aciu mergytes uz silta priemima
biski skaitinejau, tai ir jums idedu
"Jei įpratai mąstyti neigiamai - ląstelės, fiksuojančios negatyvias mintis, ima sirgti. Štai kodėl taip svarbu mąstyti pozityviai, ieškoti teigiamų vaizdų, prisiminimų, jausmų", - teigia Valerijus Šeremeta.
Kokios mintys - toks likimas
1989 metais neurofiziologas Rodžeris Speris gavo Nobelio premiją už tai, kad įrodė, jog mintys turi įtaką žmogaus likimui ir ateičiai.
"Protas kaip generatorius, smegenys - akumuliatorius. Kuo aktyviau emocijomis įkraunate akumuliatorių, tuo daugiau energijos ji pagamina, dovanodama galimybę daryti įtaką ateities įvykiams. Kitaip tariant - kokios mintys ir emocijos - toks ir likimas!". Norint, kad gyvenime lydėtų sėkmė, sako jis, reikia pakeisti savo mąstymą.
Svarbiausia - atsipalaidavimas.
Padeda ir žodžiai, ir vaizdiniai.
Ar neigiamos kitų šeimos narių mintys gali sutrukdyti materializuotis tavo paties šviesiosioms mintims? Kiekvienas žmogus pats pasirenka, ką įleisti į savo kompiuterį. Kito žmogaus mintys, aišku, gali paveikti, pramušti apsaugą, bet tvirtos apsaugos nepramuš. O apsauga tvirta, jei tu ramus. Štai mano virŠininkas, mėgęs išsikrauti per barnius, prasitarė, kad su manim tai neįdomu, kadangi aš nepykstu. Aš šypsausi ir išlieku ramus - mano apsaugos kitų negatyvizmas nepramuš".
Bet kaip idomu ir "atrodo paprasta" o istikruju kaip sunku keisti mastima ...