QUOTE(Enija @ 2007 05 29, 10:57)
Kaip po lietaus džiugina karšta saulutė, taip ir liūdesys padeda pajusti džiaugsmą. Pats liūdesys nėra blogis, jis padeda nesustoti, apsivalyti, pasiryžti. Blogai yra užsibūti vienoje būsenoje, net jei tai būtų džiaugsmas.
Visas mūsų gyvenimas yra judėjimas, pastovus nepastovumas. Dabar džiaugiuosi, prieš du mėnesius buvo labai liūdna. Ir jei būtum tada mane mačiusi, tikrai būtum pagalvojusi, kad nežinau, kas tai yra šypsena

Apie linksma-liūdna, balta-juoda jau minėjau anoje temoje. Nebesikartosiu
QUOTE(liepsnele @ 2007 05 29, 20:52)
Tik kitas dalykas - pozityvumas nera vien tai, kad nori kazko ir tavo norai pildos, apskritai tai yra
teigiamas poziuris i zmones, gyvenima, saves ir kitu priemimas ir vertinimas, tolerancija ivairovei. Na nejaugi tik mano tokia nuomone
Ne tik tavo. ir mano tokia
Uch, kokia pilna diena buvo. Mūsų namuose atsirado du maži švelnūs nauji gyventojai. Visiems jie labai patiko

Nors tiksliai nežinojau, kas geriau: papūga ar žiurkėniukai, ši diena išsprendė tą klausimą be didelių svyravimų
O prieš pusvalandį dar šokom trypėm išlydėdami savo atžalėlės į mokyklą. Kaip greitai jie užaugo

Prasidės naujas etapas...
LinetaBlue, tas tavo "išeisiu... nenustebkit..." man taip mano dukrą primena

Negauna ledų ir eina į savo kambarį. Tada ir "nemyliu" atsiranda, ir "bloga" būnu

O paskui apsisukusi vėl ateina šypsodamasi ir geriausia draugė