anksciau buvo tai geriausia pramoga isslinkti i shoppingus , visada prisipirkdavau nereikalingu rubu, batu, visada rasdavau sau pasiteisinimo priezasti su nuolaida, labai dailu, originalu ir pan.,nutikdavo net taip, kad atiduodavau po 1-2 metu net su etiketimes, kaip prispyre reikalas kraustytis supratau, kad spintose guli begales nereikalingu rubu, batu, o krize irgi savo padare, apmazino islaidas.
Na, tai jau globaline problema
Gerai, kad krize prasidejo, kazkaip gaila leisti pinigelius, nebevaikstau po rubu parduotuves be reikalo ir neprisiperku. Ir dar pradejau naudotis ideja "geriau viena brangi, bet ispudinga suknele, nei 10 akcijiniu"

Gerai, kad krize prasidejo, kazkaip gaila leisti pinigelius, nebevaikstau po rubu parduotuves be reikalo ir neprisiperku. Ir dar pradejau naudotis ideja "geriau viena brangi, bet ispudinga suknele, nei 10 akcijiniu"

Ir as esu nusipirkus daiktu,rubu,kuriu nereikia.Paguli spintoj 3-4 metus,ziuriu,net su etikete
.Siais metais net i sale nejau,kad nenusipirkciau ko nereikia.ir pasimokiau geriau vienas geidziamas rubas negu 3-4 ale papigiai ir siaip sau...

buna ir man, kad nusiperki, paguli spintoj, kazkaip nepritaikai kur apsirengt, paskui ziuri kad ir nebenori

QUOTE(nega25 @ 2009 09 14, 12:23)
buna ir man, kad nusiperki, paguli spintoj, kazkaip nepritaikai kur apsirengt, paskui ziuri kad ir nebenori 

Man dėl to nepritaikymo ir stovi tie nauji rūbai nepaliesti

Na aš naujų drabužių spintoj neužlaikau ir netaupau
Perku tai kas patinka ir nešioju, nes koks tikslas tada pirkti?
Tačiau mano mama irgi nusiperka naują drabužį ir laiko jį kažkokiom ypatingom progom
Tai tenka jai paaiškinti,kad elgiasi kvailai ir palaikius tuos drabužius spintoj išvis nebegalės jų nešioti, nes greitai bus nebemadingi..
tai jau geriau "trinti" drabužį, kol jis madingas, nei laikyti spintoj...

Perku tai kas patinka ir nešioju, nes koks tikslas tada pirkti?

Tačiau mano mama irgi nusiperka naują drabužį ir laiko jį kažkokiom ypatingom progom

Va šitam dalykui ir aš pritariu
,kam tada pirkti jei praguli spintoj,kažkaip visada viską užsidedu,būna,kad praguli keletą mėnesių spintoj,bet vistiek ateina metas kai išsitraukiu ir užsidedu
Mėgstu pirkti ir dažnai keisti rūbus,rankines,batus,todėl man geriau dešimt pigesniu nei vienas brangus ir iki gyvo kaulo igrysęs daiktas
Sako,kad tai yra ubagų sindromas,bet man dzin

QUOTE(Flamera @ 2009 08 30, 18:45)

QUOTE(Flamera @ 2009 08 30, 17:45)

jo,as irgi su laiku tos nuomones priejau,kad geriau pinigus isleisti vienam geram brangiam daiktui,negu kruvai nesamoniu...
QUOTE(Flamera @ 2009 08 30, 18:45)
Ir dar pradejau naudotis ideja "geriau viena brangi, bet ispudinga suknele, nei 10 akcijiniu"

Dar ir dabar spintoje daugybe nenesiojamu rubu
bet po truputi jau sveikstu ir perku tik tai ko reikia

anksciau ir man pasitaikydavo kad pirkdavau rubelius del to kad "grazus modeliukas",per mazus-nes "juk butinai suplonesiu"
,per didelius,nes "juk galima pasitaisyti" ir aisku akcijinius!.
Dabar emiausi savikontroles- perku tik tuomet jei rubas privercia mane kabinoje pasokti
ir dar jei tai akcijinis rubelis-saves paklausiu,ar pirkciau uz pilna kaina,Tuomet i akcijine kaina ziuriu kaip i loterijos laimejima

Dabar emiausi savikontroles- perku tik tuomet jei rubas privercia mane kabinoje pasokti