Įkraunama...
Įkraunama...

Mano problema

QUOTE(Lahja @ 2008 04 22, 13:09)
Kaip gerai,kad ne as viena tokia......pas maene luzta spintos,nuo visokiu nauju rubeliu,o nesioju savo pamegtus dzinsiukus ir vsio....o pinigu buna gaila....bet negaliu atsispirti graziam daiktui...

Manęs tai nauji kažkaip netraukia smile.gif perku humanoje po "3lt" lotuliukas.gif spinta irgi pilna drabužių mirksiukas.gif bet kai padėvėtuosepirkti drabužiai, tai piniginė labai nesuplonėja smile.gif gaila tik kad spinta ne guminė biggrin.gif o tiksliau, kad reikia ja dalintis su kitais verysad.gif
oij, perskaičiau dar kart temą biggrin.gif

aš tai nusiperku ir kelis kart tikrai užsidedu, būna, kad neprilimpa drabužis tuo metu, bet po kokių metų ar daugiau kai pradedu nešioti doh.gif doh.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mistaken: 24 balandžio 2008 - 21:14
Man irgi dažnai taip būna, kad nusiperku ir nebenoriu
Atsakyti
As kazkada kazkur perskaiciau vienos moters pasisakyma, kad ji perka tik tuos drabuzius, kurie matavimosi kabinoje pries veidrodi ja privercia sypsotis ir susokti mazyti dziaugsmo soki (nu t.y. pasikraipyti - angliskai ta mintis geriau skambejo).
Tai as sau prisitaikiau sita metoda - perku tik tuos rubus, kurie ant manes super graziai atrodo ir kuriuos matuodamasi nusvintu. Tokius rubus dazniausiai po to nesioju. O jei matuodamasi sakau sau - nu gal ir nieko, gerai bus ir pan., tai jokiu budu neperku - sansu, kad ta ruba nesiosiu, mazai ax.gif
Atsakyti
Darom išvadą-reik labai daug savidrausmės , kad neprisipirktum ko nereik. Man užėjo internetinių parduotuvių bumas. Prisisakau reik nereik, kol sulaukiu , jau beveik pamirštu ką užsisakiau, tai dar užsisakau, na žodž ...........Dabar esam priversti taupyti, tai net nelendu į tuos psl, nes pagunda užsisakyti nežmoniška. O iš gautų 5-pasilieku tik vieną, nes kiti dėl vienokių ar kitokių priežasčių netinka doh.gif arba nebepatinka, ar dydis netinka. O parduotuvėj nusipirkto daikto dažniausiai nenešioju, kai būna pirktas kokiai nors progai, net neiškilmingas rūbas, beveik kasdieniškas dulka spintoj. Tai dabar kai numatomas koks renginukas tiesiog prisiderinu prie esamų rūbų kokius papuošalus, ryškesnį makiažą, labiau pakedenu plaukus, ir jaučiuosi puikiai.
O nenešiojamus rūbus, rankines vežam į sodybą-po kiek laiko perrenkam su dukra ir randam visokių "perliukų". smile.gif
Atsakyti
pas mane tokia pati problema 4u.gif prisiperku, o po to net pamirstu, kad prisipirkau... arba daznai per kokius ispardavimus prisiperku tarkim ziemos metu vasarai, o paskui kai ateina ta vasara, tai ir nebenesioju, nes nebepatinka, noris nauju doh.gif kartais jau bandau save tramdyt, bet sunkiai man tas sekas... tongue.gif
Atsakyti
Vat as niekaip nesuprantu tokio elgesio g.gif Mano teta tokia pati, gaili nesioti rubus, taupo juos, o paskui atvaziuoju as ir issivezu didziausius maisus rubu su etiketem biggrin.gif
Perku rubus kurie man patinka ir tinka ir visada juos nesioju, o tuos kurie tiesiog grazus, apziuriu parduotuvese/kataloguose/internete biggrin.gif
Tai kam pirkti, jei nenesiojat? g.gif

O jei nusiperkat ir nebepatinka, grazinkit atgal, tam parduotuves skiria 14dienu, o dabar tas laikas kiek girdejau pratestas iki 30 dienu smile.gif jei del kazkokiu priezasciu negalit grazinti, tada parduokit supermamos skelbimu lentoj thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Karinga @ 2006 08 14, 19:17)
O as tik dabar ismokau nebepirkti  biggrin.gif  Beda ta, kad mano vyras nori, kad as tureciau kuo daugiau drabuziu ir kiekviena diena rengciausi vis kitaip.  Dabar ismokau jam atsispirti  biggrin.gif Turiu tiek daug drabuziu, kad net i dvi spintas netelpa doh.gif  Ir vistiek, issitraukiu is spintos ta pati dzinsini sijona,  kazkaip nemegstu drabuziu ivairoves  schmoll.gif

jetau, kaip pavydžiu tau tokio vyro lotuliukas.gif , labai mėgstu pirkti ir deja deja būna taip ,kad prisiperku to ko nenesioju, bet pats procesas labai malonus mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo breira: 02 gegužės 2008 - 15:30
Sveikos,

turiu ir aš šią bėdą. Nusiperku labai dailių rūbų, batų.. Laukiu sezono. Tuomet vėl užeinu į parduotuvę. vėl kažkas "už širdies gnybia" blush2.gif Na, dabar gyvenu kitomis nuotaikomis - va, pagimdysiu ir vėl turiu susimažinti iki turimų rūbų. Labai jau gražūs. Gal padės...
Atsakyti
o gal nenesiodamos nauju drabuziu Jus tiesiog slepiates nuo saves.. bijot kad kas is aplinkiniu pasakys kad netinka tau ar siaip negrazus rubas.. tada isvis bijosit rengtis taip kaip jums patinka, svarbu bus itikti kazkam smile.gif
Atsakyti
Mano ta pati beda-nusiperku grazu ruba ir i spinta
Nesioju kokias nors kelnes ar megztini,o grazios sukneles kabo spintoje
Man vis atrodo,kad rytoj tai uzsidesiu ir nesiosiu,o atejus rytdienai -vel kelnes ir megztinis
Kaip uzburtas ratas gaunasi
Gal pripratau gyventi svajonese?
Keista g.gif
Atsakyti
Žiūriu ne mano vienos tokia mama, kad neleisdavo dėvėti naujų drabužių, o vėliau juos tiesiog išaugdavau... Tai dabar pastebiu, kad vos tik nusiperku kokius naujus džinsus, ar palaidinę - na bet ką, tai iš karto jį užsidedu ir paskui taip dėviu savaitę-dvi minimum, tik išskalbiu, išdžiūsta ir iš karto vėl deduosi smile.gif Beje, ir dukrytę rengiu lygiai taip pat. Pastebėjau, kad tada tikrai drabužiai susidėvi tada, kai jau būna nebemadingi ir visada gražiai atrodai, ir atrandi progą vėl atsinaujinti.
Atsakyti
o pas mane,tai truputi kitaip,pamatau labai tas rubas patinka,o kai nusiperku ir atsivežu namo,tai jau nepatinka.labai norejau paltuko tokio medžiaginio,gal metus gailėjau pinigu,nors tik iki 100lt kainavo,bet man tai daug nusipirkau ir tik vieną kartą užsidėjau,dabar guli spintoj,atiduoti gaila,nes galima sakyti visai naujas,tas pats ir su suknele.
Atsakyti