Įkraunama...
Įkraunama...

Ar meilė kiekvienam vaikui vienoda?

Tarp mano vaikuciu 4 metu skirtumas, kai laukiausi antrojo, tai sau prisiekiau, kad mano princesei viskas bus taip pat, ta prasme ir zaidimai, ir demesys ir visa kita liks taip pat, kai gime sunelis si troskima buvo lengva igyvendinti, kagangi jis labai ramus vaikas, nors buvo keletas kartu, kad atrodo tikiesi supratimo is keturmetes, kad netriuksmautu, kai migdau, kad ji trukdo kartais ir t.t., bet po to grauzdavau save, kad mano mergaite per viena nakti nesuaugo, kad ji ir liko ta pati mazute mamytes dukrele ir asara isbegdavo patyliukais, gailedavausi ir po to viskas vel gerai, nors myliu juos abu vienodai be galo be krasto wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Smurka @ 2003 12 23, 21:13)
Man kol kas sunku vienareiksmiskai i si klausima atsakyti. tarp mano vaiku 11 metu skirtumas, tad naturalu, kad didiji pastaruoju meyu gal kiek maziau priglaudziu ir pamyluoju. Nors psichologas vienas kazkada aiskino, kad tevai, kurie teigia, kad myli visus vaikus vienodai, tiesiog meluoja. taip nebuna.

Meluoja psihologas mirksiukas.gif man tai tas pats, kad kas nors paklaustu kuria savo ranka labiau myliu: kaire ar desne g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gluosnis @ 2007 09 10, 08:48)
Meluoja psihologas  mirksiukas.gif  man tai tas pats, kad kas nors paklaustu kuria savo ranka labiau myliu: kaire ar desne  g.gif  lotuliukas.gif

Pritariu 100% thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Turiu 4 vaikus, bet negaliu pasakyti, kad vieną myliu daugiau, o kitus mažiau. Visus myliu be galo smile.gif
Atsakyti
nesuprantu kaip galima vaikus mylėti nevienodai. Turiu dvi dukrytes ir širdies vieną dalį atiduodu vienai, kitą kitai. Negaliu skirstyti nė vienos, nesuprantu tų žmonių kurie taip elgiasi unsure.gif
Atsakyti
O man atrodo, kad visos cia mamos meluoja pacios sau del tos meiles. Nes net ir psichologai sako, kad meiles VIENODOS nebuna. Vienas mielesnis, kitas ne toks ir t.t.

Nebent (pasak psichologu ir tyreju) vaiku amziaus skirtumas ne mazesnis, nei 7m.
O be to delfi.lt skaiciau, kad mamos visada labiau myli sunus, o dukros joms yra konkurentes (nesamoningai cia taip galvoja aisku).

As neturiu dar savo vaiku, bet turiu broli, kuris vyresnis 1.5metu, ir dar viena, kuris jaunesnis 7 metais. Tai mama visada sake man, kad taip, kaip mylejo, myli ir myles vyresnyji, taip nieko nemyles... O jaunelis tai tiesiog jaunelis, kadangi mes jau visi susikure savo gyvenimus, tai dabar jis kaip ir vienturtis..
O del demesio paskirstymo, mano mama pati sako, kad isvis neprisimena, kaip as uzaugau.. Gal ir ironiska, bet ji net neprisimena, kad metus lankiau dailes bureli... tai net neisivaizduoju, kaip galima taip nepastebeti vaiko g.gif Aisku cia krastutinumai, tiesiog mano mama nesugebejo nuslepti savo jausmu man, bet as manau, kad pas visas ta meile buna skirtinga... Visose gyvenimo sferose zmones turi megstamiausius:mokytoja, mylimiausia mokini, darbdavys, megstamiausia darbuotoja, mociute, megstamiausia anuka, mama, megstamiausia vaika ir t.t.
Atsakyti
nu man irgi atrodo,kad myliu visus vienodai,dėl visų vienodai pergyvenu,tik aišku kartais pagaunu save,kad mažiausią vis dar daugiau globoju negu vyriausią kai buvo jos amžiaus,nes jau jis buvo tada ne mažiausias buvo jau gimus vidurinėlė.
Atsakyti
As kai laukiasui antro, irgi bijojau, kad ta meile nesugebesiu padalinti vienodai... Ir tikrai nesugebu verysad.gif Mergaitei pries kelias dienas suejo 2 metukai, o musu kudikeliui po triju dienu bus 1 menesiukas. Aisku, as dar nesu pati apsipratusi su nauja situacija seimoje, esu pavargus ir be kantrybes, pavirtau i kazkoki monstra. Daug kencia dabar vyresnioji, nes ji krecia isdaigas, ja reikia nubausti, buna ir apsaukta, kai nesusivaldau. Taigi dabar savo dukra matau kaip neklauzada, ir net baisu prisipazinti, kad ji dabar man daznai eina "ant" nervu su savo kapryzais ir neklausymu, kai maziuka dabar tiesiog vos ne dievuku padariau. Nezinau, kaip cia bus toliau, bandau save valdyti ir pati save suprasti, kur dingo ta begaline meile dukrai. gaila mergaites baisiai ir pati zliumbiu daznai del savo elgesio su ja.
Atsakyti
netikiu, kad vaikus įmanoma mylėti vienodai. tarkim aš iš mamos dėmesio visada jausdavau gerokai mažiau nei sesė, o tėtis į mane išvis nekreipdavo dėmesio. taip kad atsakymas - schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Novembermama @ 2007 12 04, 19:14)
As kai laukiasui antro, irgi bijojau, kad ta meile nesugebesiu padalinti vienodai... Ir tikrai nesugebu verysad.gif Mergaitei pries kelias dienas suejo 2 metukai, o musu kudikeliui po triju dienu bus 1 menesiukas. Aisku, as dar nesu pati apsipratusi su nauja situacija seimoje, esu pavargus ir  be kantrybes, pavirtau i kazkoki monstra. Daug kencia dabar vyresnioji, nes ji krecia isdaigas, ja reikia nubausti, buna ir apsaukta, kai nesusivaldau. Taigi dabar savo dukra matau kaip neklauzada, ir net baisu prisipazinti, kad ji dabar man daznai eina "ant" nervu su savo kapryzais ir neklausymu, kai maziuka dabar tiesiog vos ne dievuku padariau. Nezinau, kaip cia bus toliau, bandau save valdyti ir pati save suprasti, kur dingo ta begaline meile dukrai. gaila mergaites baisiai ir pati zliumbiu daznai del savo elgesio su ja.

Nusiramink. Visa tai praeis. Aš irgi tą išgyvenau, kai gimė antrasis sūnus. Jei yra galimybė, tegul vyras daugiau dėmesio skiria pirmajai. Bet jos elgesys, vistiek yra kerštas tau už tai, kad yra antras vaikas biggrin.gif Reikia tik kantrybės, ir vaikučiai apsipras su nauja situacija, ir po truputį viskas tik gerės mirksiukas.gif Laikykis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Smurka @ 2003 12 23, 21:13)
Nors psichologas vienas kazkada aiskino, kad tevai, kurie teigia, kad myli visus vaikus vienodai, tiesiog meluoja. taip nebuna.

Pagal mane teisingai jis sako. As visus labai myliu wub.gif , bet kiekviena savitai, uz butent jam vienam turima bruoza, gebejima smile.gif
Atsakyti
Nesuprantu tada aš tų psichologų blink.gif Gi čia ne kam kitam meilė ,o savo vaikams,na kad tėčiai nevienodai gali mylėti,suprantu,bet mamai g.gif Tiesiog kiekvienas vaikas yra skirtingas,tai ir bendravimas gal šiek tiek kitoks,bet mylėti,nu nesuprantu unsure.gif
Myliu abu vaikus vienodai wub.gif
Atsakyti
Myliu tai vienodai, jei yra tokios svarstyklės tongue.gif . Va išreiškiu, tai kiekvienam skirtingai, kievienam pagal poreikius wub.gif
Atsakyti