Įkraunama...
Įkraunama...

Konstruktyvus (pozityvus) mąstymas IX d.

Eli, sutinku, kad viską mes perleidžiam per savo prizmę ir tą patį dalyką galima suprasti skirtingai drinks_cheers.gif

QUOTE(Lietus @ 2007 05 31, 17:37)
Neva tai jos ritmas sutampa ar artimiausias sirdies ritmui...

O tau neteko girdėti kokie bangų dažniai ramybės būsenoje, kokie medituojant ir pan.? Pas silviečius žinau tai pasakojama. Tiesiog dabar užkrito ir neturiu kur pasižiūrėti, kad pasitikrinti blush2.gif

o jei as nuolat kenciu nuo aplinkiniu pavydo, kaip man reiketu nuo to atsiriboti, neisileisti i vidu, kaip padaryti, kad tas pavydas butu kaip zasiai vanduo

Jamaika, susidaro įspūdis, kad kaltas gali būti tavo savotiškas "priklausymas" nuo to, ką kiti pasakys. Jeigu tu gyveni taip, kaip tau gerai, taigi nulis emocijų, ką ten Jonas ar Zose pamanys mirksiukas.gif Na, pasistatė žmogus namus, įsirengė kaip jam patinka, o kas anam neleido? Kodėl jautiesi kalta? Jei mąstai, kad tie, kurie pavydi, neteisingai daro, tai automatiškai daliniesi su jais savo energija ir tau pačiai jos sumažėja, kad darytum, ką trokšti mirksiukas.gif Paleidi juos eiti savais keliais, o pati eini savu. Nieks niekam netrukdo 4u.gif O šnekėti jie gali ką nori, svarbu, kaip tu priimsi. gali netgi viską juokais suversti ar paklausti, kodėl jie dar nepasistatė savo svajonių namo biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Guosste @ 2007 05 31, 17:44)
sveikutes pleputes  4u.gif

Sveikute biggrin.gif O tu pleputė ar nevisai? Ką gero papasakosi? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jamaika @ 2007 05 31, 13:20)

Ar galima viska, ka kuri, statai, augini apsaugoti vien savo pozityviomis mintimis?

Tikrai ne...Aš kiekvieną dieną pradedu nuo apsaugų sau ir savo namams...(Man tikrai ne qq mirksiukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(Starburst @ 2007 05 31, 18:55)
Jamaika, susidaro įspūdis, kad kaltas gali būti tavo savotiškas "priklausymas" nuo to, ką kiti pasakys. Jeigu tu gyveni taip, kaip tau gerai, taigi nulis emocijų, ką ten Jonas ar Zose pamanys  mirksiukas.gif Na, pasistatė žmogus namus, įsirengė kaip jam patinka, o kas anam neleido? Kodėl jautiesi kalta? Jei mąstai, kad tie, kurie pavydi, neteisingai daro, tai automatiškai daliniesi su jais savo energija ir tau pačiai jos sumažėja, kad darytum, ką trokšti  mirksiukas.gif Paleidi juos eiti savais keliais, o pati eini savu. Nieks niekam netrukdo  4u.gif O šnekėti jie gali ką nori, svarbu, kaip tu priimsi. gali netgi viską juokais suversti ar paklausti, kodėl jie dar nepasistatė savo svajonių namo  biggrin.gif

ne, cia ne priklausymas, nuo to, ka pasakys kiti. Is tikruju nulis emociju, ka Zose pasakys, bet jei tai sako artimiausi zmones? Jei jie negali susitaikyti, kad tu eini i prieki, kad tobuleji, jei jie to tau neatleidzia.

Ir netgi, kai patys turi svajoniu nama, daug grazesni uz tavaji, vis tiek negali dziaugtis tavo sekme doh.gif Kaip tokiu atveju?

Papildyta:
QUOTE(vaižgantė @ 2007 05 31, 19:02)
Tikrai ne...Aš kiekvieną dieną pradedu nuo apsaugų sau ir savo namams...(Man tikrai ne qq mirksiukas.gif )

itariu, kad man tokia technika labai praverstu g.gif
Atsakyti
QUOTE(jamaika @ 2007 05 31, 18:05)
jei tai sako artimiausi zmones? Jei jie negali susitaikyti, kad tu eini i prieki, kad tobuleji, jei jie to tau neatleidzia.

A tai čia geresnis atvejis biggrin.gif Jei tą patį sakytų žmogus iš šalies kaip reaguotum? Taip pat, kaip dabar, kai sako artimas žmogus?
Jie ne "neatleidžia" tavo ėjimo į priekį, o nesutinka, kad eini savo pasirinktu keliu, kitaip, nei jie... spėju biggrin.gif
Dar yra variantas. o tu pagiri, pastebi garsiai, kokį puikų namą jie sugebėjo pasistatyti? Gal jie ne pavydi, o tik trokšta įvertinimo savo pastangų mirksiukas.gif Tai savotiškas manipuliavimas. Sakai, kad neišėjo skaniai pagaminti, nors žinai, kad padarei skaniai. Tada visi ima pulti girti, kaip skanu. Šeimininkė "prisiprašo" įvertinimo, nes galvoja, kad neprisiprašiusi, jo negaus arba gaus permažai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Starburst: 31 gegužės 2007 - 17:16
QUOTE(Starburst @ 2007 05 31, 19:11)
A tai čia geresnis atvejis  biggrin.gif Jei tą patį sakytų žmogus iš šalies kaip reaguotum? Taip pat, kaip dabar, kai sako artimas žmogus?
Jie ne "neatleidžia" tavo ėjimo į priekį, o nesutinka, kad eini savo pasirinktu keliu, kitaip, nei jie... spėju  biggrin.gif

jei sakytu zmogus is salies, man tai butu nelabai aktualu. Gal tiksliau, nebutu taip skaudu. Nes is artimu zmoniu noriu sulaukti palaikymo, o ne pavydo.
Bet jei jie nesiliauja pavydeti, kaip tokioje situacijoje geriausia elgtis? Isbraukti tokius zmones is savo gyvenimo, vengti susitikti su jais ar kazkaip susitaikyti su tuo pavydu?
Gal ir vaizgantes apsaugos budai tokiu atveju suveiktu?
Papildyta:
QUOTE(Starburst @ 2007 05 31, 19:11)
Dar yra variantas. o tu pagiri, pastebi garsiai, kokį puikų namą jie sugebėjo pasistatyti? Gal jie ne pavydi, o tik trokšta įvertinimo savo pastangų  mirksiukas.gif

visada pagiriu ir darau tai nuosirdziai. Nes mano draugu sekme - mano sekme. Todel skaudu, kad tai ne abipusis variantas.
Atsakyti
QUOTE(jamaika @ 2007 05 31, 18:05)
ne, cia ne priklausymas, nuo to, ka pasakys kiti. Is tikruju nulis emociju, ka Zose pasakys, bet jei tai sako artimiausi zmones? Jei jie negali susitaikyti, kad tu eini i prieki, kad tobuleji, jei jie to tau neatleidzia.

Išties, tuomet belieka galvot, kad jie tau buvo kitą kelią parinkę... Jei tave sąmoningai "pančioja" (menkina? niekina? virkdo?..) artimiausieji, esu linkus abejot, ar jie išties tokie artimi... Kraujo ryšiai anaiptol ne viskas. Žmonės, kuriems esame brangūs, neleidžia mums kankintis... O tuos, kurie brangūs mums, stengiamės tausoti, branginame ir mylime nepriklausomai nuo jų pasirinkto gyvenimo būdo.
g.gif Susimąsčiau išties...
Atsakyti
QUOTE(jamaika @ 2007 05 31, 18:18)
jei sakytu zmogus is salies, man tai butu nelabai aktualu. Gal tiksliau, nebutu taip skaudu. Nes is artimu zmoniu noriu sulaukti palaikymo, o ne pavydo.
Bet jei jie nesiliauja pavydeti, kaip tokioje situacijoje geriausia elgtis? Isbraukti tokius zmones is savo gyvenimo, vengti susitikti su jais ar kazkaip susitaikyti su tuo pavydu?
Papildyta:

visada pagiriu ir darau tai nuosirdziai. Nes mano draugu sekme - mano sekme. Todel skaudu, kad tai ne abipusis variantas.

Suveiktų viskas, kuo tu tikėsi mirksiukas.gif
O jei pabandytum iš jų nesitikėti abipusio nuoširdumo? Priimi tokius, kokie yra. Jei giminė, dar nereiškia, kad taip pat mąsto mirksiukas.gif Mano artimų žmonių rate irgi yra viena giminaitė doh.gif Tai pasakoji mažiau, tik tai, kas būtina, be smulkmenų, žinai, kad bus dadėta ir perpasakota toliau, kad bus perteikta tokiu tonu, kad stilium, matot, kaip kitiems sekasi, o jau jai ne taip. Nu ir kas irnesakyk.gif Pradžioje buvo sunku, o dabar šnekamės ir netgi po truputį daugiau, nei tik tai, kas būtina biggrin.gif
Nepatikėsit, bet kątik ji per skype man parašė lotuliukas.gif Einu plepėt mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=jamaika,2007 05 31, 17:18]
Papildyta:

Ar žinai juos, kad sakai? Nepamenu, ar kur nors smulkiai apie juos rašiau.
Atsakyti
[quote=vaižgantė,2007 05 31, 19:41]
[quote=jamaika,2007 05 31, 17:18]
Papildyta:

Ar žinai juos, kad sakai? Nepamenu, ar kur nors smulkiai apie juos rašiau.
[/quote]
nezinau apie juos visiskai nieko, bet svarstau, gal padetu jie man.
Papildyta:
QUOTE(Starburst @ 2007 05 31, 19:27)
Suveiktų viskas, kuo tu tikėsi  mirksiukas.gif
O jei pabandytum iš jų nesitikėti abipusio nuoširdumo? Priimi tokius, kokie yra. Jei giminė, dar nereiškia, kad taip pat mąsto  mirksiukas.gif Mano artimų žmonių rate irgi yra viena giminaitė  doh.gif Tai pasakoji mažiau, tik tai, kas būtina, be smulkmenų, žinai, kad bus dadėta ir perpasakota toliau, kad bus perteikta tokiu tonu, kad stilium, matot, kaip kitiems sekasi, o jau jai ne taip. Nu ir kas irnesakyk.gif Pradžioje buvo sunku, o dabar šnekamės ir netgi po truputį daugiau, nei tik tai, kas būtina  biggrin.gif
Nepatikėsit, bet kątik ji per skype man parašė  lotuliukas.gif Einu plepėt  mirksiukas.gif

iseitis - ignoravimas, vengimas susitikti. Zinau, tai is tikruju suveikia. Bet galvojau, gal as neteisi, kad atstumiu tokius zmones. Nors is kitos puses, jei tie zmones negali ramiai susitaikyti su kito sekme, geriau ju neskaudinti 4u.gif
Atsakyti
Jamaika, padėtų. Tai tik vizualizacija ir "burtažodžiai" bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2007 05 31, 20:19)
Jamaika, padėtų. Tai tik vizualizacija ir "burtažodžiai"  bigsmile.gif

mielai mane to ismokytum, ar ne? mirksiukas.gif Gal reikes surizikuoti ir atvaziuoti masazuotis. Kodel rasau, surizikuoti? Nes kai nemoku uzsideti apsaugos, bijau leistis masazuojama verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(jamaika @ 2007 05 31, 17:41)
Starburst, o jei as nuolat kenciu nuo aplinkiniu pavydo, kaip man reiketu nuo to atsiriboti, neisileisti i vidu, kaip padaryti, kad tas pavydas butu kaip zasiai vanduo?

Mastydavau pozityviai, jei pavydi, vadinasi gerai gyvenu, yra ko pavydeti ir pan. Bet laikui begant, pavargau, nusilpau, jauciuosi suzeista ir nebemoku apsiginti...

Sveikutė, Jamaika 4u.gif
Noriu tau kai ką pasakyti, tik , prašau, neįsižeisk. Mus supanti aplinka ir žmonės yra mūsų pačių atspindys. Tai, su kuo Tu nuolat susiduri Yra TAVO PAČIOS VIDUJE. TOs situacijos nuolat kartojasi ir kartosos tol, kol TU PATI SAVYJE išsivaduosi nuo vienos ar kitos savybės. Tada pastebėsi, kad kažkur aplinkinių pavydas dingo... smile.gif
Atsakyti