Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės suknelės kaina - 2

QUOTE(Šardonė @ 2008 05 24, 14:57)
As pati ieskojau sukneles per katalogus,o po to ejau per salonus ir ieskojau tokiu paciu kurios man patiko, issimatavau, issirinkau o po to uzsisakiau kuri labiausiai patiko, tad dabar laukiu atvaziuojant suknytes  thumbup.gif Bet pastebejau kad pvz salonas skelbiasi esa atstovai pvz. st. patricko, bet is jo kolekciju turi vos po keleta sukneliu.
Papildyta:
Na kadangi as siunciuosi ne per imone, tai yra imanoma, kad jie siustu kaip dovana, o tuomet muitu nebus. O man zadejo kad atsius kaip dovana, kad muitu nereiktu moket.  g.gif

Tas irgi tiesa, jei bus parasyta, kad dovana muito nebus! Bet mano atveju as neperku, o tik nuomojos, tai salonas ten ta muita pats susimokejo... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Šardonė @ 2008 05 24, 14:52)
as irgi lygiai tokia pat suknele uzsisakiau  wub.gif man ji beprotiskai grazi  wub.gif tik manosios vestuves rugsejo 20 d. wink.gif

Tavo labai geras skonis drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
paskaiciau cia ,kiek sukneles kainuoja jusu net siekia 5000 g.gif aisku jai labai grazi ir galima sau leisti tiek moketi tai valio clap.gif kad tik jaunoji butu laiminga su savo suknele 4u.gif
as tai uz savaja 1000,bet ziuriu kad tik man pasiseke ja taip pigiai isinuomoti,nes kitos rase kad net 2000-3000kainuoja nuoma,ji is maggie sottero wub.gif
Atsakyti
as savaja siuvuosi ax.gif medziagos kainavo 1400 lt, o uz pasiuvima mokesiu 500-600 lt smile.gif
Atsakyti
aš saviškę pirkau, buvau anksčiau rašius, kad kainavo tarp 2500-3000 Lt, bet kai geriau paskaičiavau, tai ... 3500 Lt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pamaivax @ 2008 05 26, 21:47)
As irgi jau isitikinau,kad gerai paieskojus galima suknele rasti ir nusipirkti uz padoria kaina.Be to skirtumas tarp nuomos ir pirkimo tik 500-600lt,bet esu rami,kad ji tik mano ir man.Manau lietuviai jau po truputi zengia i prieki,juk net Rusijoje nera nuomu salonu,ten sukneles nuotakos perkasi, o cia mes mokam nerealius pinigus (4000-5000) tik uz nuoma ir manau daznai permokame.Uz savaja sumokejau 2300lt.,o kainos svyravo tarp 1500 ir 2500lt. Manau labai padoru,kaip jus manot?My Webpage,7 suknele is 2008 m.kolekcijos.

korsetas grazus thumbup.gif wub.gif,bet sijonas man nelabai g.gif svarbiausia kad tau ji grazi,o visiems neitiksi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rosmarina_ @ 2008 05 26, 20:26)
korsetas grazus thumbup.gif wub.gif,bet sijonas man nelabai g.gif svarbiausia kad tau ji grazi,o visiems neitiksi doh.gif

o man atvirkščiai - sijonas gražus biggrin.gif o korsetų aš apskritai nemėgstu... blush2.gif nors nepaneigsiu, kad šis gražus mirksiukas.gif
žodžiu, tikrai visiems neįtiksi, bet juk ne dėl kitų sukneles renkamės mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
blush2.gif pirkau maggie sottero suknele 3500lt. ax.gif man ji mano pati paciausia, o be to cia kur esu pigiau tikrai nebuciau gavus o i LT gryzus galejau ir nebespeti susirasti iki savo dienos
Atsakyti
QUOTE(rosmarina_ @ 2008 05 26, 22:26)

Turbut ne i ta nuotrauka paziurejai,nes mano suknyte vientisa.Neleido man ideti nuotraukeles blush2.gif ,tai idejau to tiklapio nuoroda.Mano suknyte 2008 metu kataloge 7,tokia tiesi,neriniuota.
Atsakyti
Sveikos...

Matau jus cia dalinates graziu sukneliu nuorodom wub.gif

O man nelabai pasiseke doh.gif doh.gif Kokios norejau-neradau niekur....Teko pirkti tokia..kokia buvo patogi ir bent jau puse velnio atrodo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pamaivax @ 2008 05 27, 22:17)
Turbut ne i ta nuotrauka paziurejai,nes mano suknyte vientisa.Neleido man ideti nuotraukeles  blush2.gif ,tai idejau to tiklapio nuoroda.Mano suknyte 2008 metu kataloge 7,tokia tiesi,neriniuota.

atsiprasau tikrai neita paziurejau doh.gif bet dabar tikrai i ta paziurejau blush2.gif ,sita grazi,super wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos,
na ir sumas mokat uz sukneliu nuoma blink.gif As suprantu kad svajoniu ir visa kita, bet negi tikrai negaila uz vieno vakaro nuoma 5000 Lt pakloti? ax.gif
Atsakyti