Įkraunama...
Įkraunama...

Konstruktyvus (pozityvus) mąstymas IX d.

Mergytes, zinokit nerealiai veza savo svajoniu ir tikslu surasymas esamuoju laiku thumbup.gif Tiksliau nuolatinis ju paskaitymas thumbup.gif Dabar ka tik tai padariau. Dar klausausi fantastiska muzika ir kaifuoju nuo to kaip viskas yra ir kaip bus. Kad rytoj man paskutine darbo diena pries iseigines, ir kad pavyko visa darbo savaite islikti pozityviai, kas mano darbe nera lengva, ir kad jau turim bilietus i Barselona ir jau viesbutis patvitintas thumbup.gif KAIFUOJU!!!!! JUHU!!!

Parsisiuntem Phillo Colinso atsisveikinimo koncerta. Megaujames!!!
Dar karta buckiai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2007 05 29, 21:07)
"Jūs negalite sukurti daikto- nei minties, nei reiškinio, nei įvykio, nei jokio išgyvenimo- kuris būtų anapus Dievo sumanymo. Nes Dievo planas skirtas tam, kad jūs kurtumėte bet ką, kurtumėte viską, kurtumėte ką tik norite. Šioje laisvėje Dievas išgyvena Dievą. Dėl šio išgyvenimo Aš sukūriau jus. Ir patį gyvenimą.

vaižgante, tavo citata labai vietoje. Ačiū.
Tikiu, kad viskas Dievo valioje ir mūsų noruose. Ne taip sunku sukurti tikslus, sunkiau juos įgyvendinti. Labai patiko mintis "Dievo planas skirtas tam, kad jūs kurtumėte..."user posted image
Atsakyti
QUOTE(-ELI- @ 2007 05 29, 10:44)
...čia daugiau citatų,nei mano minčių...Bet kartais geriau pasiskolint gerą mintį,nei pačiai čia ką supint ax.gif

Kartais pagalvoju, kad jau tiek įvairių variantų per tiek amžių sukurta, kad dviračio nebeišrasim. Ir jeigu yra patinkanti nudailinta aiški mintis, argi svarbu, kad ne tu ją užrašei ax.gif
Kad ir ši kažkokio protingo dėdės užrašyta mintis:
"Gyvenk taip, kad ten, kur būsi, visiems būtų šilta ir jauku. Šilta nuo tavo širdies ir akių, jauku nuo tavo rankomis pakylėtų ar sukurtų daiktų."

Truputis poezijos:
Mana mintis - žvaigždžių slapties troškimas...
Mana būtis - ties praraja laukimas...
J.Baltrušaitis

Svajokite, mylėkite, ieškokite, laukite, kurkite, tikėkite... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Starburst: 30 gegužės 2007 - 06:38
QUOTE(Lietus @ 2007 05 29, 20:02)
Sveikos, paneles rozes !

Cia visoms pratimukas pavizualizuoti, gera nuotaika garantuota!!!
Vizualizavimas

Lineta  oro_buckis.gif

Ačiū už pratimuką 4u.gif Labai gerai nuteikė lotuliukas.gif
Papildyta:
Užsimerk... atsimerk .... viskas šalia tavęs .... ištiesk rankas .... norėk priimti ....

Starburst 4u.gif ačiū už naują temą thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(NYLE MA @ 2007 05 30, 08:40)
viskas šalia tavęs .... ištiesk rankas .... norėk priimti ....

Priminei vieną super gerą filmuką. Vadinasi AUKŠČIAUSIAS PROTAS arba dar kiti vadina "Kiek nedaug mes težinome". Jis toks šviečiamasis, ne meninis, bet turi vaidybos ir netgi animacijos elementų. Ten mokslininkai faktais aiškina, kad šio pasaulio... paprasčiausia NĖRA... tokio, kokį mes matome biggrin.gif Tada pasidaro aiškus dėsnis Reikia-Gaunu mirksiukas.gif Vilniuje nežinau, kur galima gauti. Kaune galite pabandyti šitame centre pasiteirauti KTKC, niu ir ašei turiu (Panevėžyje būtų) mirksiukas.gif

O vakar į rankas gavau naują filmą (pats atėjo savom kojytėm lotuliukas.gif ) Rusų kalba. TELO ČELOVEKA. Žiūriu dabar išsižiojusi bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Starburst: 30 gegužės 2007 - 08:31
Labas rytas, user posted image
"Sąvokos "praeitis" ir "ateitis" yra abstrakčios, vienintelė tikroji realybė yra dabartis. Praeitis nulėmė mūsų dabartį; taip, dabartis paveiks ir mūsų ateitį. Bet negalime jų pasiekti ir ką nors jose keisti."
"... turintys viltį žmonės sugeba geriausiai gyventi dabartimi. Džiaugimasis šia akimirka, rūpinimasis kasdieniais dalykais yra pagarbos būčiai ir tikėjimo gyvenimo ženklai. Viltis mums sako: tik dabartis yra vertinga - tai viskas, ką turime".
Šiąnakt daug galvojau, net sapnas susijęs su vakarykščiu pasiūlymu. Labai norėtųsi, bet šiandien renkuosi buvimą su savo vaiku user posted image Parašiau laišką personalo skyriui, padėkojau ir nusiraminau wub.gif Šiandien turi būti TAIP, tuo labiau, kad yra dar kitų dalykų, kuriuos taip pat reikia baigti (studijos)user posted image Nieko nespėdama tikrai nebūsiu laimingesnė nei šiandien esu ir nėra jokio apmaudo, kad tai neišnaudota proga. Manau, jų dar bus mano gyvenime, juk aš to trokštu!
Atsakyti
Vijurka, pasirinkai, kas geriausia dabartyje biggrin.gif Vaikai greitai užauga ir nebesugražinsi to laiko. Pasimokysi, daugiau patirties sukaupsi, ateis ir vėl tinkamas pasiūlymas. Niu ir ką aš čia pasakoju - pati žinai mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Vijurka, sauniai nusprendei. Mergyte juk taip greit uzaugs, o darbu dar visas gyvenimas pries smile.gif

o as svarstau ar pozityvu butu pradeti kara del nebemokamu alimentu blush2.gif ar teisingiau butu palaukti dar blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Naoko: 30 gegužės 2007 - 08:41
Ačiū, mergytės smile.gif Šiandien esu tuo, kuo galiu būti mirksiukas.gif
Naoko, tu nekariauk, tiesiog ieškok to, kas tavo vaikui priklauso įstatymiškai 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

QUOTE(Starburst @ 2007 05 30, 09:22)
Priminei vieną super gerą filmuką. Vadinasi AUKŠČIAUSIAS PROTAS arba dar kiti vadina "Kiek nedaug mes težinome".

Susidomėjau šiuo filmu. Radau kaip filmas vadinasi originalo kalba.. Dabar tereiks patį filmą surasti smile.gif
Atsakyti
Na, tikiuosi šį filmą radau: Ištrauka
O čia galima visas dalis pasižiūrėti: Youtube

Papildyta:
QUOTE(Naoko @ 2007 05 30, 09:40)
o as svarstau ar pozityvu butu pradeti kara del nebemokamu alimentu blush2.gif ar teisingiau butu palaukti dar blush2.gif

Kaip sako, kas sau padeda, tam ir Dievas padeda mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Beganti @ 2007 05 30, 10:22)
Na, tikiuosi šį filmą radau: Ištrauka

Žiūriu, bet kad ne tas g.gif Čia tik animacija, nors ir aiškina dėsnius. Ten kitaip. Per tokios moters fotografės prizmę mirksiukas.gif

Antroje nuorodoje TAS thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Starburst: 30 gegužės 2007 - 09:29