Įkraunama...
Įkraunama...

Mano problema

QUOTE(bagiriukas @ 2006 06 24, 23:45)
vajetau man taip amzinai buna  doh.gif  galvojau kad cia man tik kuku lotuliukas.gif  pamatau, uzsimanau, nusiperku ... ir paskui guli spintoj... ir visada taip  doh.gif

Ir man daznai taip buna doh.gif
Atsakyti
O as tik dabar ismokau nebepirkti biggrin.gif Beda ta, kad mano vyras nori, kad as tureciau kuo daugiau drabuziu ir kiekviena diena rengciausi vis kitaip. Dabar ismokau jam atsispirti biggrin.gif Turiu tiek daug drabuziu, kad net i dvi spintas netelpa doh.gif Ir vistiek, issitraukiu is spintos ta pati dzinsini sijona, kazkaip nemegstu drabuziu ivairoves schmoll.gif
Atsakyti
Aš taip pat turiu panašias problemas 4u.gif .Mano spintoje irgi kabo dar nenešioti drabužiai,bet tai dažniausiai nupirkti per išpardavimus ir laukia sezono.
Man svarbiausia problema išmokyti save taupyti ir pirkti mažiau batų bei daiktų g.gif .
Bet iš kitos pusės pagalvoju,kad norisi save ir palepinti,ir kiekviena karta atrodyti įvairiai bei įdomiai blush2.gif ................................Aš turbūt niekada neišmoksiu taupyti verysad.gif .
Atsakyti
As nusiperku ir su malonumu nesioju,gerai jauciuosi atnaujindama garderoba.Tik vat buna taip kad nusiperku ir nenesioju todel kad per vyro skubinima nusiperku per didelius dzinsus,ar nelabai grazu megstini lotuliukas.gif
Atsakyti
Paskaičiau forumą iš kai kurių postų taip prisijuokiau.
Man tevai jeigu kažką naujo nupirkdavo, tai tėvas iš kart rėkdavo, jeigu norėčiau užsidėti tą pačią dieną. O kam tada pirkti rūbus, tam kad juos nenešiuoti?
Mano vyras taip perka. Iš pradžių buna išeiginis daiktas, o po 2 savaičių tampa darbiniu. biggrin.gif
Anksčiau tiek drabužių pripirkdavau doh.gif . Parduotuveje pasimatuoju (arba tiesiog griebiu), o po to kai noriu užsodėti, tai tas daiktas man daugiau nepatinka. Buna taip gaila pinigų.
Atiduodu tada tuos drabužius sesei arba draugėms.
Dabar taip jau nedarau. Perku tik tai ko reikia, o ne tai ko norėsi.
Bandau taupyti.
Atsakyti
QUOTE(Teresa @ 2006 11 06, 16:58)
Paskaičiau forumą iš kai kurių postų taip prisijuokiau.
Man tevai jeigu kažką naujo nupirkdavo, tai tėvas iš kart rėkdavo, jeigu norėčiau užsidėti tą pačią dieną. O kam tada pirkti rūbus, tam kad juos nenešiuoti?
Mano vyras taip perka. Iš pradžių buna išeiginis daiktas, o po 2 savaičių tampa darbiniu.  biggrin.gif
Anksčiau tiek drabužių pripirkdavau  doh.gif . Parduotuveje pasimatuoju (arba tiesiog griebiu), o po to kai noriu užsodėti, tai tas daiktas man daugiau nepatinka. Buna taip gaila pinigų.
Atiduodu tada tuos drabužius sesei arba draugėms.
Dabar taip jau nedarau. Perku tik tai ko reikia, o ne tai ko norėsi.
Bandau taupyti.

Man taip anksciau budavo. Dabar perku tik tuo atveju, jei tikrai nesiosiu, o ne spintoj tik be reikalo vieta uzims doh.gif
Atsakyti
Mane kartais suvilioja didelės nuolaidos,nusiperku,o po to suprantu,jog man to daikto visai nereikėjo,tai įgrūdu kuo giliau į spintą su mintim,kad gal kada prireiks.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
O aš paskaičiau ir nusiraminau,kad ne viena tokia esu...Paskutiniais metais tai beveik visi mano pirkiniai guli spintoje.Kai metus praguli,aš tada juos atiduodu.
Dabar va taip paltą nupirkau,na ant pakabos atrodė labai gražus.Kai matavausi irgi,o dabar jau mėnuo,kaip kabo spintoje,o aš vaikštau su savo aptriušusiu puspalčiu doh.gif
Parduotuvėje man viskas gražu,o gryžus namo kažkas pasidaro doh.gif Ir su batais ir su rankine tas pats,nors renkuosi ilgai...Jau ir pardavėjas kartais sunervinu ax.gif
O anksčiau buvo,kad vos ne parduotuvėje apsirengiu tais naujais pirkiniais ir nešioju kol sunešioju... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(-ELI- @ 2006 12 03, 23:52)
Sveikos 4u.gif
O aš paskaičiau ir nusiraminau,kad ne viena tokia esu...Paskutiniais metais tai beveik visi mano pirkiniai guli spintoje.Kai metus praguli,aš tada juos atiduodu.
Dabar va taip paltą nupirkau,na ant pakabos atrodė labai gražus.Kai matavausi irgi,o dabar jau mėnuo,kaip kabo spintoje,o aš vaikštau su savo aptriušusiu puspalčiu doh.gif
Parduotuvėje man viskas gražu,o gryžus namo kažkas pasidaro doh.gif Ir su batais ir su rankine tas pats,nors renkuosi ilgai...Jau ir pardavėjas kartais sunervinu ax.gif
O anksčiau buvo,kad vos ne parduotuvėje apsirengiu tais naujais pirkiniais ir nešioju kol sunešioju... smile.gif

Skaitau ir atrodo, kad jus apie mane parašėte. lotuliukas.gif Kažkada ir man taip buvo. Parduotuveje viskas gražu, noriu to daikto iki išprotėjimo, atnešu namo pasimatuoju ir pradedu galvoti kam man jį pardavus. lotuliukas.gif
Atsakyti
Neturiu tokiu problemu kaip jus, bet noreciuaiu tureti pakankamai pinigeliu kad galeciau sau leisti uzkrauti dvi ar tris spintas smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Mano beda islaidaut greit issisprende- kai atsirado dddiiiiiidelis noras isigyt rimtesniems dalykas- tada savaime pradejau gaileti pinigu skudureliams blush2.gif o anksciau!!!! doh.gif dar ir dabar karts nuo karto is spintos issitraukiu nepranesiota, kazkada isigyta drabuzeli ax.gif
dabar bandom igyvendint svajone- isigyti savo namus, viskam reikia daug pingu, tad maniakiski apsipirkinejimai drabuziu parduotuvese nublanko schmoll.gif
kita beda- dbr prasidejo maniakiski apsipirkinejimai namu buities parduotuves doh.gif lotuliukas.gif ko gero sita problema amzina irnesakyk.gif
Atsakyti
Kaip gerai,kad ne as viena tokia......pas maene luzta spintos,nuo visokiu nauju rubeliu,o nesioju savo pamegtus dzinsiukus ir vsio....o pinigu buna gaila....bet negaliu atsispirti graziam daiktui...
Atsakyti