Įkraunama...
Įkraunama...

Mano problema

anksciau buvo tai geriausia pramoga isslinkti i shoppingus , visada prisipirkdavau nereikalingu rubu, batu, visada rasdavau sau pasiteisinimo priezasti su nuolaida, labai dailu, originalu ir pan.,nutikdavo net taip, kad atiduodavau po 1-2 metu net su etiketimes, kaip prispyre reikalas kraustytis supratau, kad spintose guli begales nereikalingu rubu, batu, o krize irgi savo padare, apmazino islaidas.
Atsakyti
Na, tai jau globaline problema lotuliukas.gif
Gerai, kad krize prasidejo, kazkaip gaila leisti pinigelius, nebevaikstau po rubu parduotuves be reikalo ir neprisiperku. Ir dar pradejau naudotis ideja "geriau viena brangi, bet ispudinga suknele, nei 10 akcijiniu" doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Ir as esu nusipirkus daiktu,rubu,kuriu nereikia.Paguli spintoj 3-4 metus,ziuriu,net su etikete doh.gif .Siais metais net i sale nejau,kad nenusipirkciau ko nereikia.ir pasimokiau geriau vienas geidziamas rubas negu 3-4 ale papigiai ir siaip sau... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tacita: 31 rugpjūčio 2009 - 16:44
buna ir man, kad nusiperki, paguli spintoj, kazkaip nepritaikai kur apsirengt, paskui ziuri kad ir nebenori doh.gif
Atsakyti
QUOTE(nega25 @ 2009 09 14, 12:23)
buna ir man, kad nusiperki, paguli spintoj, kazkaip nepritaikai kur apsirengt, paskui ziuri kad ir nebenori doh.gif

Man dėl to nepritaikymo ir stovi tie nauji rūbai nepaliesti doh.gif
Atsakyti
Na aš naujų drabužių spintoj neužlaikau ir netaupau biggrin.gif
Perku tai kas patinka ir nešioju, nes koks tikslas tada pirkti? g.gif
Tačiau mano mama irgi nusiperka naują drabužį ir laiko jį kažkokiom ypatingom progom biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Tai tenka jai paaiškinti,kad elgiasi kvailai ir palaikius tuos drabužius spintoj išvis nebegalės jų nešioti, nes greitai bus nebemadingi.. smile.gif tai jau geriau "trinti" drabužį, kol jis madingas, nei laikyti spintoj...
Atsakyti
Va šitam dalykui ir aš pritariu drinks_cheers.gif ,kam tada pirkti jei praguli spintoj,kažkaip visada viską užsidedu,būna,kad praguli keletą mėnesių spintoj,bet vistiek ateina metas kai išsitraukiu ir užsidedu biggrin.gif Mėgstu pirkti ir dažnai keisti rūbus,rankines,batus,todėl man geriau dešimt pigesniu nei vienas brangus ir iki gyvo kaulo igrysęs daiktas cool.gif Sako,kad tai yra ubagų sindromas,bet man dzin lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Flamera @ 2009 08 30, 18:45)
Na, tai jau globaline problema  lotuliukas.gif 
Gerai, kad krize prasidejo, kazkaip gaila leisti pinigelius, nebevaikstau po rubu parduotuves be reikalo ir neprisiperku. Ir dar pradejau naudotis ideja "geriau viena brangi, bet ispudinga suknele, nei 10 akcijiniu"  doh.gif  biggrin.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif as irgi tokios nuomones
Atsakyti
QUOTE(Flamera @ 2009 08 30, 17:45)
Na, tai jau globaline problema  lotuliukas.gif 
Gerai, kad krize prasidejo, kazkaip gaila leisti pinigelius, nebevaikstau po rubu parduotuves be reikalo ir neprisiperku. Ir dar pradejau naudotis ideja "geriau viena brangi, bet ispudinga suknele, nei 10 akcijiniu"  doh.gif  biggrin.gif

jo,as irgi su laiku tos nuomones priejau,kad geriau pinigus isleisti vienam geram brangiam daiktui,negu kruvai nesamoniu...
Atsakyti
QUOTE(Flamera @ 2009 08 30, 18:45)
Ir dar pradejau naudotis ideja "geriau viena brangi, bet ispudinga suknele, nei 10 akcijiniu"  doh.gif  biggrin.gif

drinks_cheers.gif Kiek esu atidavusi draugems drabuziu, batu, kosmetikos, kvepalu doh.gif Dabar kai pagalvoju, sugrazintu man tuos pinigus uz kuriuos prisipirkau "ale tipo labai reikejo"....Dabar mano spintoje svara, tvarka, viskas kas yra joje, viskas devima smile.gif
Atsakyti
Dar ir dabar spintoje daugybe nenesiojamu rubu doh.gif bet po truputi jau sveikstu ir perku tik tai ko reikia biggrin.gif
Atsakyti
anksciau ir man pasitaikydavo kad pirkdavau rubelius del to kad "grazus modeliukas",per mazus-nes "juk butinai suplonesiu" biggrin.gif ,per didelius,nes "juk galima pasitaisyti" ir aisku akcijinius!.
Dabar emiausi savikontroles- perku tik tuomet jei rubas privercia mane kabinoje pasokti smile.gif ir dar jei tai akcijinis rubelis-saves paklausiu,ar pirkciau uz pilna kaina,Tuomet i akcijine kaina ziuriu kaip i loterijos laimejima smile.gif
Atsakyti