Įkraunama...
Įkraunama...

Konstruktyvus (pozityvus) mąstymas IX d.

QUOTE(vaižgantė @ 2007 05 31, 17:02)
Tikrai ne...Aš kiekvieną dieną pradedu nuo apsaugų sau ir savo namams...(Man tikrai ne qq mirksiukas.gif )

o kokios tos apsaugos namas ir šeimai gal gali pasidalinti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2007 05 31, 19:23)
Sveikutė, Jamaika  4u.gif
Noriu tau kai ką pasakyti, tik , prašau, neįsižeisk. Mus supanti aplinka ir žmonės yra mūsų pačių atspindys. Tai, su kuo Tu nuolat susiduri Yra TAVO PAČIOS VIDUJE. TOs situacijos nuolat kartojasi ir kartosos tol, kol TU PATI  SAVYJE išsivaduosi nuo vienos ar kitos savybės. Tada pastebėsi, kad kažkur aplinkinių pavydas dingo... smile.gif

drinks_cheers.gif Keiciuosi as automatiskai keiciasi mano aplinka , supanti manes zmones geranoriski , net nelaimei laimingi ir seni pazistami kitaip i mane ziuri ir kitaip elgiasi bigsmile.gif Patikrinta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(darata @ 2007 05 31, 21:17)
o kokios tos apsaugos namas ir šeimai  gal gali pasidalinti?    blush2.gif

Paprašyk verslininko savo patirtimi pasidalinti. Ką jis tau pasiūlys? lotuliukas.gif Su dvasiniais dalykais tas pats- kaupi žinias metų metus, o paskui negi lengva ranka visiems dalinsi? Mano AŽ pilna ir pilna. Visi nori gauti info įvairiausiais klausimais. Matyt, man teks viešai rašyti savo sąskaitos nr, nes sugaištu daug savo laiko atsakinėdama į nesibaigiančius smalsučių klausimus...Nori patenkinti smalsumą- mokėk...Turbūt jau taip darysiu, nes pradedu jausti nuovargį... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Starburst @ 2007 05 31, 21:42)
Rytorasa, o tu išbandei tai, ką parašei? Tikrai taip pati galvoji ar čia daugiau teorija?

Taip, žinoma aš taip galvoju, o Tu pati rašai tai, ką negalvoji? Bandau. mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Naoko @ 2007 05 31, 21:48)
Vaizgante 4u.gif ar reiki energijos man atsiuntet?niekas nebenervina, ka beparasytumet, kaip ranka nueme:)

Naoko, as irgi kazka panasaus patyriau, po diskusijos su Vaizgante.
As tada gincijausi, kad meiles negali buti visiems lotuliukas.gif , o ji man ir pasiunte ta meiles jausma. unsure.gif bigsmile.gif

Papildyta:
Laura, sveika 4u.gif
Zadejai papasakoti apie savo kitus pasiekimus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2007 05 31, 22:26)
Taip, žinoma aš taip galvoju, o Tu pati rašai tai, ką negalvoji? Bandau. mirksiukas.gif

Pasitikslinau, nes nebuvo jokio asmeninio pavyzdžio, tik tarsi iš knygos paimta ištrauka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietus @ 2007 05 31, 22:43)

Laura, sveika 4u.gif
Zadejai papasakoti apie savo kitus pasiekimus ax.gif

labukas,

paskutiniu metu labai pavargstu, neturiu jegu jau judint smegenis vakarais ir galvot ka parasyt...

tik galiu pasakyti, kad viskas pildosi tik reikia tuo tiketi... neabejojant nei truputi..
as zinojau, kad issipildzius pirmam mano norui prades pildytis kiti( turiu ju sarasiuka ant lapelio) o viskas taip ir vyksta.. ir taip greit, kad man jau galva susisuko blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Naoko @ 2007 05 31, 19:48)

Vaizgante 4u.gif ar reiki energijos man atsiuntet?niekas nebenervina, ka beparasytumet, kaip ranka nueme:)

Ne, tau asmeniškai nesiunčiau. Bet siunčiu žmonėms, su kuriais bendrauju, todėl galėjo ir tau koks gramas kliūti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Starburst @ 2007 05 31, 22:49)
Pasitikslinau, nes nebuvo jokio asmeninio pavyzdžio, tik tarsi iš knygos paimta ištrauka  mirksiukas.gif

Sveikutė, Starburst 4u.gif

Taaaip... aš turiu didelę ir storą knygą... kurioje daaaug prirašyta... blink.gif nes rašiau į ją ne vienerius metus... mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rytorasa: 01 birželio 2007 - 07:27
QUOTE(Starburst @ 2007 05 31, 21:22)
Tai ir pasipasakok... tam... draugui... tikrai išklausys  biggrin.gif
Kai nupirkau žiurkėnukus, toks straipsniukas pateko akiratin. Kad vaikams reikalingi gyvūnai, nes jie sugeba IŠKLAUSYTI nieko nepatarinėdami, neaiškindami  thumbup.gif Vaikas išsipasakoja ir padaro reikiamas išvadas, o gyvūnėliui visi nuopelnai ir meilė  biggrin.gif

Labas rytas. Kažkada mokinausi sąmoningai empatijos.

Tiesiog darydavau tokius pratimus: išeini iš namų, sutinki pažįstamą žmogų ir persiimi jo nuotaikomis, jo idėjomis, viską ką sako žmogus priimi su supratimu, be kritikos, atjauti.
Prasidėjo įdomūs dalykai. Nueidavau į pačius netikėčiausius renginius, išsiliedavo savo slapčiausias istorijas patys įvairiausi žmonės. Jie manim pasitikėjo taip kaip savimi.
Tačiau gyvūnai tikrai yra geriau savo sopuliams atskleisti. Ne todėl kad žmogus gali išplepėti, o todėl, kad gyvūnas neturi net menkiausios galimybės suvokti, jis tik jaučia. Ir nereikia gailėtis silpnumo akimirkos.
Papildyta:
QUOTE(vaižgantė @ 2007 05 31, 22:25)
Turbūt jau taip darysiu, nes pradedu jausti nuovargį... verysad.gif

Tausok save. Ne veltui tos visos rytietiškos sistemos yra individualaus kelio atmainos. Ten kiekvienas už save, nes tempti minią gali tik prašvitęs. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Enija @ 2007 06 01, 09:05)
Nueidavau į pačius netikėčiausius renginius, išsiliedavo savo slapčiausias istorijas patys įvairiausi žmonės.

tempti minią gali tik prašvitęs. mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif Man pastoviai taip lotuliukas.gif Eini gatve, kokia moteriškė šalia prisiderina sakykim iš sporto klubo išėjusi ir kad ima pasakotis, kaip ji džiaugiasi, kad pagaliau surado laiko sau, gyvena nebe tik dėl vaikų thumbup.gif O kai dirbau irgi daug žmonių eidavo ir skambindavo. Pasako ką reikia ir ką nereikia lotuliukas.gif Kokiom trim minutėm ilgiau šnekėdavau nei kolegės...

blink.gif Kam ją tempti, tą minią blink.gif Tegul kiekvienas pats eina. Nei tau vargo, nei jam pykčio, kad nespėja mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2007 06 01, 08:07)
Ne, tau asmeniškai nesiunčiau. Bet siunčiu žmonėms, su kuriais bendrauju, todėl galėjo ir tau koks gramas kliūti  lotuliukas.gif

aha, tai gal net ir pati susitvarkiau su tolerancijos stoka tongue.gif kazkaip jau sypsena tik kelia... bigsmile.gif
Atsakyti