Įkraunama...
Įkraunama...

Konstruktyvus (pozityvus) mąstymas IX d.

QUOTE(LinetaBlue @ 2007 05 29, 09:54)
Tai jei is cia iseis kai kurie zmones - nenustebk. Nes visiskai nesijauciu jaukiai, paskutiniu metu bijau pasisakyti ... Tiek to... Sekmes ir tiek

Žinai, bet negali priversti žmonių pasisakinėti taip, kaip nori tu. Gali tik pati pasisakinėti taip, kaip nori tu 4u.gif
Juk toks gyvenimas yra. Tokie yra konstruktyvaus mąstymo ir apskritia psichologijos pagrindai. Negali pakeisti pasaulio, gali pasikeisti pati, o tada ir pasaulis po truputį pradės keistis.
Atsakyti
Labas rytas mergaitės, 4u.gif
Sveikinimai su naujos temos atidarymu 4u.gif. Nu gal aš čia biški ne į temą parašysiu, nes jus čia dabar diskutuojat, o aš noriu pasidžiaugti tuo kas man atsitiko ( aš jūsų temoje visai neseniai), TAI VA skaitinėjau jūsų ankstesnes temas ir žinote įvyko stebuklas thumbup.gif mano mastymas, mano savijauta pasikeitė 100 procentų thumbup.gif
Esu dėkinga Jums už mintis tik neprisimenu kuri jas paskelbėte "Neverk, kad kas nors baigėsi. Nusišypsok, kad tai apskritai buvo"
Saviitaiga- galingas procesas. Kelias į sėkmę prasideda nuo tikėjimo savimi!. Ir dar vakar vėl pradėjau skaityti "Jūsų pasamonės galia" aš tą knygą turėjauir skaičiau, bet buvau numetusi, nes buvo laikas, kad nieko nebenorėjau, pažiūrėjau, kad turiu ir Og Mandino "Sėkmės universitetas" tai pulsiu ir ją skaityti.Tai va tiek norėjau JUMS ŠAUNUOLĖS pasakyti 4u.gif
Atsakyti
Mes visi. Galime. Laisvai pasirinkti. Daryti. Ką tik. Norime.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(smiltutė @ 2007 05 29, 09:08)
...skaitinėjau jūsų ankstesnes temas ir žinote įvyko stebuklas thumbup.gif  mano mastymas, mano savijauta pasikeitė 100 procentų thumbup.gif

smiltute, džiaugiuosi, kad tavo savijauta labai gera mirksiukas.gif
"Gailėdamiesi, abejodami ar manydami, kad nenusipelnėme geriausio, sutinkame pasitenkinti kažkuo mažesniu, negu iš tikrųjų esame verti".

Būkime verti paties geriausio! user posted image
Atsakyti
pasakysiu, kas manyje pasikeite per situos 3 menesius.
buvau nepatenkinta savo padetim, kad neturiu savo namu, seimos, tokio gyvenimo, kuri dauguma moteru gyvena, su puodais, skalbiniais ir taip toliau... ir dabar va, neseniai, besvajodama apie teigiamus pokycius, pagaliau supratau, kad esamoje padetyje yra esminis teigiamas dalykas: kad sitas laikas man duotas kaip atostogos. niekuo nesirupinti, argi ne geras gyvenimas ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Naoko: 29 gegužės 2007 - 09:31
Mergaitės,būkim visos pakantesnės vienos kitom smile.gif Visos esam asmenybės,tad turim teisę pasakyt savo nuomonę. Ir normalu,kad kiek žmonių tiek nuomonių g.gif

Įmesiu kelių protingų žmonių mintis(nes pati protingiau nepasakysiu):
"Žmogus žlugs, jei gyvens kito žmogaus gyvenimą."-D. Whyt'as
""Pasaulis bus geresnis ar blogesnis priklausomai nuo to, kokie būsime mes-geresni ar blogesni."-P.Coelhas
"Žmogus,kuris pasauliui nuoširdžiai nerodo savęs, tampa nematomas ir yra tik savo tikrosios esybės pakaitalas."- R.Sharma

Aš manau,kad visos turim teisę pasakyt kas patinka,o kas ne patinka. Juk ir iš kritikos galima pasimokyt,t.y. ištraukt kažką teigiamo mirksiukas.gif

Jūs visos skirtingos ir tuo esat nuostabios 4u.gif Likit savim:ir su gera ir su bloga nuotaika 4u.gif
Nepykit,kad čia daugiau citatų,nei mano minčių...Bet kartais geriau pasiskolint gerą mintį,nei pačiai čia ką supint ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Starburst @ 2007 05 29, 09:29)

Pozityvumas turi tapti mūsų kasdienio gyvenimo dalimi, ne tik išimtiniu atveju  4u.gif

Labas rytas. Kaip po lietaus džiugina karšta saulutė, taip ir liūdesys padeda pajusti džiaugsmą. Pats liūdesys nėra blogis, jis padeda nesustoti, apsivalyti, pasiryžti. Blogai yra užsibūti vienoje būsenoje, net jei tai būtų džiaugsmas.

Šiek tiek meditatyvios muzikos:
mantra
Atsakyti
Amžiną Atilsį 07 05 28

Atsakyti
QUOTE(Dujokaukee @ 2007 05 29, 10:40)
Amžiną Atilsį 07 05 28

Ilsėkis ramybėje user posted image verysad.gif

P.S. lauksim prisikėlimo stebuklo user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vijurka: 29 gegužės 2007 - 11:55
"Jei vienintelis įrankis, kuriuo moki naudotis, yra plaktukas, visos problemas suvoksi kaip vinis." /Abraham Maslow/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vijurka: 29 gegužės 2007 - 12:33
Kai tik is ryto praveriate akis, kartokite sau: "Siandien busiu laimingas. Siandien man seksis. Siandien teisingai elgsiuosi. Siandien busiu mielas ir visiems linkesiu gero. Siandien bus rami diena. " Iliekite i siuos zodzius gyvybes, meiles, susidomejimo, ir jus pasirinksite laime.

cia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Heidėja: 29 gegužės 2007 - 14:45
vaižgantės temoje radau vieną (man įdomų pasisakymą), drįstu jį parodyti ir jums visoms:

QUOTE(rytorasa @ 2007 05 29, 15:20)
Kūrėjas sukūrė žmogų, panašų į save ir davė jam galimybę kurti... Ir mes kuriam, kaip buvo minėta, mintimis, žodžiais ir apsileidimais...Ir visų atsakymų į gyvenime iškylančius klausimus ir situacijas reikia ieškoti savyje, o ne kaltinti kažką. Niekas nėra atsakingas už mus, niekas nevyksta šiaip sau. Viską ką turi , ar ko neturi sukūrėm mes patys. Kada šitai suvokiam, pradedam gyventi kitaip, t.y. pasirenkam, kokį kūrinį norim matyti.  Kol šito nesuvokiam, gyvenam tarsi užrištomis akimis, nuolat kažką kaltindami dėl savo gyvenimo nesėkmių...
Mes kuriam ne tik save, bet ir aplinką, kuri mus supa. Juk žmogus yra visumos dalis, kuris vienas pats atskirai egzistuoti negali. Jis kaip vieno didelio organizmo ląstelė. Mes visi esame viena, net įkvepiam ir iškvepiam tą patį orą. Tarp mūsų nuolat vyksta energetiniai mainai. Taigi jei keičiamės patys, keičiasi ir aplinka, žmonės, kurie mus supa. Tai visiškai nesunku pastebėti žmogui, kuris eina dvasinio tobulėjimo keliu. Pakitus pasaulėžiūrai, vertybių skalei, sąmoningumui, keičiasi ir supančių žmonių ratas.

Noriu, kad kiekviena pamąstytume apie šių minčių prasmę. Šiandien mūsų tema keistai rami, kažkas gal pyktelėjo (nors iš tiesų nereikėtų), kažką gal karštis veikia, ar pilnatis bigsmile.gif Būkim supratingesnės viena kitai. wub.gif
Atsakyti