Įkraunama...
Įkraunama...

Konstruktyvus (pozityvus) mąstymas IX d.

QUOTE(Laura_k @ 2007 05 29, 20:44)
nebenoriu jau i nieka gilintis nes nebeidomu, galiu tik pasigirti, kad darba gavau deka pozityvaus mastymo, dabar matau , kad jau kiti mano norai pildosi ir viskas vyksta taip greit, kad net baisu jau darosi blink.gif  doh.gif

Zinai butent tokiomes zodziais as sekmadieni savo busena paaiskinau vienai savo pazistamai. Ji man sake nebijok pasitikek Dievu ir viskas bus dar geriau 4u.gif Dievui ,Absoliutu, Intelektu ne svarbu kas kuo tiki svarbiausia nebijoti ir tiketi kad ir toliau bus viskas gerai na aisku ir paciam neprisisiukslinti
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2007 05 29, 20:42)
Būk atidi prašydama, nes Tavo prašymai gali būti išklausyti... mirksiukas.gif

Žinau, rytorasa 4u.gif Ot, "neturėjo boba vargo, nusipirko paršelį" biggrin.gif Ką daryyyyyytttt? unsure.gif

P.S. mergytės, neišsiplėskim čia dėl manęs, situacija vienaip ar kitaip išsispręs. Reikia daug man pačiai galvoti šia linkme, ar man dabar tikrai to reikia ir t.t.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vijurka: 29 gegužės 2007 - 20:56
QUOTE(Vijurka @ 2007 05 29, 21:50)
Žinau, rytorasa 4u.gif Ot, "neturėjo boba vargo, nusipirko paršelį" biggrin.gif Ką daryyyyyytttt?  unsure.gif

o kur dingo pozityvus mąstymas? rolleyes.gif jo nebejaučiu... g.gif

'Viskas išsisprendžia taip, kaip man geriausia"
Kartais nebūtina akcentuot smulkmenas. Dievas geriau žino, kas mums geriausia. Tavo atveju-ar likt su vaikeliu, ar darbą gaut... smile.gif . Jei tiki Dievu, pasimelsk, paprašyk, kad situacija išsispręstų.
Toks būtų mano patarimas. Sėkmės. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vijurka @ 2007 05 29, 21:50)
Žinau, rytorasa 4u.gif Ot, "neturėjo boba vargo, nusipirko paršelį" biggrin.gif Ką daryyyyyytttt?  unsure.gif

P.S. mergytės, neišsiplėskim čia dėl manęs, situacija vienaip ar kitaip išsispręs. Reikia daug man pačiai galvoti šia linkme, ar man dabar tikrai to reikia ir t.t.

Jeigu nieks mane nemyli o as visus taip myliu 4u.gif
Drasiai eiti i pokalbi ir sakyt tiesa
Atsakyti
Sveikos, paneles rozes !

Cia visoms pratimukas pavizualizuoti, gera nuotaika garantuota!!!
Vizualizavimas

Lineta oro_buckis.gif
Atsakyti
Perkeliu iš savo temos...

Ką tik man užkliuvo kai kurios mintys iš knygos "Pokalbiai su Dievu". Jas ir pacituosiu...

"Jūs negalite sukurti daikto- nei minties, nei reiškinio, nei įvykio, nei jokio išgyvenimo- kuris būtų anapus Dievo sumanymo. Nes Dievo planas skirtas tam, kad jūs kurtumėte bet ką, kurtumėte viską, kurtumėte ką tik norite. Šioje laisvėje Dievas išgyvena Dievą. Dėl šio išgyvenimo Aš sukūriau jus. Ir patį gyvenimą.
Blogis yra tai, ką jūs vadinate blogiu.Bet aš myliu net ir jį, nes tik vadinamojo blogio dėka jūs galite pažinti gėrį. Nes tik vadinamųjų velnio darbų dėka jūs galite daryti dieviškus darbus. Aš nemyliu karščio labiau už šaltį, aukšto už žemą, kairės už dešinę. Viskas yra santykiška. Tai to, kas yra, dalys.
Ir Aš nemyliu "gerai" labiau už "blogai". Hitleris pateko į dangų.Kai suprasite kodėl, suprasite Dievą."
Atsakyti
Labas vakaras visoms... 4u.gif
Gal aš ir vėl per vėlai, gal ne į temą...
Esu iš skaitytojų būrelio, nesibodinti nei diskusijų, nei oftopikų, nei neįteminių pasisakymų. Nes jei nebūtų jų, kas būtų "tema"? Juk jei nelytų, ar įvertintumėt giedrą?.. ax.gif
Man pozityvumas visų pirmiausiai - Tolerancija. Iš didžiausios raidės. Pakantumas kitaip manančiam. Kitaip jaučiančiam. Kitaip pasisakančiam. Net kai man nepriimtina. Nes visai nesvarbu, kas nepriimtina man asmeniškai.
Myliu jus... tenenudryksta šiuose puslapiuose nesupratimo šešėliai... mokykimės ir mokykime... aukime... tobulėkime... dalinkimės patirtimi - tegul ne visuomet vien džiugia ir saulėta, nes gal kas nors pasimokys iš mūsų klaidų?..

4u.gif 4u.gif 4u.gif

You should never take more than you give...

P.s. Dujokaukee - tavo sėkme neabejoju, bet, kaip ir visuomet, linkiu tau visa ko geriausio...
Vijurka - juk tu ir pati žinai, ką turi daryt, nesiblaškyk. Viskas tik į gera. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alan: 29 gegužės 2007 - 21:35
O man visai patinka, kaip dabar pakrypo diskusija 4u.gif

Vercia kiekviena susimastyti apie tolerancija, kitu vertinima.

Ir dar del ko labai smagu, kad eme pasisakyt daug skaitytoju mirksiukas.gif !

Saunuoles mergaites!

Alan, aciu uz posta drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Enija @ 2007 05 29, 10:57)
Kaip po lietaus džiugina karšta saulutė, taip ir liūdesys padeda pajusti džiaugsmą. Pats liūdesys nėra blogis, jis padeda nesustoti, apsivalyti, pasiryžti. Blogai yra užsibūti vienoje būsenoje, net jei tai būtų džiaugsmas.

Visas mūsų gyvenimas yra judėjimas, pastovus nepastovumas. Dabar džiaugiuosi, prieš du mėnesius buvo labai liūdna. Ir jei būtum tada mane mačiusi, tikrai būtum pagalvojusi, kad nežinau, kas tai yra šypsena mirksiukas.gif Apie linksma-liūdna, balta-juoda jau minėjau anoje temoje. Nebesikartosiu biggrin.gif

QUOTE(liepsnele @ 2007 05 29, 20:52)
Tik kitas dalykas - pozityvumas nera vien tai, kad nori kazko ir tavo norai pildos, apskritai tai yra teigiamas poziuris i zmones, gyvenima, saves ir kitu priemimas ir vertinimas, tolerancija ivairovei. Na nejaugi tik mano tokia nuomone  doh.gif

Ne tik tavo. ir mano tokia mirksiukas.gif

Uch, kokia pilna diena buvo. Mūsų namuose atsirado du maži švelnūs nauji gyventojai. Visiems jie labai patiko wub.gif Nors tiksliai nežinojau, kas geriau: papūga ar žiurkėniukai, ši diena išsprendė tą klausimą be didelių svyravimų biggrin.gif
O prieš pusvalandį dar šokom trypėm išlydėdami savo atžalėlės į mokyklą. Kaip greitai jie užaugo wub.gif Prasidės naujas etapas...

LinetaBlue, tas tavo "išeisiu... nenustebkit..." man taip mano dukrą primena lotuliukas.gif Negauna ledų ir eina į savo kambarį. Tada ir "nemyliu" atsiranda, ir "bloga" būnu lotuliukas.gif O paskui apsisukusi vėl ateina šypsodamasi ir geriausia draugė mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dujokaukee @ 2007 05 29, 18:48)
Iš anksto atiprašau už offtopic'ą, tačiau palaikykit už mane rytoj ryte kumštukus, nes laikysiu anglų valstybinį egzaminą ax.gif O taip įkvėpimo, palaikymo kažkokio norisi... o tai visai dings viltis gyventi. rolleyes.gif Pastarosiomis dienomis mane aplanko ne itin gera nuotaika. unsure.gif

mes siunčiame tau energijos, kad tau pasisektų mirksiukas.gif
QUOTE(Lietus @ 2007 05 29, 21:02)
Sveikos, paneles rozes !

Cia visoms pratimukas pavizualizuoti, gera nuotaika garantuota!!!
Vizualizavimas

Lineta  oro_buckis.gif

nuostabi muzika ir gražūs vaizdai thumbup.gif
Atsakyti
Labas, mergytes 4u.gif

Man irgi patinka kaip diskusija pakrypo. Ar pastebejot, kad po pykcio su artimu zmogum buna santykiu atsilimas ir pakilimas (cia po susitaikymo). Tai as pastebejau toki desninguma ir musu temoj: po astresniu kampu musu diskusijos visada pakrypsta nauja idomia linkme thumbup.gif Taigi, pozityvumo yra visame kame thumbup.gif

As paskutiniu metu nedaug reiskiuosi. Bet cia del to, kad grizus is darbo ne mamose sedziu, o darau viska, ka anksciau atideliodavau. Labai savim didziuojuosi! Nors tai smulkmenos, bet vis delto ejimas i prieki.

Tikiu, kad turesiu uz ka save pagirt jau sios savaites pabaigoj. Darysiu tai, kas man yra issukis. Pastebejau, kad tokiu atveju daryt (nors ir su didele baime) yra daug lengviau nei nedaryt, nes tas jausmas, kad kazko nedadarai, kad netesi sau duotu pazadu nerealiai smukdo zemyn doh.gif As paskutiniu metu stengiuosi teseti sau duotus pazadus ir labai savim del to dziaugiuosi thumbup.gif

Labai dziaugiuosi kam pagerejo gyvenimas naudojant pozityvu mastyma ir kam pildosi norai naudojant pasamones galias 4u.gif

Buckis karstas visoms!!! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Manta @ 2007 05 29, 19:13)
Ai visur ir viska as matau i tema smile.gif O pokalbiai... jie reikalingi, diskusijos irgi reikalingos - juose gimsta tiesa.  Cia as ishsakiau savo nuomuone...

Manta, ką beparašytum, aš visada tau pritariu mirksiukas.gif

QUOTE(liepsnele @ 2007 05 29, 19:52)
...apskritai tai yra teigiamas poziuris i zmones, gyvenima, saves ir kitu priemimas ir vertinimas, tolerancija ivairovei. Na nejaugi tik mano tokia nuomone  doh.gif

liepsniuk, prie savosios nuomonės pripliusuok ir mano, jau būsi ne viena . bigsmile.gif
"Bendraudami gauname tiek, kiek esame nusipelnę".

QUOTE(Alan @ 2007 05 29, 21:33)
Man pozityvumas visų pirmiausiai - Tolerancija. Iš didžiausios raidės. Pakantumas kitaip manančiam. Kitaip jaučiančiam. Kitaip pasisakančiam. Net kai man nepriimtina. Nes visai nesvarbu, kas nepriimtina man asmeniškai.

Alan, - šaunuolė 4u.gif

Mergytės, Jūs visos - nuostabios. Šios dienos įvykių pakeisti negalime, užtat galime keisti savo elgesį. Elkimės taip, kaip liepia mums mūsų vidinis balsas. wub.gif
Atsakyti