Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės suknelės kaina - 2

QUOTE(katee @ 2008 05 03, 13:57)
Mano suknele yra is Klaipedos, Malonumas 55 salono. Sampano spalvos. Kai ja uzsidejau, tai jokia kita po jos nesiziuri. Ji yra is Complice kolekcijos. Kaina 4 500lt. Ir man visai negaila tu pinigu, nes atrodo ji stulbinanciai. Ir as atrodysiu SUPER!!! Sukne yra su ilgu issiuvinetu rankomis sleifu. O nuometas prie jos irgi idomus. Su issiuvinetom rankovitem iki alkuniu. Niekur daugiau tokio daikto nemaciau. Pats nuometas irgi issiuvinetas (ranku darbas) tokiom pat gelytem, kaip ir sukneles apacia. Geriau jau brangiau sumokesiu, bet zinosiu, kad ta diena busiu nepakartojama!

fuuu, ne viena as tokia uz sukneles tokias sumas mokanti, pasirodo thumbup.gif , nors mano visu tukstanciu pigesne, bet sazine karts nuo karto uzgrauzia, tai ieskau nusiraminimo, kad yra ir brangesniu blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(@milla@ @ 2008 05 03, 14:22)
fuuu, ne viena as tokia uz sukneles tokias sumas mokanti, pasirodo thumbup.gif , nors mano visu tukstanciu pigesne, bet sazine karts nuo karto uzgrauzia, tai ieskau nusiraminimo, kad yra ir brangesniu blush2.gif  ax.gif

Geriau jau pinigeliu negaileti, negu paskui jaustis, kad galejai ir graziau atrodyti, bet pagailejai pinigu.
Atsakyti
QUOTE(katee @ 2008 05 03, 12:57)
Mano suknele yra is Klaipedos, Malonumas 55 salono. Sampano spalvos. Kai ja uzsidejau, tai jokia kita po jos nesiziuri. Ji yra is Complice kolekcijos. Kaina 4 500lt. Ir man visai negaila tu pinigu, nes atrodo ji stulbinanciai. Ir as atrodysiu SUPER!!! Sukne yra su ilgu issiuvinetu rankomis sleifu. O nuometas prie jos irgi idomus. Su issiuvinetom rankovitem iki alkuniu. Niekur daugiau tokio daikto nemaciau. Pats nuometas irgi issiuvinetas (ranku darbas) tokiom pat gelytem, kaip ir sukneles apacia. Geriau jau brangiau sumokesiu, bet zinosiu, kad ta diena busiu nepakartojama!

nu mano 500 Lt mažiau kainavo. Bet ne del pinigu grozis...
Atsakyti
QUOTE(katee @ 2008 05 03, 14:02)
Geriau jau pinigeliu negaileti, negu paskui jaustis, kad galejai ir graziau atrodyti, bet pagailejai pinigu.

oj kaip pritariu, man nebesvarbu kiek tiksliai as sumokesiu, svarbiausia kaip as su ja jauciuosi. o jauciuosi super ir mokesiu tiek kiek reikes. na siaip taij nedaug... per pazinti virs 2000.. niu tikrai nedaug ax.gif
Atsakyti
na kartais daug pinigų sumoki bet nieko gero, o kartais tai jau tikrai nepagailėti.. būna įvairiai manau... biggrin.gif
Atsakyti
O as savo suknute salone uzsisakiau net nesimatavus, issirinkus pagal kataloga ir uzsisakiau smile.gif labai bijojau,kad tik viskas tiktu kai atsius... ax.gif Ir zinokite nei kiek nepasigailejau smile.gif vienintelis apibudinimas kuri as randu tinkama savo suknutei yra tas,kad ji - pasakiska! wub.gif todel del tokios suknutes ir 5000Lt uz nuoma negaila, nes viena zinau, tikrai, kad su panasia suknute nieko nesutiksiu 4u.gif Bet istikro man milla kaip ir tau smagu, kad ne as viena tokias sumas moku lotuliukas.gif mirksiukas.gif nes vis tik kai pagalvoji nemazi pinigai... doh.gif
Atsakyti
O mano suknele kainuos 2 360 lt, nors nezinau, kiek muito uzdeda sad.gif Siunciuosi is JAV, nes pas mus jos nuoma beveik tiek kainuoja... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lolita`777 @ 2008 05 24, 02:56)
Bet istikro man milla kaip ir tau smagu, kad ne as viena tokias sumas moku    lotuliukas.gif  mirksiukas.gif nes vis tik kai pagalvoji nemazi pinigai...  doh.gif

thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Manoji svajoniu suknele kainuos 1100 Lt (jei muitu neuzdes), siunciuosi ja is JAV. Radau tokia kokios ir norejau (is st. patrick kolekcijos) , sakyciau ji dar net auksciau mano noru. Ir ji liks man, nes vilniuje buvau radusi nuomotis bet kainuoja 1800 lt vien nuoma ir suknele tokia papilkejusi, nebe balta ir atrodo nutrinta, tad man labiau apsimoka nusipirkti lotuliukas.gif ir po vestuviu i spinta pasikabinsiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif Bet suknelei buvau nutarusi negaileti, visgi norisi atrodyti ta diena ypatingai wub.gif
Atsakyti
Kiek zinau zinokit muitai buna, nes man salone minejo, kai uzsakinejau suknute... Nes kazkaip ten kalba isejo ,kad sake dar kazkiek uztruks,nes suknele ismuitinti reikes... g.gif
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2008 05 03, 00:40)
nuo išrankumo priklauso...

As pati ieskojau sukneles per katalogus,o po to ejau per salonus ir ieskojau tokiu paciu kurios man patiko, issimatavau, issirinkau o po to uzsisakiau kuri labiausiai patiko, tad dabar laukiu atvaziuojant suknytes thumbup.gif Bet pastebejau kad pvz salonas skelbiasi esa atstovai pvz. st. patricko, bet is jo kolekciju turi vos po keleta sukneliu.
Papildyta:
QUOTE(Lolita`777 @ 2008 05 24, 13:41)
Kiek zinau zinokit muitai buna, nes man salone minejo, kai uzsakinejau suknute... Nes kazkaip ten kalba isejo ,kad sake dar kazkiek uztruks,nes suknele ismuitinti reikes...  g.gif

Na kadangi as siunciuosi ne per imone, tai yra imanoma, kad jie siustu kaip dovana, o tuomet muitu nebus. O man zadejo kad atsius kaip dovana, kad muitu nereiktu moket. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lars @ 2008 04 29, 16:30)

as irgi lygiai tokia pat suknele uzsisakiau wub.gif man ji beprotiskai grazi wub.gif tik manosios vestuves rugsejo 20 d. wink.gif
Atsakyti