As su MB tevais susipazinau po mazdaug menesio draugystes. Jis su mano - po mazdaug 3.
Manau nera tokio laiko tarpo, kada reikia pristatyti giminei. Nuo zmogaus priklauso. Vis delto, tas pristatymas yra vienas is parodymu, jog partneris laikomas svarbiu, rimtu ir santykiai turi ateities potenciala.
As su MB tevais susipazinau po mazdaug menesio draugystes. Jis su mano - po mazdaug 3.
su mano tėvais Mb susipažino po 2 mėn. pažinties, o aš su jo - vėliau
bet nebuvo jokio spec. "pasiruošimo", tiesiog pasikviečiau pas save švęsti Naujų metų, grįžo tėvai, pamatė, pasisveikino ir tiek
žinojo, kad turiu draugą, pamatė, vėliau kažkiek pabnd:ax: ir nebuvo tų supažindimo priocedūrų, atseit teti mama, čia tas ir tas
O laiko kada supažindinti manau nėra
natūraliai viskas gaunasi
bet nebuvo jokio spec. "pasiruošimo", tiesiog pasikviečiau pas save švęsti Naujų metų, grįžo tėvai, pamatė, pasisveikino ir tiek
O laiko kada supažindinti manau nėra
pazistu viena vyruka, kai tik suranda kokia mergina ir pristatineja savo giminei, kai paklausiau jo brolio, o sita praeita savaite buvo ar kita, nes jau susimaisiau vardu jau nepamenu, jis atsake nea, tai tu nesinervuok visu ir neprisiminsi, as irgi nesistengiu prisimint, nes zinau, kad po savaites dar kita bus, nu kosmaras galvoju, zinotu paneles su kuo susidejo, vieni rimtai ziuri i pristatyma giminei, o kitiems nusispjaut.
Siaip maniskis pats labai verzesi prisistatyt, tai pastoviai mane spaude ir vis klause nu kada, o kai atsakydavau, kad dar nelaikas, tai is kart replikos, tu rimtai i mane neziuri, pristaciau po 2men draugystes
Siaip maniskis pats labai verzesi prisistatyt, tai pastoviai mane spaude ir vis klause nu kada, o kai atsakydavau, kad dar nelaikas, tai is kart replikos, tu rimtai i mane neziuri, pristaciau po 2men draugystes
As MB su tevais supazindinau po 6 menesiu, bet jis ne Lietuvoj, tai naturalu, kad terminai kitokie
Chi chi
Kai susiruošėm pareiškimus paduot, tada jis pas mano tėvus ir apsireiškė
O aš pas jo - kai jau paduoti buvo. Kadangi pareiškimus padavėm žaibišku greičiu po pažinties, tai visi taip ir liko išsižioję
O ankstesnių kadrų, su kuriais metus, pusantrų draugavau - tfū į juos, kam aš juos pristatinėsiu? Ne jau, pfff
Pripažindini, paskui visi galvoja beleką, rūpinasi... Tegu geriau mažiau jiems tų rūpesčių
QUOTE(Noa @ 2008 06 04, 14:49)
Chi chi
Kai susiruošėm pareiškimus paduot, tada jis pas mano tėvus ir apsireiškė
O aš pas jo - kai jau paduoti buvo. Kadangi pareiškimus padavėm žaibišku greičiu po pažinties, tai visi taip ir liko išsižioję
O ankstesnių kadrų, su kuriais metus, pusantrų draugavau - tfū į juos, kam aš juos pristatinėsiu? Ne jau, pfff
Pripažindini, paskui visi galvoja beleką, rūpinasi... Tegu geriau mažiau jiems tų rūpesčių 
na, man metu jau ne -niolika, bet as dar su jo seima susipazindinti nenoriu,nors draugaujam jau vos ne metai ir jausmai ir ateiteis planai yra, bet BIJAU tai ne tas zodis.
o jis taip noretu mane savo seimai pristatyti
nu baisu ir tiek. aplamai, tai sakiau, jau kai tuoksimes tai tada ir pazindinsimes
nenormali as kazkokia
o jis taip noretu mane savo seimai pristatyti
Manau tas laikas nera nustatytas, jis ateina savaime isisiubavus santykiams. Vieniems uztenka pusmecio susipazint, apsigyvent kartu ir apsizenyti, o kitu santykiai vystosi letesniu tempu. Tas laikas manau buna tada kai abu partneriai supranta draugystes svarba ir mato vienas kita kartu tolimoje ateityje.
jokio skirtumo manau kada, tai turetu buti naturaliai
as su jo mama susipazinau, dar pries draugystes pradzia, kai sveciavausi pas ji, o vaikinas su mano tevais susipazino kita diena po "oficialios" draugystes
jis uzleke mas mane, kai tuo tarpu buvo tevai
oij..aš ir pritariu toms kurios sako, kad tai turi įvykti natūraliai..jei kuris nors iš poros gyvena su tėvais, tai manau labai greitai įvyksta..nereikia stresuot..
mano mama super konservatyvi..bet ir tai ramiai sutiko..pasakiau vardą, pasisveikino, dar šnektelėjo kažką nereikšmingo ir ramu - pažįstami..daba jai kaip sūnus.. su MB tėvais irgi kažkaip natūraliai, užėjau į svečius, patyrinėjo.
na nors nežinau ar aš jiems patinku..kitąvertus ne tai svarbiausia..gerbiu juos, nes vienaip ar kitaip jie mano mylimo žmogaus dalis..manau šiuo atveju pagarbos ir užtenka, juk nebūtina tapti draugais..ania?
mano mama super konservatyvi..bet ir tai ramiai sutiko..pasakiau vardą, pasisveikino, dar šnektelėjo kažką nereikšmingo ir ramu - pažįstami..daba jai kaip sūnus.. su MB tėvais irgi kažkaip natūraliai, užėjau į svečius, patyrinėjo.
jis su mano mama mama susipazino gal po menesio draugystes. bet ir nebuvo taip kad vedziaus i namus ir prastatinejau . tiesiog buvo tokia situacija kad man reikejo pavest mama o jis pasisiule.. su teciu veliau susipazino. o stai esam kartu jau dveji metai o as dar tik su jo tevu susipazinus nors ir buvo netycinis susitikimas..
negalima nustatyt termino.. tiesiog ateina laikas
QUOTE(delfiuke @ 2005 01 12, 22:45)
noreciau paklausti kaip jus manot,kada laikas vaikina pristatyti giminei,tevams?
as tai kazkaip bijau dar,nes turbut pagal save vertinu,nes as tai laaaabai bijociau susipazinti
,todel taip pat manau ir apie ji ir suprantu,jei bijotu:)jis toks kuklus pas mane
mes pazystami puse metu,tai gal dar ne laikas?nebent tik galeciau supazindinti su tais,su kuriais daznai susitinkam pabaliavoti,puiki dingstis butu pusseseres gimtadienis,ir siaip visi labai nori ji pamatyti,sneka visokias nesamones,juokelius tik laido 
Aš savo meilią labai greit pristačiau tėvams