Įkraunama...
Įkraunama...

Ar meilė kiekvienam vaikui vienoda?

ir as baisiai nerimavau kai laukiausi antrojo, kartais net galvojau, kad paskubejom, bet meile yra didele abiems ir tokio pat dydzio, tik ji skiriasi, mazajam reikia globos daugiau, o su didziaja mes drauges wub.gif pacios geriausios, aisku jei verkia abu tai sukiesi prie mazojo, nes su didziaja galima susitarti ir ji tai zino, o su mazuoju nesusitarsi, todel ji ir zino esanti didzioji saunioji sese, uz ka mylim ja su tetuku labai labai wub.gif , o mazylis yra mazylis, bet jau su charakteriu ir kaip galim nemylet, beje vaikai jaucia meile ir savo svarbuma ir ta jausti yra svarbiausia, o kuri pirma pabuciuoji tai manau nera svarbiausia, aisku visa tai reikalauja is mamos pastangu ir psichologinio pasiruosimo g.gif
Atsakyti
as labai nerimavau, nes kai pastojau, kitos drauges snekeo, oi, as tai noriu sita pasiauginti, pasidziaugti, visa meila atiduoti...nu va, galvoju, o as dabar negalesiu situo savo dukryte apdalinti...bet kai gime mazylis, aisku, nusiraminau, nes abiem meile labai didele, demesys aisku pasidalina, bet daznai visa veikla uzsiimam kartu- kartu keiciam pampersus, kartu migdom, kartu maitinam, tik dukryte turi savo lialia tam biggrin.gif tad nemanau kad galima viena vaika myleti labiau uz kita schmoll.gif
Atsakyti
Kai gime maziukas, vyresnysiis pasidare toks didelis, toks savarankiskas, bet meile tikrai jam nesumazejo. Sirdisvienodai dziaugiasi abieju naujus pasiekimus matant 4u.gif
Meiles nereikia dalinti, jos su kiekvienu vaiku buna vis daugiau ir daugiau thumbup.gif
Atsakyti
man aplamai keista kai toks klausimas kyla.Karta mano anyta paklause kuri labiau myliu tai taip supykau unsure.gif sakau negi galima juos skirtingai myleti g.gif va tada ir kilo tokia dilema unsure.gif bet drasiai galiu sakyti myliu abu vienodai ir jei vienam pasakau MYLIU tai ir kitam.Jei apkabinu sunu tai ir dukra wub.gif
Atsakyti
Nera jokiu abejoniu, kad motina myles visus vaikus. Kaip sakoma, kuri rankos pirsta pjautum, vistiek skaudes taip pat. Mano vyresnioji jau suaugusi, dazniau prie vaikino glaudziasi negu prie manes, tai man belieka mazaja pamyluot kol dar leidziasi biggrin.gif
Atsakyti
jo meile vaikams as kol niescia buvau maniau kad nemokesiu mylet to maiuko bet pasirodo klydau abu myliu vienodai abu buciuoju abu myluoju wub.gif neisivaizduoju kaip galima viena vaika mylet o kito ne g.gif schmoll.gif
Atsakyti
mes augom trys seserys.... tai kažkaip buvo matoma,jautėsi,ir apie tai kalbama buvo,kad vyresnė sesuo-diedukų vaikas,aš- tėčio,o pagrandukė-mamos g.gif
Nieko baisiau būti gyvenime turbūt ir negali schmoll.gif
Savo vaikus abu myliu vienodai,kai bučiuoju mažę,prisismenu,kaip toks sūnus buvo,kai pasigaunu pamyluot dičkį,pagalvoju,kada mažė tokia bus lotuliukas.gif
Bet dažniausiai būna,kad jie abu užsikaria,užsilipa,apsikabina.Man kaip mamai būtų pats didžiausias skausmas,jei pvz kuris nors vienas vaikas pasakytų,kad jautėsi nemylimas doh.gif
Atsakyti
Myliu abu vienodai wub.gif wub.gif

Atsakyti
QUOTE(VILGRA @ 2008 02 27, 12:51)
man aplamai keista kai toks klausimas kyla.Karta mano anyta paklause kuri labiau myliu tai taip supykau  unsure.gif  sakau negi galima juos skirtingai myleti  g.gif  va tada ir kilo tokia dilema  unsure.gif bet drasiai galiu sakyti myliu abu vienodai ir jei vienam pasakau MYLIU tai ir kitam.Jei apkabinu sunu tai ir dukra wub.gif

Na bet buna turbut isimciu, nes mano anyta labiau jauneli sunu myli verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Awita @ 2008 03 04, 21:57)
Nera jokiu abejoniu, kad motina myles visus vaikus.

Butent drinks_cheers.gif Kad ir koks vaikas gimtu, bet tai savas vaikas wub.gif

QUOTE(jurgutee @ 2008 03 05, 14:47)
jo meile vaikams as kol niescia buvau maniau kad nemokesiu mylet to maiuko bet pasirodo klydau abu myliu vienodai abu buciuoju abu myluoju  wub.gif  neisivaizduoju kaip galima viena vaika mylet o kito ne g.gif  schmoll.gif

Nepasakyciau, kad as myliu vaikucius vienodai, greiciau skirtingai, kiekviena savaip wub.gif
Atsakyti
Tikrai meilės vaikams nereikia dalinti. Juos myli ir tiek. neįsivaizduoju, kaip mamos širdis vieną galėtų mylėti labiua, kitą mažiau. Aišku, apie skiriamą dėmesį nekalbu. Juk natūralu, kad kūdikiui jo reikia daugiau nei paaugusiam vaikui
Atsakyti
QUOTE(lengvute @ 2003 12 10, 14:13)
Ar jūs, augindamos vaikus, vienodai į juos žiūrite, ar kažkuris yra mielesnis, artimesnis ir t.t.?
Aš anksčiau kažkaip nevienodai skirdavau saviškėms dėmesio, nevienodai į jas žiūrėjau (labiau širdis linko prie vyresnėlės  rolleyes.gif ), bet dabar jos tarsi susilygino, paaugo, o ir jaunėlė, anksčiau buvusi tikra verksnė, pasidarė supratinga, meili, pavergė mano širdį  wink.gif .
Daug bendrų poreikių, žaidimai, vienodas maistas, vienodas migdymo, prausimosi ir kt. ritualas-tad dabar vienodai jau žiūriu į abi, vienoda meilė abiems, visko po lygiai, kai bus trečias, nežinau, kaip viskas pasiskirstys  Anksčiau maniau, kad natūralu mylėt vienodai, bet kažkuriuo tarpsniu supratau, kad būna visko , į gerą rezultatą reikia investuot , stengtis, persiorientuot.

Tikiuosi, nesupyksite, jei aš įsiterpsiu.Nors auginu vieną mažiuką, tačiau dažnai susimąstau, kaip sugebėčiau padalinti savo jausmus keliems vaikams...Manau, kad būtų sunku.Nežinau, kodėl bet jaučiu, jog šiam vaikui atiduodu visą save ir net sunku pasakyti, ar liks kasnors kitam vaikui, jei jis netyčia būtų...Labai gerbiu tas mamas, kurios vienodai myli visus vaikus...
Papildyta:
QUOTE(jurgutee @ 2008 03 05, 13:47)
jo meile vaikams as kol niescia buvau maniau kad nemokesiu mylet to maiuko bet pasirodo klydau abu myliu vienodai abu buciuoju abu myluoju  wub.gif  neisivaizduoju kaip galima viena vaika mylet o kito ne g.gif  schmoll.gif

O pažįstamų sutikau... smile.gif
Atsakyti