QUOTE(vilkeS @ 2005 01 13, 17:06)
pas mane irgi sitaip atvirksciai

nusiperku, uzsidedu viena karta ir viskas - kabo spintoj. kazkaip neprilimpa man tas drabuzis. o siaip tai ir brangiu nusiperku, is geru firmu.. tai kazkaip pagalvoji, kad gaila, jog kabo be naudos. pas mane net mintis buvo cia forume atidaryt tema - kaip ten vaikiuku drabuzelius parduoda, keiciasi, tai galima ir taip - viena karta uzsidetu mamyciu drabuzeliu temuke
o siaip yra ir tokiu drabuziu, kuriuos nusipirkau, bet ne karto neuzsidejau. bet ne del to, kad taupyciau, o del to, kad neturiu prie ko priderint

taupymo kaip tokio tai nelabai suprantu

man rodos issitrauk tu viska is spintos ir dekis kiekviena diena vis nauja nenesiota drabuzi, ner cia ko taupyt
Vot vot,ir as kankinuosi su ta pacia bedele

kartais gediju save,kad tiek rubu kur po 1 ar du kartus uzsivilkau,bet nieko sau padaryt negaliu

sopingas mane atpalaiduoja,be to naujas rubas nuotaika pakelia(ypac jei jis 100% tinka)..norisi ir pries vyra pasipuost...taip ir prigula spinta pilna drabuzeliu,tuos kuriuos maziau nesioju kabinu toliau,o naujus vis i spintos pradzia

bet man paguoda-turiu keturias sesutes mazesnias,tai joms atiduodu kas tinka

tik tiek,kad kartais paciai griauzia sazine,kad nemazai pinigeliu rubams isleidziu(taip pat dazniausiai geru firmu perku),o juos retai uzsidedu..o kai jau reikia i koky renginy eit-vos randu kas tam vakarui deretu

cia jau irgi turbut liga