Įkraunama...
Įkraunama...

Mano problema

QUOTE(vilkeS @ 2005 01 15, 11:20)
niu gal  rolleyes.gif reik tik netinget isimt visus uzkistus i spintos gala rubus, kuriu taip ir neuzsidejau arba 1 karta uzsidejau smile.gif ir fotika issitraukt  biggrin.gif ir dar reik nugalet mintis, kad o gal kada nors dar uzsidesiu  megalol.gif nes taip vis delto nebuna  biggrin.gif

Man atrodo pirmiausia reikia nusiteikti, kad atsisveikinsi su savo drabužėliais. Juk taip gaila... doh.gif Tai kas , kad metus nenešioji biggrin.gif
Atsakyti
Sweiki:)
jei kuri nors wakar ziurejot(05-01-25) "TV PAGALBA",tai cia kur ta mociute rode,brawados problema irgi panasi...tik aisq,kad taip neatsitiktu ir jum.Gink diewe!matot,kaupe kaupe mociute paklode,uzwalkalus,adjelus.ir?nieko!man anukam kaupe.mano moiute ir panasi buwo,tik ne tiek daug prikaupe ir ne tokia turtinga buwo:)bet cia labai paranojiskas kaupimas!
o gerai,tau brawada,kad po 10 metu ar daugiau sie rubai gali sugrizt i mada:)
Atsakyti
QUOTE(Sesilija @ 2005 01 13, 22:05)
Gal čia ta bėda, kad žmogus nenori atsidurti dėmesio centre, nenori, kad kas nors aptarinėtų, jei apsivilko naują drabužį, pasidarė naują šukuoseną, atėjo su naujais batais. O moteriškuose kolektyvuose tai neišvengiama wink_3.gif .

Aha, mane nervina tas atsidurimas demesio centre smile.gif Tai as nusiperku nauja kostiumeli, pirmiausiai apsimaunu tik naujom kelnem ir kokiu senu svarku, paskui jau nauju svarku ir senom kokiom kelnem ir po keliu kartu ateinu jau su VISU kostiumeliu..tada bendradarbes - "Oooooo, naujas kostiumelis!" o as - "ai, jau senas...taigi jau senai nesioju" blush2.gif ax.gif
siaip megstu naujus drabuzius, tik to "Ooooo, naujas" nemegstu rolleyes.gif
Atsakyti
As irgi l. nejaukiai jauciuosi su nauju drabuziu. Vienos giria, kitos ziuri ir tyli. Zinok, ka jos masto. Visoms neitiksi. Be to, as rengiuosi ne del kitu, o del saves.Cia as apie bendradarbes. Tiesa, vakar nusipirkau rankine uz 239. Vyras ispeike. Atseit, kirvio darbas. Taip, ten nieko ypatingo. Butent, man tokios ir patinka. Nemegstu blizguciu...
Atsakyti
Dievuleliau, lygiame lauke, merginos susirandate problemu ir kompleksu smile.gif

tai kam jus tuos drabuzius perkate, jei kabinate is spinta ir nenesiojate, siaip tai jei metus neuzsidejai to drabuzio, gali drasiai ji atiduoti kam nors, tikrai nebenesiosi...

kai perki drabuzi, reikia apmastyti, ar jis deres prie jusu esamo garderobo, ar turesite proga ji apsivbilkti, kokia bus jo funkcija galu gale, ir dar, svarbiausia, kad butumete tikros, jog jo norite...

o jei tokia situacija, kad nebenesiojate, skelbimu skyrelyje daug mamyciu pardavineja savo drabuzelius mazai nesiotus, tad pirmyn, as jau irgi ziuriu i savo spinta ir galvoju poros daiktu atsikratyt...nors ir ne mamyte:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LauraB: 31 sausio 2005 - 10:55
QUOTE(babble @ 2005 01 29, 22:48)
Aha, mane nervina tas atsidurimas demesio centre smile.gif Tai as nusiperku nauja kostiumeli, pirmiausiai apsimaunu tik naujom kelnem ir kokiu senu svarku, paskui jau nauju svarku ir senom kokiom kelnem ir po keliu kartu ateinu jau su VISU kostiumeliu..tada bendradarbes - "Oooooo, naujas kostiumelis!" o as - "ai, jau senas...taigi jau senai nesioju" blush2.gif  ax.gif
siaip megstu naujus drabuzius, tik to "Ooooo, naujas" nemegstu rolleyes.gif

As irgi panasiai - va, nusipirkau nauja kostiumeli smile.gif , tai siandien isdrisau su kelnem naujom nueit, o svarka gal tik po kokios savaites isdrisiu uzsidet, ir tai gal pradziai prie kitu kelniu blush2.gif Nes siaip gan paprastai vaikstau, su dzinsais, ir staiga - kostiumelis tongue.gif kazin, cia kompleksas, kad staiga atkreipsiu i save demesi? unsure.gif
Atsakyti
As irgi turiu uzsigulejusiu ir ne karto neuzsidetu rubu, kurie vis dar man patinka. Taip jau iseina, kad tai progu nera, tai nuotaika ne ta schmoll.gif
Bet nuejus i parduotuve, kai pamatau ka nors labai grazaus is man patinkancios medziagos ir dar nebrangaus, tai save pamaloninu cool.gif Tiesiog negaliu atsispirti plonyciui silkui ir siaip naturalioms medziagoms, todel ir kaupiasi rubeliai ateities progoms ax.gif
Atsakyti
na va kiek atsirado kaupiančiu drabuželius kraičiui.o kai atsiras proga eisim tai progai drabuželiu nauju pirkt. tongue.gif
Atsakyti
Man taip pat labai sunku naują drabužį užsidėti. Turi jis kokias kelias savaites pakabėti spintoje. Kad visai nenešiočiau, tokių nebuvo. Bet kad vieną kartą užsidėjus buvau tai pasitaikė. Tai tokius draugei atiduodu. O šiaip auksinė taisyklė perkant drabužį, tai reikia pagalvot su kuo jį nešiosi (rankinukas, kelnės, batai ir t.t), nes ir gulės spintoj. O geriausia aišku pirkti visą komplektą.
Atsakyti
Vajetau,kaip jums cia sunku su naujais rubais!As tik is parduotuves isejus,mielu noru is karto ir uzsideciau nauja!Batus tai dazniausiai dar parduotuvej uzsidedu,senus i maisa ir lekiu.As rubu maniake,bet senus ar nepatinkancius labai greit atiduodu uosvienei.Kaip sakoma,atsilaisvinu vieta naujiems ir kad nebutu is vyro"paziurek,pilna spinta rubu" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vilkeS @ 2005 01 13, 17:06)
pas mane irgi sitaip atvirksciai  megalol.gif nusiperku, uzsidedu viena karta ir viskas - kabo spintoj. kazkaip neprilimpa man tas drabuzis. o siaip tai ir brangiu nusiperku, is geru firmu.. tai kazkaip pagalvoji, kad gaila, jog kabo be naudos. pas mane net mintis buvo cia forume atidaryt tema - kaip ten vaikiuku drabuzelius parduoda, keiciasi, tai galima ir taip - viena karta uzsidetu mamyciu drabuzeliu temuke  megalol.gif

o siaip yra ir tokiu drabuziu, kuriuos nusipirkau, bet ne karto neuzsidejau. bet ne del to, kad taupyciau, o del to, kad neturiu prie ko priderint sad.gif taupymo kaip tokio tai nelabai suprantu smile.gif man rodos issitrauk tu viska is spintos ir dekis kiekviena diena vis nauja nenesiota drabuzi, ner cia ko taupyt  biggrin.gif

Vot vot,ir as kankinuosi su ta pacia bedele blush2.gif kartais gediju save,kad tiek rubu kur po 1 ar du kartus uzsivilkau,bet nieko sau padaryt negaliu ax.gif sopingas mane atpalaiduoja,be to naujas rubas nuotaika pakelia(ypac jei jis 100% tinka)..norisi ir pries vyra pasipuost...taip ir prigula spinta pilna drabuzeliu,tuos kuriuos maziau nesioju kabinu toliau,o naujus vis i spintos pradzia ax.gif bet man paguoda-turiu keturias sesutes mazesnias,tai joms atiduodu kas tinka smile.gif tik tiek,kad kartais paciai griauzia sazine,kad nemazai pinigeliu rubams isleidziu(taip pat dazniausiai geru firmu perku),o juos retai uzsidedu..o kai jau reikia i koky renginy eit-vos randu kas tam vakarui deretu blush2.gif cia jau irgi turbut liga g.gif blush2.gif
Atsakyti
Va, as kai nusiperku nauja apdareli, tai man norisi kuo greiciau juo pasipuosti, nejauciu jokio diskomforto pries kitus, kad as su nauju drabuziu. smile.gif
Taciau man greitai drabuziai nusibosta, vis norisi ko nors naujo...
Atsakyti