Atvirai kalbant, nematau apskirtai reikalo pažindinti antrą pusę su giminėmis. Jei šeimoje ar giminėje yra nusistovėję artimi santykiai, tai savaime, man atrodo, tas "susipažinimas" įvyks. O jei iškyla klausimai "kada reikia?", tai gal visai nereikia?
Echh tie supažindinimai. Gyvensi tu su vaikinu, o ne giminė.
As su MB gimine susipazinau kazkur po poros menesiu draugystes. Jis su maniskiais po pusmecio. Nekylo toks klausimas kada,tiesiog viskas taip gavosi ir tiek
QUOTE(delfiuke @ 2005 01 12, 23:45)
noreciau paklausti kaip jus manot,kada laikas vaikina pristatyti giminei,tevams?
as tai kazkaip bijau dar,nes turbut pagal save vertinu,nes as tai laaaabai bijociau susipazinti
,todel taip pat manau ir apie ji ir suprantu,jei bijotu:)jis toks kuklus pas mane
mes pazystami puse metu,tai gal dar ne laikas?nebent tik galeciau supazindinti su tais,su kuriais daznai susitinkam pabaliavoti,puiki dingstis butu pusseseres gimtadienis,ir siaip visi labai nori ji pamatyti,sneka visokias nesamones,juokelius tik laido 
nebutina iskart su visa gimine pazindinti. Supazindik paeiliui su artimiausiais zmonem - tevais, kai bus tinkama proga. Jei gyvenat kartu tai vaziuokit kartu pas tavo tevus siaip pavieseti o jei atskirai tai vistiek gi jis ateina pas tave i svecius ir nori nenori tenka su tevais susipazinti. O kitos gimines gali ir palaukti kai bus kokia didesne gimines svente, nuvaziuokit kartu ir supazindinsi. As tai savo vaikina tevams pristaciau tik po metu nuo musu draugystes pradzios, taip gavosi kad dazniausiai laika leidziam su jo draugais, vaziuojame i jo gimines sventes nes mano giminaiciai toli gyvena tai jau as jiems kaip seimos nare patapau o jis dar tik svecias jauciasi tarp maniskiu
nekeliau sau tokio klausimo - kazkaip naturaliai isejo po daugiau nei metu draugystes. Aplinkybes priverte i mano gimtaji miesta atvaziuoti, tuo paciu ir su tevais susipazint
Savaji as tevams prstaciau po menesio draugystes
As manau, kad per anksti pristatyti tikrai nereikia, nes neduokdie nepavyks, tai sudarysi visiems padraikos ispudi. Arba prisigirsi, o tada kaip tycia ir nesigaus.
Todel apie vaikina (kad apskritai toki turiu) pranesiau tik po 4 menesiu (buciau nesakiu, bet susigaude is aplinkybiu), o supazindinau po... 6 ar 7. O gimine tai dar tures palaukti
MB mano mama ir patevis jau pazista, as SB tevus irgi pazistu ir jo seseris... bet nzn kaip cia MB ir mano tetis vasara susipazins... teciui jau sakiau, kad turiu vaikina ir pan. bed beda tame, kad jau dabar teciui sirdi paduria
as teciui kol kas pasakiau tik kad MB uz mane 10m. vyresnis ir kad kartu gyvenam. tai jis jau nori mus suzenyt ir pan. ir dabar vis klausineja, ar mano draugas buvo vedes, ar turi vaiku, ar katalikas ir t.t. nes mano tetis labai religingas ir visa jo gimine davatkynas
tai man toks spaudimas is ju puses yra
kai suzinos, kad MB turi vaiku, kad buvo vedes tai vien to uzteks, kad manes issizadetu arba galva dar labiau uzt pradetu. visgi MB ir tecio susitikimas neisvengiamas, nes vasara - diplomu teikimas. MB ir mes atskrisim i LT tada
kai tik su mb pradejom draugauti mamai iskart jis patiko,oficialiai as ju niekada nesupazindinejau,o kazkap gavosi naturaliai kai jis per daznai uzvaziuodavo i svecius
su mano tevu taip pat jie naturaliai susipazino gal po keliu savaiciu net musu draugystes...o su gimine kazkaip po truputi irgi naturaliai gavosi..o po 2.5 metu draugystes tai ir su mano kriksto tevais susipazino,ir su tolimesne gimine kai as ji atsitempiau i savo proseneles gimtadieni
dabar po 2 metu bendro gyvenimo(isviso jau beveik 4 metai kartu mes) jau ji pazysta beveik visi is mano puses,o is jo puses taip pat daug ka pazystu
o ko nepazystu greit susipazinsim per musu vestuves
Oj geriau nepradet pazindintis....atrodo, ir draugyste rimta, ir puse lupu apie vestuves visi sneka, o buna bac ir issiskiri. Tai ne tai kad ir siaip skaudu ir nemalonu, bet dar gimines pradeda liezuviais malti, tevams atsiskaityti kas kaip ir kodel.Nors siaip manau normalu pazindinti po kokiu 1 metu draugystes. Kuo veliau tuo geriau:)