QUOTE(Kopa @ 2005 01 13, 11:44)
Bravada, man buvo panašiai, bet buvo ne gaila, o gėda? Tau taip nėra? Na, kad pvz ir su nauja šukuosena gėda, naujais drabužiais. Nėra to jausmo pas tave? Man prieš draugus būdavo gėda, kad naujus batus nusipirkau, tai stengdavausi kuo greičiau pranešioti, kai nemato. Paskui sakydavau" ai, jau seniai nusipirkau". Irgi nelabai suvokiu priežasčių.
Va va,lygiai tas pats ir man.Pirma turiu kazkur eiti pasivaikscioti,o paskui tik i darba ar pas draugus.Nepakenciu tokiu klausimu,kaip "O nauji batai,kur pirkai,kiek mokejai....????"
Ir apskritai man kazka nusipirkti tragedija.Jei ka randu ir man tinka pagalvoju,kad gal kur graziau ir pigiau rasiu.O ten kazkur nieko blatno nerandu,atgal grizti tingiu

.Taciau po parduotuves patinka slampineti,i grazias vitrinas paziureti...
Mano tevas lygiai toks pats,kaip sios temos "savininke".Jei yra perkamos jam kelnes tai per prievarta,bet nupirkus akys ziba kaip pas vaika.Deja neilgam...,namuose dar pasimaivo pries veidrodi ir gruda i spinta

.As viena karta net apsizliumbiau kai jam lauktuviu atveziau megztini,o jis pareiske kad jam jo nereikia.Mama privalo lopyti jam ne tik marskinius ir kelnes,bet ir koines!!!

Kai pagaliau sugalvoja uzsideti "nauja" ruba pirkta pries 10metu,jis dazniausiai jau buna numarintas kandziu....Sugalvojo mama tustinti visas spintas ir pagrinde tevo.Pasakojo kad ismete daug,o jis puoles i nevilti kad nebetures ka apsirengti,issitrauke viska is siuksliadiezes

.Nepagalvokit kad jis vaiksto kaip "Skudurine Onute" moka jis apsirengti visai normaliai,net gi retkarciais surenka maisa pasenusiu rubu ir atiduoda benamiams

Aisku skaudancia sirdimi...