Įkraunama...
Įkraunama...

Konstruktyvus (pozityvus) mąstymas IX d.

QUOTE(Starburst @ 2007 05 31, 10:29)
biggrin.gif Ui, tu, fainuole. O įdomu kokia tavo apranga? Man atrodo, kad ir metalo muzika prisideda prie kūrimo. Kaipgi kurti, jei pirma nesugriovei seno? Retkarčiais pasiklausau ir griovimo muzikos. Betkokia muzika VEŽA  thumbup.gif Bet man mielesnė energingai rami  biggrin.gif

Apranga? Esu fyfa ir tiek. Tokia pati, kaip ir milijonai kitų merginų, niekuo neišsiskirianti, juolab savo apranga. Todėl niekas manim ir netiki, kai pasakau, jog klausausi būtent tokios muzikos. verysad.gif Tiesiog esu labai priklausoma nuo aplinkos, todėl negaliu turėti savo stiliaus ar rengtis taip, kaip noriu. Bet čia žinokit atskira tema.
Šiaip metalas nebūtinai yra griovimo muzika. Man tai kaip tik kažko naujo, įkvėpimo šaltinis. Aš labiausiai kreipiu dėmesį į dainų tekstus, kurie yra daug turtingesni išmintimi ir prasme, nei kokie popsovi kūriniai.

Ir jei čia buvo offtopic'as, tai aš neatsiprašinėsiu. Va taip.
Atsakyti
Pagaliau galiu vėl prisėst prie kompo! user posted image Visą parą neturėjau interneto doh.gif

Labas, visoms!

O tema aprimus g.gif
-ELI-, labai teisingai galvoji, kad "gyventi su teigiamomis mintimis tikrai geriau, lengviau ir kai pats jautiesi toks laisvas, lengvas, mylintis ir žmonės aplink geresni pasitaiko..." user posted image
Štai, radau: "savo mintimis mes modeliuojame savo gyvenimą ir požiūrį į pasaulį. Keisdami mintis, galėtume keisti net savo likimą. Mintys - vidinė galia, kuri apsprendžia, kas vyksta mūsų gyvenime. Išorinis mūsų gyvenimas atspindi tai, kas vyksta mūsų viduje.
Kas padeda žmogui pajusti savo vertę, tapti harmoningu?
Tai-mintys, ypač tos, kurios slepiasi mūsų pasąmonėje. Jos valdo mus.
Nekontroliuojama mintis gali mus sužlugdyti, o valdoma - gali padėti išsivaduoti nuo nesėkmių.
Būkime atsargūs su mintimis, nes kiekvienas veiksmas turi pasėkmes. Norėdami kažką keisti savo gyvenime, turime pradėti nuo savo minčių. Jeigu prisirišime prie kokių nors minčių, galime tapti bejėgiais prieš gyvenimo kliūtis. Žmogaus misija-išmokti spręsti visas problemas pačiam, nesvarbu, kur bebūtų jų šaknys. Veikime ir pagalba ateis visada: "Ieškokite ir rasite, belskite ir bus jums atidaryta"." user posted image
Atsakyti
QUOTE(Dujokaukee @ 2007 05 31, 11:11)
Todėl niekas manim ir netiki, kai pasakau, jog klausausi būtent tokios muzikos. verysad.gif

Aš labiausiai kreipiu dėmesį į dainų tekstus, kurie yra daug turtingesni išmintimi ir prasme, nei kokie popsovi kūriniai.

Tik pasiteiravau ax.gif Kai keliavau po Italiją šalia sėdėjo labai faina panelikė, kuriai irgi patiko gothic metal'as, tačiau jos ir aprangoje tai atsispindėjo. Ir nors išvaizda daug kam užkliūtų, bet labai gera su ja bendrauti buvo. Nebijo parodyti savęs ir to, kas jai patinka thumbup.gif

Dėl tekstų sutinku su tavim, bet muzikos akordai ten truputuką destruktyvūs. bent jau mano ausims mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dujokaukee @ 2007 05 31, 10:11)
Šiaip metalas nebūtinai yra griovimo muzika. Man tai kaip tik kažko naujo, įkvėpimo šaltinis. Aš labiausiai kreipiu dėmesį į dainų tekstus, kurie yra daug turtingesni išmintimi ir prasme, nei kokie popsovi kūriniai.

Kai ieškai pozityvo tai jį ir randi smile.gif Aš savo moto :"geriau gailėtis to-ką padarei,nei gailėtis to-ko nepadarei" ištraukiau iš Black Sabath dainos mirksiukas.gif Pavadinimo neprisimenu doh.gif Man tai irgi atrodo,kad ne žanre esmė,o tekste drinks_cheers.gif
Nors ,jei norėsi ir tokiam tekste,kaip: " mes- supermergaitės,trumpi sijonėliai ir baltos kelnaitės" gali kažką gero įžvelgt smile.gif Arba blogo mirksiukas.gif
Atsakyti
paziurejau filmo kelias dalis (pagal Starburst ir Begancios nuorodas) 4u.gif

Is filmo:
Vandens molekules pasikeicia, siunciant meiles energija ar prakeiksma. 90proc. musu kuno sudaro vanduo. Jei mintys turi tokia itaka vandeniui, kokia itaka mintys turi mums?

Kaip jus galvojate, ar kitu zmoniu blogos mintys, pavydas, gali sugriauti, ka mes statome? Jei vandens lasiuko struktura taip ryskiai pasikeicia vien nuo minties. Tai kaip pasikeis musu kunas (kuri sudaro 90proc. vandens) nuo aplinkiniu minciu?

Tarkim, eina gatve nestuke.gif ir sutinka kelis zmones, pavydincius jai nestumo, ar tai nepakenks pilve esanciai gyvybei?
Zmogus statosi nama ir keli "draugai" uzsuka to namo "ivertinti", nuzvelgia statybas su pavydu, pykciu. Ar tai paveiks?
Ar galima viska, ka kuri, statai, augini apsaugoti vien savo pozityviomis mintimis?
Atsakyti
QUOTE(jamaika @ 2007 05 31, 15:20)
Tarkim, eina gatve  nestuke.gif ir sutinka kelis zmones, pavydincius jai nestumo, ar tai nepakenks pilve esanciai gyvybei?
Zmogus statosi nama ir keli "draugai" uzsuka to namo "ivertinti", nuzvelgia statybas su pavydu, pykciu. Ar tai paveiks?
Ar galima viska, ka kuri, statai, augini apsaugoti vien savo pozityviomis mintimis?

O kodel zmones turi pavydeti? blink.gif Yra posakis apie mintis, kad jos valdo musu prota ir vercia elgtis pagal ju nora. O nori, ar nenori,-renkasi zmogus, kaip ir pavydeti,ar ne.
Atsakyti
QUOTE(Heidėja @ 2007 05 31, 18:01)
O kodel zmones turi pavydeti? blink.gif Yra posakis apie mintis, kad jos valdo musu prota ir vercia elgtis pagal ju nora. O nori, ar nenori,-renkasi zmogus, kaip ir pavydeti,ar ne.

as ir manau, kad galetu aplinkiniai apsieiti ir be pavydo. Bet tai esmes nekeicia.

Atsakyti
Jamaika, iš savo pastebėjimų darau tokią išvadėlę, kad taip, betkokios mintys mus veikia. Teigiamos, neigiamos, mūsų pačių, aplinkinių... Kodėl kartais lyg nei iš šio, nei iš to užplūsta realaus pagrindo neturinti būsena. Jei kažkas kažkur pagalvojo apie mus, ta minties sukelta banga atvilnija iki mūsų. Kartais tik kaip būsena (jeigu slapta mintis - pletkas), o anksčiau ar vėliau atnešama pavadinkim "tarpininko". Tai gali paveikti, o jei esi pakankamai švarus savo vidumi, tai tas purvas nubėga kaip nuo žąsies vanduo. Labai geras posakis yra, kad mus sutepa ne tai, kas patenka iš išorės, o tai, kas eina iš mūsų vidaus. Taip kad pavyduolis labiau save nuskriaudžia, nei tą, kuriam pavydi mirksiukas.gif Labai geras pavyzdėlis buvo Vaižgantės užvestoje temoje. Vakar netyčiom nuklydau ten paskaitinėti, bet tik įpusėjau. LinguLingu pasakojo apie žmogų, kuris betkokioje situacijoje sugebėdavo pasakyti, kad nekenčia to ar kito... Niu ir prisišaukė tokią situaciją, kad atsirado, kas jo nekenčia.
Taip kad pozityvistams šimtą kartų geriau. Tai betkuriuo atveju pasiteisina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Starburst @ 2007 05 31, 10:29)
Muzika padeda nusistovėti tam tikroms bangoms. O bangos turi savus dažnius. Gal kas prisimena prie kurių dažnių (alfa, beta ar gama) geriausiai vyksta tas visas procesas?  g.gif

Kazkur skaiciau, kad barokine muzika daro teigiama poveiki besivystanciam vaikeliui mamos pilve, taip pat ji tinkama besimokant - geriau isimenami mokslai.Neva tai jos ritmas sutampa ar artimiausias sirdies ritmui...

Sveikutes 4u.gif
Atsakyti
prisijugiu trumpam, kad perduociau visoms linkejimus is Talino!!

Pasiilgau!!!!!!!!!!

Dar nezinau kuo gyvenat, ka mastot, bet bet kokiu atveju siunciu jums visoms sekme is savo sekmingo pasaulio!!! GAUDYKIT!

Ir nei dienos su blogom mintim! Nei dienos!!! Susitariam?
Apkabinu ir zinau, kad susitiksim jau labai labai greitai!
Atsakyti
QUOTE(Starburst @ 2007 05 31, 18:37)
Jamaika, iš savo pastebėjimų darau tokią išvadėlę, kad taip, betkokios mintys mus veikia. Teigiamos, neigiamos, mūsų pačių, aplinkinių... Kodėl kartais lyg nei iš šio, nei iš to užplūsta realaus pagrindo neturinti būsena. Jei kažkas kažkur pagalvojo apie mus, ta minties sukelta banga atvilnija iki mūsų. Kartais tik kaip būsena (jeigu slapta mintis - pletkas), o anksčiau ar vėliau atnešama pavadinkim "tarpininko". Tai gali paveikti, o jei esi pakankamai švarus savo vidumi, tai tas purvas nubėga kaip nuo žąsies vanduo. Labai geras posakis yra, kad mus sutepa ne tai, kas patenka iš išorės, o tai, kas eina iš mūsų vidaus. Taip kad pavyduolis labiau save nuskriaudžia, nei tą, kuriam pavydi  mirksiukas.gif

Starburst, o jei as nuolat kenciu nuo aplinkiniu pavydo, kaip man reiketu nuo to atsiriboti, neisileisti i vidu, kaip padaryti, kad tas pavydas butu kaip zasiai vanduo?

Mastydavau pozityviai, jei pavydi, vadinasi gerai gyvenu, yra ko pavydeti ir pan. Bet laikui begant, pavargau, nusilpau, jauciuosi suzeista ir nebemoku apsiginti...
Atsakyti
sveikutes pleputes 4u.gif
Atsakyti