QUOTE(lengvute @ 2003 12 10, 14:13)
Ar jūs, augindamos vaikus, vienodai į juos žiūrite, ar kažkuris yra mielesnis, artimesnis ir t.t.?
Aš anksčiau kažkaip nevienodai skirdavau saviškėms dėmesio, nevienodai į jas žiūrėjau (labiau širdis linko prie vyresnėlės

), bet dabar jos tarsi susilygino, paaugo, o ir jaunėlė, anksčiau buvusi tikra verksnė, pasidarė supratinga, meili, pavergė mano širdį

.
Daug bendrų poreikių, žaidimai, vienodas maistas, vienodas migdymo, prausimosi ir kt. ritualas-tad dabar vienodai jau žiūriu į abi, vienoda meilė abiems, visko po lygiai, kai bus trečias, nežinau, kaip viskas pasiskirstys Anksčiau maniau, kad natūralu mylėt vienodai, bet kažkuriuo tarpsniu supratau, kad būna visko , į gerą rezultatą reikia investuot , stengtis, persiorientuot.
Tikiuosi, nesupyksite, jei aš įsiterpsiu.Nors auginu vieną mažiuką, tačiau dažnai susimąstau, kaip sugebėčiau padalinti savo jausmus keliems vaikams...Manau, kad būtų sunku.Nežinau, kodėl bet jaučiu, jog šiam vaikui atiduodu visą save ir net sunku pasakyti, ar liks kasnors kitam vaikui, jei jis netyčia būtų...Labai gerbiu tas mamas, kurios vienodai myli visus vaikus...
Papildyta:
QUOTE(jurgutee @ 2008 03 05, 13:47)
jo meile vaikams as kol niescia buvau maniau kad nemokesiu mylet to maiuko bet pasirodo klydau abu myliu vienodai abu buciuoju abu myluoju

neisivaizduoju kaip galima viena vaika mylet o kito ne
O pažįstamų sutikau...