Įkraunama...
Įkraunama...

Kada laikas vaikiną pristatyti giminei?

Su pirmuoju šeima susipažino labai greitai, nes pradėjom draugaut mokyklos laikais, tai trindavomės laiptinėj, kiemuose, paskui kažkaip mama pakvietė abu valgyt pietų ir nuo tada beveik pas mus apsigyveno (nors gyvenom vienas nuo kito per porą namų). Na ir taip visa giminė susipažino..O vat su antruoju MB viskas buvo žymiai sudėtingiau. Kadangi visa giminė buvo pripratus prie vieno mano vaikino, tai kai reikėjo kažkaip supažindint su antruoju, man pačiai buvo labai baisu, kaip jį priims, kaip bandys lygint su pirmuoju ir panašiai.. Todėl dabar ir darau išvadą-kad gal ir nėra labai gerai tie susipažinimai su tėvais. Paskui klausinėja visko, dar labiau širdį skauda. Nors aišku kai tėvai žino, su kuo jų vaikas susitikinėja-visiems ramiau.
Atsakyti
visiskai pritariu toms, ukrios sako, kad neverta skubeti supazindinti tevu su vaikinu per anksti..su pirmuoju vaikinu tevai susipazino anksciau nei pradejom draugauti ir kai issiskyrem tai didesne trauma buvo artimiesiems nei mums, taip jis visiems patiko. su kitu supazindinau del spaudimo, kad "kodel ji slepi", ir tada prasidejo manes "tarkavimas" koks jis netiksa, kaip vienas kitam netinkam ir t.t. ir pan.. ar prisnekejo, ar siaip nesusikloste, bet kai issiskyrem ilgai dar prikaisiojo kad netikelis buvo. ir iki siol pirmaji aukstina.. o situacija kartojasi. dabar turiu nauja, jau trecia drauga, ir BAISIAI bijau to susipazindimo su savo artimaisias. mama mate viena vieninteli karta, net vardo nepaklause, apibare ji apsisuko ir nuejo, o meslikom apsale ir as bent jau issigandusi. nuo to laiko vis rekia, priekaistauja su kokiu cia susidejau nevykeliu ir baisiu, moraliskai zlugdo, pirmaji tebeaukstina ir giria ir zavisi, antra baksnoja kaip pamoka "sakiau tau", trecio nekencia, apvardziuoja.. sunku beprotiskai. tada ir kyla milijonai klausimu gal tikrai cia ne TAS, gal pirmas tik geras buvo ir man skirtas.. apie gimine jau net nekalbu.. visus tas pirmasis apzavejo, i antraji nereagavo o trecio bijau pristatyti ir parodyti. nei grazuolis, nei dirba ispudinga darba, masina ne naujausia.. ka ten papasakosi, kad sirdies jis geros, to neparodysi supazindant.. matyt ne patiems reikia ruostis tai pazinciai, o daugeliu atveju - artimuosius paruosti.
Atsakyti
QUOTE(meravigliosa @ 2009 02 08, 20:39)
visus tas pirmasis apzavejo, i antraji nereagavo o trecio bijau pristatyti ir parodyti. nei grazuolis, nei dirba ispudinga darba, masina ne naujausia.. ka ten papasakosi, kad sirdies jis geros, to neparodysi supazindant.. matyt ne patiems reikia ruostis tai pazinciai, o daugeliu atveju - artimuosius paruosti.

nekreipk demesio. Masina, darbas - viskas keiciasi. O ir koks kieno reikalas, kas ka turi ar kuo dirba? Negi koks pvz. santechnikas negali myleti? Masina? Negi tai gyvenime svarbiausia? Uzsidirbsit nusipirksit kita. Nejau tik turtuolis gali gyvenime laime suteikti?! Ne tevams, ne giminems jis turi buti mielas, bet tavo sirdziai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Alexandra.R. @ 2009 02 09, 22:54)
nekreipk demesio. Masina, darbas - viskas keiciasi. O ir koks kieno reikalas, kas ka turi ar kuo dirba? Negi koks pvz. santechnikas negali myleti? Masina? Negi tai gyvenime svarbiausia? Uzsidirbsit nusipirksit kita. Nejau tik turtuolis gali gyvenime laime suteikti?! Ne tevams, ne giminems jis turi buti mielas, bet tavo sirdziai  wub.gif

victory.gif kad tik daugiau tokiu zmoniu kaip tu galvojanciu atsirastu, ir ypac mano aplinkoj smile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Gerai, kad neskaičiau šios temos, kai ruošiausi parodyt savąjį artimiesiems lotuliukas.gif Mums abiems kažkaip viskas tarsi savaime klostėsi, atvažiavo mano draugas susipažinti su tėvais (prieš tai rimtai buvo pristatytas tik vienas pretendentas),jį šiltai priėmė, po kelių svaičių nuvedžiau močiutėms , tetoms parodyt, nors dar nežiūrėjau į jį kaip į savo vienintelį ir amžiams rolleyes.gif. Gal ,sakysit, skubėjau, bet džiaugiausi, kad turiu širdies draugą ir , matyt, todėl nesistengiau slėpt. Neapsirikau manau, nes atrodo „prilipom“ ir kažin ar kas nors „atlipdys“ wub.gif Tfu tfu tfu taip sakant blush2.gif
Atsakyti
Pas mus tai kažkaip viskas natūraliai išėjo...net nepamenu, kad būčiau specialiai jį supažindinusi su savo tėčiu ar seneliais smile.gif Tiesiog kažkada svečiavosi jis pas mane ir grįžo tėtis tai taip jie pasisveikino, pakalbėjo ir tiek...Toliau viskas natūraliai klostėsi smile.gif Man tik pamenu buvo, kai pas jį į namus keliavau, tai specialiai jau buvo susiruošusi jo šeima ir laukė manęs smile.gif Nuotraukas tada žiūrėjau pas juos ir labai nejauku buvo, nežinojau kaip elgtis smile.gif
Atsakyti
manau reikia supazindinti tada kai jau santykliai tikrai rimti.
snekejau su viena mama, kuri turi suneli. tai guodesi man moteriske. sako: veda jis kas pora men po nauja pana i namus supazindinti. kokio velnio? sako daviau velniu ir liepiau, atvesti tik ta vienintele. nes sako sutiksiu gatveje visas, ir nespesiu sveikintis:) biggrin.gif
Atsakyti
As savo brangiausiaji pristaciau per brolio gimtadieni po 3 menesiu draugystes, o su tevais supazindinau po puses metu draugystes ax.gif
Atsakyti
Na, mano tėvai nuo mažumės žinojo visus mano artimiausius draugus. Nebijodavau pareiti namo nei su klasiokėmis, nei klasiokais. Tad supažindinti nebuvo sunku. Su pirmu išdraugavau ilgai, jis dažnai būdavo pas mane, aš pas jį, tad nebuvo jokio slėpimo. Abu buvom moksleiviai, tik jis vyresnis. Antras buvo tik kažko pradžia, ir kadangi taip pat mane palydėdavo namo, užeidavo ar pasiimdavo, tai kažkaip niekas nebijojo susipažinti. Su dabartiniu, trečiu, viskas lygiai taip pat.
Tėvai nė karto man nepriekaištavo, nė karto nepasakė, kad vienas labai geras, o kitas labai prastas. Kartais pati su tėvais apgalvoju visus ir matau, kad dabartinis pats geriausias visomis prasmėmis. Iš tėvų ir draugai visi nėra girdėję nieko pikta, tėvai labai smagiai su jais visais bendravo ir bendrauja.
Manau su tėvais supažindinti reikia, tačiau visa gimine, kam? Pristatyti močiutėms, seneliams, dėdėms ir tetoms? Net nežinau. Ar tikrai to reikia. Manau artimiausi žmonės yra tėvai. Na, bent jau man jie labai artimi ir aš nieko nuo jų neslepiu. bigsmile.gif

O po poros dienų važiuoju susipažinti su MB tėvais, tai neramu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(The_Dieter @ 2009 07 12, 10:00)
Manau su tėvais supažindinti reikia, tačiau visa gimine, kam?

drinks_cheers.gif
Atsakyti
The_Dieter:

Manau su tėvais supažindinti reikia, tačiau visa gimine, kam? Pristatyti močiutėms, seneliams, dėdėms ir tetoms? Net nežinau. Ar tikrai to reikia. Manau artimiausi žmonės yra tėvai. Na, bent jau man jie labai artimi ir aš nieko nuo jų neslepiu. bigsmile.gif

Iš mano pusės giminė yra labai maža, todėl buvo natūralu, kad susipažino MB su mano krikštų tėvais, dviem pusseserėm ir seneliais iš tėtės pusės smile.gif Tiesiog buvo reikalų ir ėjom pas šiuos giminaičius, specialiai tai neįvyko pažindinimas:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aurore_: 12 liepos 2009 - 15:55
manau tada, kai jau busit nusprende tuoktis, nbes jei issiskirsit, gali gimines sakyt va keicia "bernus" kaip kojines(juk visokiu zmoniu buna)
Atsakyti