as stengiuos nepirkti drabuziu ziuredama i ateiti, tipo "ai gal va eisiu i vakareli tai uzsimesiu, grazu bus" arba "va kai darysiu ta ir ana, tai galesiu apsirengti". perku su mintim devet siandien ryt. todel tokiu bedu nekyla, kad kaupiasi nenesiojami rubai

QUOTE(Dasha @ 2006 07 02, 20:17)
as stengiuos nepirkti drabuziu ziuredama i ateiti, tipo "ai gal va eisiu i vakareli tai uzsimesiu...
Na jei randu ką gražaus ir reikalingo,bei tikrai žinau, kur eisiu, tai nusipirku ir truputį į ateitį. Mėgstu kažką nedaug naujo turėt spintoje.
O man su tais rūbų pirkimais ateičiai dažniausiai nieko gero neišeina..

QUOTE(bravada @ 2005 01 12, 21:56)
Stai kokia ji.Nusiperku nauju drabuziu ir negaliu pranesioti,nes gaila...nesvarbu kas tai ar kostiumelis ar batukai ar bliuskute.Juk yra moteru o gal ir jus tokios ,kurios vos nusiperkat tuoj ir velkates,o man gaila.Turiu daug nauju nepranesiotu drabuziu pirktu pries 5 metus.O tokie ir is mados iseje nesirengsi juk.Nesakau kad esu skupi,juk nepirkciau gailedana pinigu,man reikia tureti ,kad laikas nuo laiko pasimatuociau ir vel kabinciau i spinta.Nesusidarykit blogos nuomones,nesioju svarius normalius drabuzius,taciau kad naujus ka tik nusipirktus apsirengciau reikia prisiverst. Taigi mamytes,barkit gedinkit,nepyksiu - gal suveiks jusu patarimai .
O man kaip tik atvirksciai - nusiperku ruba ir iskart noriu ji uzsideti.

Aš irgi
tik kartais reikia truputį palaukti, nes nebūna prie ko

Man tai kiek kitaip būna.. Kartais iš karto norisi apsivilkti naują rūbą, o kartais reikia tiesiog prie jo priprasti. Na, kažkaip keistai jaučiuosi pirmą kartą jį apsivilkus. Tai dažnai pradžioj bent valandą po namus su nauju rūbu pavaikštau, po to trumpam kažkur išeinu. Taip sakant, prisijaukinu naują rūbą. Tik vat, paskui taip jį pamėgstu, kad nebesinori su juo skirtis.

pas mane ta pati problema turiu gal 6 bliuskuciu ivairiu, bet nesioju tik kokia 15 pacias megtamiausias trinu diena is dienos kol nusideviu, ir randu vel kas man patiktu. 
Papildyta:
pas mane ta pati problema turiu gal 60 bliuskuciu ivairiu, bet nesioju tik kokia 15 pacias megtamiausias trinu diena is dienos kol nusideviu, ir randu vel kas man patiktu.

Papildyta:
pas mane ta pati problema turiu gal 60 bliuskuciu ivairiu, bet nesioju tik kokia 15 pacias megtamiausias trinu diena is dienos kol nusideviu, ir randu vel kas man patiktu.
as ir kartais tokia problemele turiu,todel stengiuos kuo maziau lankytis drabuziu parduotuvese,nebent jau konors labai reikia tada taip

Aš irgi prisirišu prie kokio nors rūbo ir kankinu, kol visai nenusibaigia.
Tik, kartą sugalvojau , kad man labai reikia švarko. Pusę dienos pralaksčiau, kol išsirinkau. Kai nusipirkusi važiavau namo, nusprendžiau, kad jis man visiškai nepatinka ir nenešiosiu.
Ir dabar negaliu net pažiūrėti į jį
Pinigus, praktiškai išmečiau į balą

Tik, kartą sugalvojau , kad man labai reikia švarko. Pusę dienos pralaksčiau, kol išsirinkau. Kai nusipirkusi važiavau namo, nusprendžiau, kad jis man visiškai nepatinka ir nenešiosiu.

O aš tai iš karto velkuosi, kad ir tą pačią dieną jeigu tik yra proga. Nei man gaila, nei ką. Juk rūbai tam ir skirti. O kai perku batus, tai dažniausiai ir iš parduotuvės su naujais išeinu, senuosius į maišą sukišus

QUOTE(joločka @ 2006 07 21, 21:38)
Aš irgi prisirišu prie kokio nors rūbo ir kankinu, kol visai nenusibaigia.
Ir dabar negaliu net pažiūrėti į jį
Pinigus, praktiškai išmečiau į balą 

Prašom prisiduoti į išlaidautojų gėdos stulpą

QUOTE(Žemaika @ 2006 07 22, 18:27)
reiks