QUOTE(vaižgantė @ 2007 06 01, 18:14)
O tau neatrodo, kad mūsų sielos MOKA mylėti, bet mes to neprisimenam?
Moka?... Tai ko gi, Tavo nuomone, mūsų sielos mokosi?
Papildyta:
QUOTE(Enija @ 2007 06 01, 10:29)
Vakar turėjau įdomų patyrimą. Norėjau čia įdėti nuorodą į vieną mantrą, bet puslapis nepasikrovė. Tariau sau:" gerai nekelsiu to puslapio, tik sau klausysiuosi ir melsiu pasauliui gėrio." Ir puslapis tuoj pat atsidarė. Nors melodiją žinau atmintinai, nes kasdien klausau, šį kartą buvau nustebinta, nes mantra skambėjo dvigubai ilgiau. Išgirdau dar negirdėtą jos dalį. Suprantu, kad puslapio savininkai atnaujino įrašą, o skaičiukai rodantys kūrinio ilgį gali nesutapti, bet jausmas buvo labai geras. Jutau, tarsi būčiau gavusi dovaną iš pasaulio.
Pasaulis yra toks kokio tikimės.
Pasaulis yra toks kokio tikimės.
Taip, kartais nutinka įdomių dalykų...
Papildyta:
QUOTE(eris @ 2007 05 31, 22:21)
Žinoma, Eris...
labuks
faina ir miela jusu tema mergikes
dziugu kartais paskaitinet jusu mintis
ka galiu pasakyti, tai tikrai musu mintys yra labai galingos. visa savo gyvenima buvau ir esu optimiste
daugelis pazystamu, daznai masto, va dabar cia jau bus blogai tas, ar anas... o as visada galvoju viskas bus gerai
nesakau buvo ir mano gyvenime baisiai juodu dienu, kai isdave vyras su mano brangiausia pusesere, kuria laikiau geriausia drauge ir seserimi, likau viena su dviem savo mergytem
maza to tuo paciu metu sugebejau prarast gerai apmokama darba, del sefo priekabiavimo
net ir tada, kai sirdis verke, as pasakiau sau ir kitiems "man viskas bus gerai, as pakilsiu ir kilsiu aukstai" ir ka greitai radau gera darba, visada svajojau mokytis, nes baisiai anksti istekejau ir galimybiu nelabai turejau. tai ka kibau i studijas, sutikau vyra mane mylinti besalygiskai
visada svajojau dar apie viena vaikeli, tai turiu dar viena nuostabia mergyte
dabar dirbu mylima darba, liko dar paskutiniai meteliai studiju ir turiu laiminga seima
ir toliau svajoju
ir kai pergalvoju savo gyvenima, tai tikrai apie ka mastau, tas ir pildosi
gal ir per atvirai as cia
bet tiesiog noriu pasakyt, kad tikekit savimi, svajokit ir kurkit savo ateiti pacios
faina ir miela jusu tema mergikes
ka galiu pasakyti, tai tikrai musu mintys yra labai galingos. visa savo gyvenima buvau ir esu optimiste
QUOTE(rytorasa @ 2007 06 01, 08:26)
Taaaip... aš turiu didelę ir storą knygą... kurioje daaaug prirašyta...
nes rašiau į ją ne vienerius metus... 
Tai prašom laiks nuo laiko pasidalinti savo pastebėjimais ir rastais perliukais
ramaska, tavo poste tokia pozityvumo dozė, kad ilgam užtektų
Moka?... Tai ko gi, Tavo nuomone, mūsų sielos mokosi?
Mes pamirštam tam, kad tarsi "iš naujo" mokytumėmės. A vdrug atrasim kažką naujo
Vakare busiu jau namuose, o ryt galbut rasiu Jums laiko savo pozityvumo israiskai. Susikaupe...
Smagu, kad yra cia pas jus minciu, vercianciu isiklausyti.
Smagu, kad yra kryptis. Kad susiformuoja "stuburas".
Siandiena galiu tik dar karta priminti, kad zmogus yra Dievo kurinys. Kad musu mintys nulemia musu ateiti. PRITARIU, kad turime save tobulinti DARBAIS, MINTIMIS kiekviena akimirka! As laiminga, kad per siuos metus neturejau nei dienos pilnos niuriu minciu! Aciu Dievui uz viska!
Sianakt paryciui sapnavau savo vaikiuka. Pirma karta! Ka tik gimes, o jau moka sliauzti ir kalbeti...Stebejausi jo ismintim. Laikiau ji ant ranku, o jis man "slebizavojo': "Mama, Tu- juvelyre! Sudejai i mane visas savo geriausias savybes." As imu jo rankyte ir stebiu gyvenimo linija. Ir regiu, kad perdaviau jam savo sekme-dziaugsma gyvenimui. Net apsiasarojau per miegus, kad turiu toki svytinti vaikiuka! Ir prabudau...
Mylekim, mergaites, savo aplinka! Ji ne veltui tokia salia musu!
Iki greito!
Papildyta:
INFO besidominciom mano
savijauta:
hm..
mano liniuotes komentaras visai neatitinka mano fizines busenos.. Jokiu gormonu siautejimu nejauciu. Gal pakilimo-meiles-sypsenos garmonai cia omeny...
Jei taip jausciausi visada- tai gimdyciau ir gimdyciau! Vienas malonumas buti
.
Smagu, kad yra cia pas jus minciu, vercianciu isiklausyti.
Smagu, kad yra kryptis. Kad susiformuoja "stuburas".
Siandiena galiu tik dar karta priminti, kad zmogus yra Dievo kurinys. Kad musu mintys nulemia musu ateiti. PRITARIU, kad turime save tobulinti DARBAIS, MINTIMIS kiekviena akimirka! As laiminga, kad per siuos metus neturejau nei dienos pilnos niuriu minciu! Aciu Dievui uz viska!
Sianakt paryciui sapnavau savo vaikiuka. Pirma karta! Ka tik gimes, o jau moka sliauzti ir kalbeti...Stebejausi jo ismintim. Laikiau ji ant ranku, o jis man "slebizavojo': "Mama, Tu- juvelyre! Sudejai i mane visas savo geriausias savybes." As imu jo rankyte ir stebiu gyvenimo linija. Ir regiu, kad perdaviau jam savo sekme-dziaugsma gyvenimui. Net apsiasarojau per miegus, kad turiu toki svytinti vaikiuka! Ir prabudau...
Mylekim, mergaites, savo aplinka! Ji ne veltui tokia salia musu!
Iki greito!
Papildyta:
INFO besidominciom mano
hm..
Šiandien man patiko šitas trumpas pasakojimas:
Tai praeis
Pas meditacijos mokytoją atėjo jo mokinys ir pasakė: "Mano meditacija siaubinga! Aš jaučiuosi toks išsiblaškęs, arba man skauda kojas, arba aš tiesiog užmiegu. Tai tiesiog siaubinga!"
"Tai praeis", - ramiai pasakė mokytojas.
Po savaitės vėl tas pats mokinys atėjo pas mokytoją: "Mano meditacija nuostabi! Aš jaučiuosi toks atviras, toks ramus, toks gyvas! Tai tiesiog nuostabu!"
"Tai praeis", - ramiai atsakė mokytojas.
Tai praeis
Pas meditacijos mokytoją atėjo jo mokinys ir pasakė: "Mano meditacija siaubinga! Aš jaučiuosi toks išsiblaškęs, arba man skauda kojas, arba aš tiesiog užmiegu. Tai tiesiog siaubinga!"
"Tai praeis", - ramiai pasakė mokytojas.
Po savaitės vėl tas pats mokinys atėjo pas mokytoją: "Mano meditacija nuostabi! Aš jaučiuosi toks atviras, toks ramus, toks gyvas! Tai tiesiog nuostabu!"
"Tai praeis", - ramiai atsakė mokytojas.
QUOTE(ramaska @ 2007 06 01, 22:26)
...net ir tada, kai sirdis verke, as pasakiau sau ir kitiems "man viskas bus gerai, as pakilsiu ir kilsiu aukstai" ir ka greitai radau gera darba, visada svajojau mokytis, nes baisiai anksti istekejau ir galimybiu nelabai turejau. tai ka kibau i studijas, sutikau vyra mane mylinti besalygiskai
visada svajojau dar apie viena vaikeli, tai turiu dar viena nuostabia mergyte
dabar dirbu mylima darba... ir kai pergalvoju savo gyvenima, tai tikrai apie ka mastau, tas ir pildosi
ramaska, iš tiesų, esi gyvas pozityvumo pavyzdys
Tavo atvejis puikiai parodo, kad tavo mintys, nusistatymas, troškimai suteikė galimybę turėti tai, ko nori ir patirti tai, ko trokšti. Tavo svajonės šviečia kaip švyturiai! Man ryžtingas žmogus - labai gražus, atrodo, kad jis jaučia kiekvienos dienos skonį, kad pritraukia sėkmę, nes kitaip ir būti negali QUOTE(busVakare @ 2007 06 02, 08:23)
Vakare busiu jau namuose, o ryt galbut rasiu Jums laiko savo pozityvumo israiskai. Susikaupe... :wub
busVakare, lauksime tavo minčių galingo užtaiso!
Pasiilgom tavęs!
Net neabejoju, kad tavo vaikiukas bus su mamytės paveldėtu polėkiu!
Sveikos mergaites
Ramaska, kokia tu saunuole! Nedink is sios svetaines, truksta mums tokiu sviesiu uzkrecianciu pavyzdziu
BusVakare, sveikute
Tavo sapnas ir mane sujaudino. Gal uzsirasyk tu ji, po to galesi perskaityti savo mazikui, kai paaugs...
Jungiuosi ir as prie Vijurkos, lauksim tavo pozityviu minciu dozes
Ramaska, kokia tu saunuole! Nedink is sios svetaines, truksta mums tokiu sviesiu uzkrecianciu pavyzdziu
BusVakare, sveikute
Jungiuosi ir as prie Vijurkos, lauksim tavo pozityviu minciu dozes
Sudomino kažkurios temos pradžioje paminėtas knygų sąrašas. Taip pažiūrėjau ir supratau, kad neskaičiau nei vienos. Gal galite kas nors iš senbuvių pakomentuoti ar jos išleistos lietuviškai, ar skaitytos angliškai? Ar yra šansų rasti bibliotekose tokias knygas, ar verčiau iš karto ieškoti kas turi asmeniškai.
Kad būtų paprasčiau pateikiu sąrašą:
Og Mandino > Sekmes universitetas
Spencer Johnson, M.D. > Kas paeme mano suri
Joseph Murphy > Jusu pasamones galia
Joseph Murphy > Kosmines dvasines galios desniai
Bodo Schafer > Nugaletoju principai
John Kehoe > Proto galios 21-ame a.
Peter Kumer > Nieko nera neimanoma
Napoleon Hill, Clement Stone > Teigiamas poziuris ir sekme
Napoleon Hill > Raktai i sekme
Napoleon Hill> Tavo sekme tavo rankose
Aleksandras Svijasas > Sypsokis, kol nevelu
Lynn Robinson > Tikrasis klestejimas
Paul McKenna > Pakeisk gyvenima per 7dienas
Thomas Scherz Psichikos treniravimas
Vadimas Dechtiaris Mano nuostabi ateitis
Daktoro Norbekovo biblioteka Kvailį mokyti tas pats, kas mirusį gydyti
QUOTE(Enija @ 2007 06 02, 18:33)
Sudomino kažkurios temos pradžioje paminėtas knygų sąrašas. Taip pažiūrėjau ir supratau, kad neskaičiau nei vienos. Gal galite kas nors iš senbuvių pakomentuoti ar jos išleistos lietuviškai, ar skaitytos angliškai? Ar yra šansų rasti bibliotekose tokias knygas, ar verčiau iš karto ieškoti kas turi asmeniškai.
Iš jų skaičiau tik 3 paskutines. Šiaip daugelį kitų esu mačiusi knygynuose, tad turbūt čia visos lietuviškos sudėtos. Būna tokių knygų ir bibliotekose. Mažvydo ir Kauno viešoji biblioteka turi elektronines paieškas, tad per jas galima pasižiūrėti, kokios knygos yra.
Gali nuėjusi į biblioteką pažiūrėti, kokios knygos yra psichologijos skyriuje. Yra ir daugiau knygų apie pozityvų mąstymą, ne tik šios. Pagal pavadinimą turėtum atsirti.
QUOTE(Enija @ 2007 06 02, 18:33)
na tai zinoma, kad lietuviski vertimai surasyti
aciu mergytes uz silta priemima
biski skaitinejau, tai ir jums idedu
"Jei įpratai mąstyti neigiamai - ląstelės, fiksuojančios negatyvias mintis, ima sirgti. Štai kodėl taip svarbu mąstyti pozityviai, ieškoti teigiamų vaizdų, prisiminimų, jausmų", - teigia Valerijus Šeremeta.
Kokios mintys - toks likimas
1989 metais neurofiziologas Rodžeris Speris gavo Nobelio premiją už tai, kad įrodė, jog mintys turi įtaką žmogaus likimui ir ateičiai.
"Protas kaip generatorius, smegenys - akumuliatorius. Kuo aktyviau emocijomis įkraunate akumuliatorių, tuo daugiau energijos ji pagamina, dovanodama galimybę daryti įtaką ateities įvykiams. Kitaip tariant - kokios mintys ir emocijos - toks ir likimas!". Norint, kad gyvenime lydėtų sėkmė, sako jis, reikia pakeisti savo mąstymą.
Svarbiausia - atsipalaidavimas.
Padeda ir žodžiai, ir vaizdiniai.
Ar neigiamos kitų šeimos narių mintys gali sutrukdyti materializuotis tavo paties šviesiosioms mintims? Kiekvienas žmogus pats pasirenka, ką įleisti į savo kompiuterį. Kito žmogaus mintys, aišku, gali paveikti, pramušti apsaugą, bet tvirtos apsaugos nepramuš. O apsauga tvirta, jei tu ramus. Štai mano virŠininkas, mėgęs išsikrauti per barnius, prasitarė, kad su manim tai neįdomu, kadangi aš nepykstu. Aš šypsausi ir išlieku ramus - mano apsaugos kitų negatyvizmas nepramuš".
biski skaitinejau, tai ir jums idedu
"Jei įpratai mąstyti neigiamai - ląstelės, fiksuojančios negatyvias mintis, ima sirgti. Štai kodėl taip svarbu mąstyti pozityviai, ieškoti teigiamų vaizdų, prisiminimų, jausmų", - teigia Valerijus Šeremeta.
Kokios mintys - toks likimas
1989 metais neurofiziologas Rodžeris Speris gavo Nobelio premiją už tai, kad įrodė, jog mintys turi įtaką žmogaus likimui ir ateičiai.
"Protas kaip generatorius, smegenys - akumuliatorius. Kuo aktyviau emocijomis įkraunate akumuliatorių, tuo daugiau energijos ji pagamina, dovanodama galimybę daryti įtaką ateities įvykiams. Kitaip tariant - kokios mintys ir emocijos - toks ir likimas!". Norint, kad gyvenime lydėtų sėkmė, sako jis, reikia pakeisti savo mąstymą.
Svarbiausia - atsipalaidavimas.
Padeda ir žodžiai, ir vaizdiniai.
Ar neigiamos kitų šeimos narių mintys gali sutrukdyti materializuotis tavo paties šviesiosioms mintims? Kiekvienas žmogus pats pasirenka, ką įleisti į savo kompiuterį. Kito žmogaus mintys, aišku, gali paveikti, pramušti apsaugą, bet tvirtos apsaugos nepramuš. O apsauga tvirta, jei tu ramus. Štai mano virŠininkas, mėgęs išsikrauti per barnius, prasitarė, kad su manim tai neįdomu, kadangi aš nepykstu. Aš šypsausi ir išlieku ramus - mano apsaugos kitų negatyvizmas nepramuš".