Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės suknelės kaina - 2

QUOTE(srauni_upe @ 2008 04 30, 19:07)
Man tik vienas dalykas vestuvinėse suknutėse neramina. Paprastai jos būna sintetinės (mano irgi), nors brangios... O ne sintetinės tiesiog labai brangios. Pvz Pronuptijoj natūrali suknelė nepamenu kokios medžiagos, tokia nepūsta, gan tiesi ir su nedideliu šleifu kainuoja 8 t. ir jo nenuomoja. O sintetinės panašaus apibūdinimo kainuoja 3 - 5 tūkstančius (perkant). Kitų firmų turbūt irgi situacija panaši. Tai man keista kažkaip. Kartais paabejoju ar neplūsiu prakaitais tą dieną, vasara vis dėl to biggrin.gif biggrin.gif Bet po to pamastau, kad dauguma teka su tokiom...

Na nezinau, man kazkip labai daug atrodo g.gif Siaip pastebejau, kad Lietuvoje sukneles daug bragesnes.

Saviske pirkau Belgijoj, ji 100% silkine, is Pronovias kolekcijos, mokejau 4500LT,gana normaliai, zinant kad tokios nuoma Lietuvoje kainuoja apie 2700LT.

Atsakyti
QUOTE(Chippie @ 2008 05 02, 21:58)
Na nezinau, man kazkip labai daug atrodo g.gif  Siaip pastebejau, kad Lietuvoje sukneles daug bragesnes.

Saviske pirkau Belgijoj, ji 100% silkine, is Pronovias kolekcijos, mokejau 4500LT,gana normaliai, zinant kad tokios nuoma  Lietuvoje kainuoja apie 2700LT.

tai pirkimas tokios reiškias apie 6 t. Nu jo Lietuvoj brangiau kur kas. Dar plius pridėjus atlyginimų skirtumą tai tikrai nesąmonė gaunasi. Viena pažįstama tekėjo su pronovias ar panašia suknele, tai ji tikrai sintetinė buvo tik nežinau kiek kainavo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo srauni_upe: 02 gegužės 2008 - 22:12
nu va pažiūrėjau, mano suknelė LT beveik tūkstančiu daugiau kainuoja nei Prancūzijoj.
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2008 05 02, 23:30)
nu va pažiūrėjau, mano suknelė LT beveik tūkstančiu daugiau kainuoja nei Prancūzijoj.

Nu jau niekam ne paslaptis, kad LT saluonuose kainos uzlenktos kaip reikalas. Zmones net paprastus rubus jau vaziuoja pirkti i uzsieni, nekalbant apie vestuvini ruba..
Tuo metu, kai as tekejau, dar nebuvo zinoma LT uzsienio tasku ir aplamai firmu, is kur galima butu isigyt vestuvinius rubus. Man tada vestuvines sukneles paieska buvo susijusi tik su nuomos salonais, kadangi kitokio budo gauti suknele nezinojau. Dabar, kai tiek daug informacijos, tai yra zymiai paprasciau: surandi internete ka nori, uzsisakai - ir tau parsiuncia; arba nuvaziuoji ir pati parsivezi dar ir kita sali pamatai - dviguba nauda thumbup.gif Ir kiek pinigu sutaupai smile.gif Visad zavejausi tais zmonemis, kurie, nors ir turedami pakankamai pinigu, neleidzia ju pavejui, o apmasto viska ir isleidzia protingai drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Archideja @ 2008 05 02, 22:54)
Nu jau niekam ne paslaptis, kad LT saluonuose kainos uzlenktos kaip reikalas. Zmones net paprastus rubus jau vaziuoja pirkti i uzsieni, nekalbant apie vestuvini ruba..
Tuo metu, kai as tekejau, dar nebuvo zinoma LT uzsienio tasku ir aplamai firmu, is kur galima butu isigyt vestuvinius rubus. Man tada vestuvines sukneles paieska buvo susijusi tik su nuomos salonais, kadangi kitokio budo gauti suknele nezinojau. Dabar, kai tiek daug informacijos, tai yra zymiai paprasciau: surandi internete ka nori, uzsisakai - ir tau parsiuncia; arba nuvaziuoji ir pati parsivezi dar ir kita sali pamatai - dviguba nauda thumbup.gif Ir kiek pinigu sutaupai smile.gif Visad zavejausi tais zmonemis, kurie, nors ir turedami pakankamai pinigu, neleidzia ju pavejui, o apmasto viska ir isleidzia protingai drinks_cheers.gif

nu ačiū tikrai nenorėčiau siųstis iš interneto ax.gif . Jau vien dėl to, kad ne visi modeliai kurie gražu akiai tinka ant kūno. Važiuoti į užsienį pirkti suknelės... Na jei turi ten reikalų, tai tuomet gali ir užsukti į saloną užsienį. Antraip kainuotų daugiau. Be to reik žinot kur važiuoji.
Iš kur salonai gyventų - jei neužsidėtų antkainio - na tai visiškai nomalu. Be to jei normalus salonas tai į suknios kainą įeina jos aptarnavimas, nemokamas nuometas, suknios taisymas pagal kūną ir t.t.
Jei važinėčiau po užsienius, tai tikrai būčiau pirkus užsienį.
Kita vertus pas mus suknių kainos ir apskritai visko tokios, nes pragyvenimo lygis ženkliai skiriasi smile.gif

(nežinau ar čia nesigavo piktai - norėjau tiesiog tiesiai - dalykiškai biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2008 05 03, 00:04)
nu ačiū tikrai nenorėčiau siųstis iš interneto  ax.gif . Jau vien dėl to, kad ne visi modeliai kurie gražu akiai tinka ant kūno. Važiuoti į užsienį pirkti suknelės... Na jei turi ten reikalų, tai tuomet gali ir užsukti į saloną užsienį. Antraip kainuotų daugiau. Be to reik žinot kur važiuoji.
Iš kur salonai gyventų - jei neužsidėtų antkainio - na tai visiškai nomalu. Be to jei normalus salonas tai į suknios kainą įeina jos aptarnavimas, nemokamas nuometas, suknios taisymas pagal kūną ir t.t.
Kita vertus pas mus suknių kainos ir apskritai visko tokios, nes pragyvenimo lygis ženkliai skiriasi smile.gif

(nežinau ar čia nesigavo piktai - norėjau tiesiog tiesiai - dalykiškai  biggrin.gif )

Visai cia nepiktai tongue.gif
Del siuntimo sukneles is uzsienio: daug kas pasimatuoja pirma tokiu modeliu LT salonuose, po to siunciasi - tai ne problema siais laikais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Archideja @ 2008 05 02, 23:19)
Visai cia nepiktai tongue.gif
Del siuntimo sukneles is uzsienio: daug kas pasimatuoja pirma tokiu modeliu LT salonuose, po to siunciasi - tai ne problema siais laikais biggrin.gif

nuo išrankumo priklauso...
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2008 05 03, 00:04)

(nežinau ar čia nesigavo piktai - norėjau tiesiog tiesiai - dalykiškai  biggrin.gif )

na visaip zinok buna, kadangi nuolat maluosiu tarp Briuselio ir Paryziaus, tai savo suknele matavausi ir vienam ir kitam mieste, tai Paryziuj aptarnavimas pagal isvaizda buvo, kadangi atejau tik ka is traukinio islipus su dzinsiukais ir kedukais, tai taip ir aptarnavo ta pati suknele kainavo virs 5000LT,
Briusely aptarnavo gerai, bet nuometo nedavo o pasiule viena paprasta uz 180 EUR o kita pasiuvineta uz 320EUR doh.gif
O visi pataisymai, ugis ir tt 60 EUR doh.gif tai sakiau atsivesiu i Lietuva ir cia viska patvarkys, siaip ar taip vis tiek lyginti ja teks Lietuvoje
Atsakyti
QUOTE(Chippie @ 2008 05 02, 23:41)
na visaip zinok buna, kadangi nuolat maluosiu tarp Briuselio ir Paryziaus, tai savo suknele matavausi ir vienam ir kitam mieste, tai Paryziuj aptarnavimas pagal isvaizda buvo, kadangi atejau tik ka is traukinio islipus su dzinsiukais ir kedukais, tai taip ir aptarnavo ta pati suknele kainavo virs 5000LT,
Briusely aptarnavo gerai, bet nuometo nedavo o pasiule viena paprasta uz 180 EUR o kita pasiuvineta uz 320EUR doh.gif 
O visi pataisymai, ugis ir tt 60 EUR doh.gif  tai sakiau atsivesiu i Lietuva ir cia viska patvarkys, siaip ar taip vis tiek lyginti ja teks Lietuvoje

na tada panašiai išeina... nes man visa tai žadėjo padaryt nemokamai, pridėti nuometą, ir išlyginti suknelę dieną prieš.

n aš viliuos kad ne karšta diena bus, ir nesukaisiu smile.gif)) na ji plona ganėtinai, būtų prasčiau jei tekėčiau su kokiu tortu penkių sluoksnių, kaži jau r būtų skirtumas ar sintetika ar natūrali medžiaga smile.gif)))

Atsakyti
na jo ta sintetika tai ne kas, bet kaip sakant gal vieną dieną pakentėsim... biggrin.gif
Atsakyti
nu kita vertus su špaklium ant veido irgi karšta, jei karšta diena
Atsakyti
Mano suknele yra is Klaipedos, Malonumas 55 salono. Sampano spalvos. Kai ja uzsidejau, tai jokia kita po jos nesiziuri. Ji yra is Complice kolekcijos. Kaina 4 500lt. Ir man visai negaila tu pinigu, nes atrodo ji stulbinanciai. Ir as atrodysiu SUPER!!! Sukne yra su ilgu issiuvinetu rankomis sleifu. O nuometas prie jos irgi idomus. Su issiuvinetom rankovitem iki alkuniu. Niekur daugiau tokio daikto nemaciau. Pats nuometas irgi issiuvinetas (ranku darbas) tokiom pat gelytem, kaip ir sukneles apacia. Geriau jau brangiau sumokesiu, bet zinosiu, kad ta diena busiu nepakartojama!
Atsakyti