Įkraunama...
Įkraunama...

Konstruktyvus (pozityvus) mąstymas IX d.

Kur dingo visos pozityvistės? blink.gif "Pakybo", paskaito ir ... atsijungia rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2007 06 01, 18:14)

O tau neatrodo, kad mūsų sielos MOKA  mylėti, bet mes to neprisimenam?  g.gif

Moka?... Tai ko gi, Tavo nuomone, mūsų sielos mokosi?
Papildyta:
QUOTE(Enija @ 2007 06 01, 10:29)
Vakar turėjau įdomų patyrimą. Norėjau čia įdėti nuorodą į vieną mantrą, bet puslapis nepasikrovė. Tariau sau:" gerai nekelsiu to puslapio, tik sau klausysiuosi ir melsiu pasauliui gėrio." Ir puslapis tuoj pat atsidarė. Nors melodiją žinau atmintinai, nes kasdien klausau, šį kartą buvau nustebinta, nes mantra skambėjo dvigubai ilgiau. Išgirdau dar negirdėtą jos dalį. Suprantu, kad puslapio savininkai atnaujino įrašą, o skaičiukai rodantys kūrinio ilgį gali nesutapti, bet jausmas buvo labai geras. Jutau, tarsi būčiau gavusi dovaną iš pasaulio.

Pasaulis yra toks kokio tikimės. mirksiukas.gif

Taip, kartais nutinka įdomių dalykų...

Papildyta:
QUOTE(eris @ 2007 05 31, 22:21)
drinks_cheers.gif Keiciuosi as automatiskai keiciasi mano aplinka , supanti manes zmones geranoriski , net nelaimei laimingi ir seni pazistami kitaip i mane ziuri ir kitaip elgiasi bigsmile.gif Patikrinta mirksiukas.gif

Žinoma, Eris... mirksiukas.gif Džiaugiuosi... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rytorasa: 01 birželio 2007 - 21:47
labuks 4u.gif
faina ir miela jusu tema mergikes wub.gif dziugu kartais paskaitinet jusu mintis rolleyes.gif
ka galiu pasakyti, tai tikrai musu mintys yra labai galingos. visa savo gyvenima buvau ir esu optimiste ax.gif daugelis pazystamu, daznai masto, va dabar cia jau bus blogai tas, ar anas... o as visada galvoju viskas bus gerai thumbup.gif nesakau buvo ir mano gyvenime baisiai juodu dienu, kai isdave vyras su mano brangiausia pusesere, kuria laikiau geriausia drauge ir seserimi, likau viena su dviem savo mergytem unsure.gif maza to tuo paciu metu sugebejau prarast gerai apmokama darba, del sefo priekabiavimo unsure.gif net ir tada, kai sirdis verke, as pasakiau sau ir kitiems "man viskas bus gerai, as pakilsiu ir kilsiu aukstai" ir ka greitai radau gera darba, visada svajojau mokytis, nes baisiai anksti istekejau ir galimybiu nelabai turejau. tai ka kibau i studijas, sutikau vyra mane mylinti besalygiskai wub.gif visada svajojau dar apie viena vaikeli, tai turiu dar viena nuostabia mergyte wub.gif dabar dirbu mylima darba, liko dar paskutiniai meteliai studiju ir turiu laiminga seima wub.gif ir toliau svajoju rolleyes.gif ir kai pergalvoju savo gyvenima, tai tikrai apie ka mastau, tas ir pildosi ax.gif gal ir per atvirai as cia blush2.gif bet tiesiog noriu pasakyt, kad tikekit savimi, svajokit ir kurkit savo ateiti pacios 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramaska: 01 birželio 2007 - 22:26
QUOTE(rytorasa @ 2007 06 01, 08:26)
Taaaip... aš turiu didelę ir storą knygą... kurioje daaaug prirašyta... blink.gif  nes rašiau į ją ne vienerius metus... mirksiukas.gif

Tai prašom laiks nuo laiko pasidalinti savo pastebėjimais ir rastais perliukais biggrin.gif

ramaska, tavo poste tokia pozityvumo dozė, kad ilgam užtektų wub.gif

Moka?... Tai ko gi, Tavo nuomone, mūsų sielos mokosi?

Mes pamirštam tam, kad tarsi "iš naujo" mokytumėmės. A vdrug atrasim kažką naujo lotuliukas.gif
Atsakyti
Vakare busiu jau namuose, o ryt galbut rasiu Jums laiko savo pozityvumo israiskai. Susikaupe... wub.gif

Smagu, kad yra cia pas jus minciu, vercianciu isiklausyti.
Smagu, kad yra kryptis. Kad susiformuoja "stuburas".

Siandiena galiu tik dar karta priminti, kad zmogus yra Dievo kurinys. Kad musu mintys nulemia musu ateiti. PRITARIU, kad turime save tobulinti DARBAIS, MINTIMIS kiekviena akimirka! As laiminga, kad per siuos metus neturejau nei dienos pilnos niuriu minciu! Aciu Dievui uz viska! wub.gif wub.gif wub.gif

Sianakt paryciui sapnavau savo vaikiuka. Pirma karta! Ka tik gimes, o jau moka sliauzti ir kalbeti...Stebejausi jo ismintim. Laikiau ji ant ranku, o jis man "slebizavojo': "Mama, Tu- juvelyre! Sudejai i mane visas savo geriausias savybes." As imu jo rankyte ir stebiu gyvenimo linija. Ir regiu, kad perdaviau jam savo sekme-dziaugsma gyvenimui. Net apsiasarojau per miegus, kad turiu toki svytinti vaikiuka! Ir prabudau...

Mylekim, mergaites, savo aplinka! Ji ne veltui tokia salia musu!

Iki greito!

Papildyta:
INFO besidominciom mano nestuke.gif savijauta:
hm.. g.gif mano liniuotes komentaras visai neatitinka mano fizines busenos.. Jokiu gormonu siautejimu nejauciu. Gal pakilimo-meiles-sypsenos garmonai cia omeny... g.gif Jei taip jausciausi visada- tai gimdyciau ir gimdyciau! Vienas malonumas buti nestuke.gif . wub.gif
Atsakyti
Šiandien man patiko šitas trumpas pasakojimas:
Tai praeis
Pas meditacijos mokytoją atėjo jo mokinys ir pasakė: "Mano meditacija siaubinga! Aš jaučiuosi toks išsiblaškęs, arba man skauda kojas, arba aš tiesiog užmiegu. Tai tiesiog siaubinga!"

"Tai praeis", - ramiai pasakė mokytojas.

Po savaitės vėl tas pats mokinys atėjo pas mokytoją: "Mano meditacija nuostabi! Aš jaučiuosi toks atviras, toks ramus, toks gyvas! Tai tiesiog nuostabu!"

"Tai praeis", - ramiai atsakė mokytojas.
biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ramaska @ 2007 06 01, 22:26)
...net ir tada, kai sirdis verke, as pasakiau sau ir  kitiems "man viskas bus gerai, as pakilsiu ir kilsiu aukstai" ir ka greitai radau gera darba, visada svajojau mokytis, nes baisiai anksti istekejau ir galimybiu nelabai turejau. tai ka kibau i studijas, sutikau vyra mane mylinti besalygiskai wub.gif visada svajojau dar apie viena vaikeli, tai turiu dar viena nuostabia mergyte wub.gif dabar dirbu mylima darba... ir kai pergalvoju savo gyvenima, tai tikrai apie ka mastau, tas ir pildosi ax.gif

ramaska, iš tiesų, esi gyvas pozityvumo pavyzdysuser posted image Tavo atvejis puikiai parodo, kad tavo mintys, nusistatymas, troškimai suteikė galimybę turėti tai, ko nori ir patirti tai, ko trokšti. Tavo svajonės šviečia kaip švyturiai! Man ryžtingas žmogus - labai gražus, atrodo, kad jis jaučia kiekvienos dienos skonį, kad pritraukia sėkmę, nes kitaip ir būti negali bigsmile.gif

QUOTE(busVakare @ 2007 06 02, 08:23)
Vakare busiu jau namuose, o ryt galbut rasiu Jums laiko savo pozityvumo israiskai. Susikaupe...  :wub

busVakare, lauksime tavo minčių galingo užtaiso!user posted image Pasiilgom tavęs!user posted image
Net neabejoju, kad tavo vaikiukas bus su mamytės paveldėtu polėkiu! wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vijurka: 02 birželio 2007 - 15:07
Sveikos mergaites smile.gif

Ramaska, kokia tu saunuole! Nedink is sios svetaines, truksta mums tokiu sviesiu uzkrecianciu pavyzdziu thumbup.gif

BusVakare, sveikute wub.gif Tavo sapnas ir mane sujaudino. Gal uzsirasyk tu ji, po to galesi perskaityti savo mazikui, kai paaugs...
Jungiuosi ir as prie Vijurkos, lauksim tavo pozityviu minciu dozes thumbup.gif
Atsakyti
Sudomino kažkurios temos pradžioje paminėtas knygų sąrašas. Taip pažiūrėjau ir supratau, kad neskaičiau nei vienos. Gal galite kas nors iš senbuvių pakomentuoti ar jos išleistos lietuviškai, ar skaitytos angliškai? Ar yra šansų rasti bibliotekose tokias knygas, ar verčiau iš karto ieškoti kas turi asmeniškai. ax.gif
Kad būtų paprasčiau pateikiu sąrašą:
Og Mandino > “Sekmes universitetas”
Spencer Johnson, M.D. > “Kas paeme mano suri”
Joseph Murphy > “Jusu pasamones galia
Joseph Murphy > “Kosmines dvasines galios desniai”
Bodo Schafer > “Nugaletoju principai”
John Kehoe > “Proto galios 21-ame a.
Peter Kumer > “Nieko nera neimanoma”
Napoleon Hill, Clement Stone > “Teigiamas poziuris ir sekme”
Napoleon Hill > “Raktai i sekme”
Napoleon Hill> “Tavo sekme – tavo rankose”
Aleksandras Svijasas > “Sypsokis, kol nevelu”
Lynn Robinson > “Tikrasis klestejimas”
Paul McKenna > “Pakeisk gyvenima per 7dienas”
Thomas Scherz „Psichikos treniravimas“
Vadimas Dechtiaris „Mano nuostabi ateitis“
Daktoro Norbekovo biblioteka „Kvailį mokyti – tas pats, kas mirusį gydyti“
Atsakyti
QUOTE(Enija @ 2007 06 02, 18:33)
Sudomino kažkurios temos pradžioje paminėtas knygų sąrašas. Taip pažiūrėjau ir supratau, kad neskaičiau nei vienos. Gal galite kas nors iš senbuvių pakomentuoti ar jos išleistos lietuviškai, ar skaitytos angliškai? Ar yra šansų rasti bibliotekose tokias knygas, ar verčiau iš karto ieškoti kas turi asmeniškai. ax.gif

Iš jų skaičiau tik 3 paskutines. Šiaip daugelį kitų esu mačiusi knygynuose, tad turbūt čia visos lietuviškos sudėtos. Būna tokių knygų ir bibliotekose. Mažvydo ir Kauno viešoji biblioteka turi elektronines paieškas, tad per jas galima pasižiūrėti, kokios knygos yra.
Gali nuėjusi į biblioteką pažiūrėti, kokios knygos yra psichologijos skyriuje. Yra ir daugiau knygų apie pozityvų mąstymą, ne tik šios. Pagal pavadinimą turėtum atsirti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beganti: 02 birželio 2007 - 17:52
QUOTE(Enija @ 2007 06 02, 18:33)
Kad būtų paprasčiau pateikiu sąrašą:
Og Mandino > “Sekmes universitetas”
Spencer Johnson, M.D. > “Kas paeme mano suri”
Joseph Murphy > “Jusu pasamones galia
Joseph Murphy > “Kosmines dvasines galios desniai”
Bodo Schafer > “Nugaletoju principai”
John Kehoe > “Proto galios 21-ame a.
Peter Kumer > “Nieko nera neimanoma”
Napoleon Hill, Clement Stone > “Teigiamas poziuris ir sekme”
Napoleon Hill > “Raktai i sekme”
Napoleon Hill> “Tavo sekme – tavo rankose”
Aleksandras Svijasas > “Sypsokis, kol nevelu”
Lynn Robinson > “Tikrasis klestejimas”
Paul McKenna > “Pakeisk gyvenima per 7dienas”
Thomas Scherz „Psichikos treniravimas“
Vadimas Dechtiaris „Mano nuostabi ateitis“
Daktoro Norbekovo biblioteka „Kvailį mokyti – tas pats, kas mirusį gydyti“

na tai zinoma, kad lietuviski vertimai surasyti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aristokratė: 02 birželio 2007 - 18:09
aciu mergytes uz silta priemima wub.gif 4u.gif
biski skaitinejau, tai ir jums idedu rolleyes.gif

"Jei įpratai mąstyti neigiamai - ląstelės, fiksuojančios negatyvias mintis, ima sirgti. Štai kodėl taip svarbu mąstyti pozityviai, ieškoti teigiamų vaizdų, prisiminimų, jausmų", - teigia Valerijus Šeremeta.
Kokios mintys - toks likimas
1989 metais neurofiziologas Rodžeris Speris gavo Nobelio premiją už tai, kad įrodė, jog mintys turi įtaką žmogaus likimui ir ateičiai.
"Protas kaip generatorius, smegenys - akumuliatorius. Kuo aktyviau emocijomis įkraunate akumuliatorių, tuo daugiau energijos ji pagamina, dovanodama galimybę daryti įtaką ateities įvykiams. Kitaip tariant - kokios mintys ir emocijos - toks ir likimas!". Norint, kad gyvenime lydėtų sėkmė, sako jis, reikia pakeisti savo mąstymą.
Svarbiausia - atsipalaidavimas.
Padeda ir žodžiai, ir vaizdiniai.
Ar neigiamos kitų šeimos narių mintys gali sutrukdyti materializuotis tavo paties šviesiosioms mintims? Kiekvienas žmogus pats pasirenka, ką įleisti į savo kompiuterį. Kito žmogaus mintys, aišku, gali paveikti, pramušti apsaugą, bet tvirtos apsaugos nepramuš. O apsauga tvirta, jei tu ramus. Štai mano virŠininkas, mėgęs išsikrauti per barnius, prasitarė, kad su manim tai neįdomu, kadangi aš nepykstu. Aš šypsausi ir išlieku ramus - mano apsaugos kitų negatyvizmas nepramuš". 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramaska: 02 birželio 2007 - 18:17