Įkraunama...
Įkraunama...

Mano problema

Man irgi kartais būna gaila rengtis naujus drabužius, laukiu kažkokios progos..Bet jie ilgai spintoj nenešioti pas mane neguli.
Dar man būna, kad kai perku drabužį ar batus, tai labai patinka, o kai grįžtu namo, pradeda nebepatikti ir taip keletą dienų biggrin.gif Paskui apsiprantu ir viskas būna gerai biggrin.gif
Atsakyti
kadangi išsprendus panašias problemas susitaupo pinigėlių, perkėliau temą čia bigsmile.gif
Atsakyti
pirk devetu rubu parduotuvese, bus nebenauji ir galesi nesiot biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Gerai,kad tokios problemos neturiu.Labai ilgai renkuosi ruba,tai kai ji nusiperku,nesioju,nesioju.Ir taip su visais rubais.
Atsakyti
QUOTE(leja30 @ 2006 06 07, 08:27)
Gerai,kad tokios problemos neturiu.Labai ilgai renkuosi ruba,tai kai ji nusiperku,nesioju,nesioju.Ir taip su visais rubais.

Pavydžiu! Aš kol neperskaičiau šios temos, galvojau, kad viena tokia nenormali esu. Pilna spinta drabužių, o apsirengti neturiu kuo. Kai kuriuos drabužius nusipirkus dėviu ir esu patenkinta, o kiti taip ir guli spintoje, neturiu prie ko priderinti. Labiausiai tai gaila pinigų (drabužius perku brangiose parduotuvėse), galėčiau kitur panaudoti.
Kita vertus, netgi tie drabužiai, kuriuos dėviu, kažkaip nusibosta, o nesusidėvi. Ir išmesti gaila ir nebesinori dėtis ir pirkti norisi ką nors nauja, bet sąžinė graužia - juk turiu.
Atsakyti
che che tas pats biggrin.gif mano koleges nuolat del to is manes zvengia... man didziausias stresas yra nusipirkti ka nors is drabuziu, o kai nusiperku daznai tai labai ilgai guli spintoje kol arba is mados iseina, arba dydis jau nebetinka biggrin.gif
kadangi dydziu problema man paskutiniu metu ypac aktuali pasidare, tai paskutiniu metu nauji drabuziai trumpiau kabo spintoje be naudos, bet ir pirkti pradejau dar reciau, nes ne taip daznai randu savo dydzio drabuziu... nesu labai stora, bet matyt mano dydis yra popliauriausias, kad jis taip greitai baigiasi pardavkes (apie turgu jau seniai pamirsau, nes ten tokio dydzio jaunatvisku drabuziu visai nerasi) biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rutakuc @ 2006 06 08, 09:26)
Pavydžiu! Aš kol neperskaičiau šios temos, galvojau, kad viena tokia nenormali esu. Pilna spinta drabužių, o apsirengti neturiu kuo. Kai kuriuos drabužius nusipirkus dėviu ir esu patenkinta, o kiti taip ir guli spintoje, neturiu prie ko priderinti. Labiausiai tai gaila pinigų (drabužius perku brangiose parduotuvėse), galėčiau kitur panaudoti.
Kita vertus, netgi tie drabužiai, kuriuos dėviu, kažkaip nusibosta, o nesusidėvi. Ir išmesti gaila ir nebesinori dėtis ir pirkti norisi ką nors nauja, bet sąžinė graužia - juk turiu.

QUOTE(saulutem @ 2006 06 08, 14:20)
che che tas pats biggrin.gif mano koleges nuolat del to is manes zvengia... man didziausias stresas yra nusipirkti ka nors is drabuziu, o kai nusiperku daznai tai labai ilgai guli spintoje kol arba is mados iseina, arba dydis jau nebetinka biggrin.gif
kadangi dydziu problema man paskutiniu metu ypac aktuali pasidare, tai paskutiniu metu nauji drabuziai trumpiau kabo spintoje be naudos, bet ir pirkti pradejau dar reciau, nes ne taip daznai randu savo dydzio drabuziu... nesu labai stora, bet matyt mano dydis yra popliauriausias, kad jis taip greitai baigiasi pardavkes (apie turgu jau seniai pamirsau, nes ten tokio dydzio jaunatvisku drabuziu visai nerasi) biggrin.gif

mano drauges , kurios susiduria su tokia probelma sumane organizuoti drabuziu keitimosi vakareli. na as tokios problemos neturiu, bet nueisiu i sita vakareli, nes manau kad jis labai prasmingas - visos galesim atsinaujinti garderoba lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo omega: 09 birželio 2006 - 22:03
o as galvojau kad tik man vienai taip buna blush2.gif
Atsakyti
vajetau man taip amzinai buna doh.gif galvojau kad cia man tik kuku lotuliukas.gif pamatau, uzsimanau, nusiperku ... ir paskui guli spintoj... ir visada taip doh.gif
Atsakyti
Ir man deja pasitaiko tokių nesėkmingų pirkimų apturėt doh.gif gal kas žino receptą, kaip jų išvengti? rolleyes.gif
Atsakyti
Rubai, kuriu nenesioju, mane erzina, todel kuo greiciau stengiuos ju atsikratyt biggrin.gif

Siaip irgi turiu daug drabuziu ir kartais pamirstu, kad turiu doh.gif
Atsakyti
Aš bent jau paskutiniu metu perku drabužį tik turėdama konkrečią mintį, kur ir kada jį vilksiuos. Kitaip neperku schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jovvita: 01 liepos 2006 - 16:52