irgi negaunu,ten uzstoja tik vaikus prikisa musu nemokejima su jais elgtis.Is anksto dekoju uz bet kokia nuomone.

Tikrai neturiu teises Jusu smerkti ar teisti. Nors ir noriu, bet pati nesu nei isivaikinusi, nei globoju (nepavyksta ikalbeti vyro). Mano nuomone, priemus vaika i seima jo grazinti jau nebegalima. Be abejo problemas su vaikais reikia spresti, galbut vaiku psichologas padetu. Juk apie savo vaiko atidavima, jei jis blogai elgiasi, negalvojate. Taip atrodo is salies, nepazistant Jusu ir vaiku. Tokia subjektyvi nuomone.
Atsakyti