QUOTE(rutakuc @ 2006 06 08, 09:26)
Pavydžiu! Aš kol neperskaičiau šios temos, galvojau, kad viena tokia nenormali esu. Pilna spinta drabužių, o apsirengti neturiu kuo. Kai kuriuos drabužius nusipirkus dėviu ir esu patenkinta, o kiti taip ir guli spintoje, neturiu prie ko priderinti. Labiausiai tai gaila pinigų (drabužius perku brangiose parduotuvėse), galėčiau kitur panaudoti.
Kita vertus, netgi tie drabužiai, kuriuos dėviu, kažkaip nusibosta, o nesusidėvi. Ir išmesti gaila ir nebesinori dėtis ir pirkti norisi ką nors nauja, bet sąžinė graužia - juk turiu.
QUOTE(saulutem @ 2006 06 08, 14:20)
che che tas pats

mano koleges nuolat del to is manes zvengia... man didziausias stresas yra nusipirkti ka nors is drabuziu, o kai nusiperku daznai tai labai ilgai guli spintoje kol arba is mados iseina, arba dydis jau nebetinka
kadangi dydziu problema man paskutiniu metu ypac aktuali pasidare, tai paskutiniu metu nauji drabuziai trumpiau kabo spintoje be naudos, bet ir pirkti pradejau dar reciau, nes ne taip daznai randu savo dydzio drabuziu... nesu labai stora, bet matyt mano dydis yra popliauriausias, kad jis taip greitai baigiasi pardavkes (apie turgu jau seniai pamirsau, nes ten tokio dydzio jaunatvisku drabuziu visai nerasi)
mano drauges , kurios susiduria su tokia probelma sumane organizuoti drabuziu keitimosi vakareli. na as tokios problemos neturiu, bet nueisiu i sita vakareli, nes manau kad jis labai prasmingas - visos galesim atsinaujinti garderoba