Įkraunama...
Įkraunama...

Skausmas kirkšnių srityje

Kelias savaiteles vis pajusdavau, o siandien vos paeinu blink.gif Tikiuos nekankins toks skausmas iki galo. Jau ir kamuoli atsiridenau prie kompiuterio ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo idommi: 05 rugpjūčio 2008 - 20:27
Nemanau, kad tai dėl sėdėjimo g.gif . Tikrai pakankamai judu, bet... Kartais einant ar atsigulus negaliu pakelti kojos, atrodo kad išsinarins. Literatūra rašo, kad tai nuo gimdos spaudimo dubens srityje ir nieko čia nepadarysi verysad.gif verysad.gif Teks pakentėt, juk vardan 2.gif
Atsakyti
nesigasdinkit, taip nesciosioms buna ir cia nieko baisaus, susitaikykit su tuo
Atsakyti
jo pas mane irgi skausmai yra, bet sake belieka gydytoja kentet smile.gif
Atsakyti
aha, ir mane tokia problemele uzpuole atejus treciam trimestrui... Bet pastebejau kad kirksnis skauda tada kai daugiau kazkur pasivaikstau ar laiptais palipu, tada sekancia diena jau jauciu skausma... gal cia skaitosi kad per mazai judu...
Atsakyti
QUOTE(Brukne @ 2008 09 02, 12:10)
aha, ir mane tokia problemele uzpuole atejus treciam trimestrui... Bet pastebejau kad kirksnis skauda tada kai daugiau kazkur pasivaikstau ar laiptais palipu, tada sekancia diena jau jauciu skausma... gal cia skaitosi kad per mazai judu...

man tai skauda kai tenka daugiau stoveti o paskui atsisedi ir atsistoti ziaurus skausmas blink.gif
Atsakyti
Man tai tokie skausmai mazdaug 20-21 sav. prasidejo. Vos pakrutejau. Tokie skausmai gali reiksti ir gresianti persileidima ar prieslaikini gimdyma. Mane gydytoja patikrino, psakake kad nieks negresia ir liepe gryna kalci (butinai be vitamino D) gerti. Dar i baseina pradejau vaikscioti, tai gerokai sumazejo skausmai. Nors nakti vistiek sunku apsiversti ... skauda... sad.gif .
Gal kas susiduret - kelinta diena, ypac rytais skauda visus ranku pirstus ? ka daryt?
Atsakyti
as kazkur tai nuo 36 sav pradejau jausti skausma kirksnies srityje, bet tik desinej pusej... ir jis buna tik kai stoviu ar einu, jau taip sudiegia, kad pajudet neina... gydytoja sake, kad tai del didejancios ir viska spaudziandios gimdos, patare daugiau mankstintis, o jei ka- praeis tik po gimdymo, kai niekas nieko nespaus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(daliausia @ 2008 09 05, 12:21)
Man tai tokie skausmai mazdaug 20-21 sav. prasidejo. Vos pakrutejau. Tokie skausmai gali reiksti ir gresianti persileidima ar prieslaikini gimdyma. Mane gydytoja patikrino, psakake kad nieks negresia ir liepe gryna kalci (butinai be vitamino D) gerti. Dar i baseina pradejau vaikscioti, tai gerokai sumazejo skausmai. Nors nakti vistiek sunku apsiversti ... skauda... sad.gif .
Gal kas susiduret - kelinta diena, ypac rytais skauda visus ranku pirstus ? ka daryt?

Kaip tik vakar su šituo skausmu nusiuntė mane iš poliklinikos į ligoninę. Na ir ką - su gimda, kakleliu viskas ok - reiškia, nieko daryti nereikia doh.gif O kad pati vos pajudu, kojinių neapsimaunu, einu kaip išsukinėtomis kojomis, naktį neišsimiegu dėl skausmo, jei noriu apsiversti - tai čia dzin fool.gif

Bet man sakė kalcio negerti (kietina kaulus? unsure.gif ), o gerti didesnius kiekius magnio (raiščiams, raumenims). Atseit, gal padės. Jei per 10 dienų nepadės, tada magnio nebegerti, o į skausmus nekreipti dėmesio blink.gif doh.gif lotuliukas.gif Gerai kad radau šią temą, reikės įsigyti tą kamuolį sėdėjimui.
Atsakyti
Sveikos mamytės,
ir aš prisidedu prie Jūsų su savo skausmeliais blush2.gif, užvakar gal kiek ilgiau pasedėjau prie kompo, reikia atsistoti tai atrodo kas man čia tas kojas išsukinėjo doh.gif.
Atsakyti
QUOTE(Akville @ 2007 05 31, 17:14)
Sveikutes 4u.gif
man jau kelinta savaite kaip skauda kirksniu srityje, ilgai pasedejus labai skauda vaikstant....
Atrodo, jokiu pakitimu limfmazgiuose nera g.gif
Gal cia del blogos avalynes?
O gal pivo tempimas/augimas toks?
mums dabar - 18 savaite biggrin.gif
Gal kam nors taip yra buve?
Aciu uz atsakymus 4u.gif

Man butent apie 18sav. ilgiau pasedejus skaudedavo. Paaiskejo kad tai tiesiog tempesi gimdos raisciai, pagulejau savaitele ir pirkau dirza kad pilveli padetu nesiotis drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(daliausia @ 2008 09 05, 13:21)

as vakar buvau pas gine dar syki teiravausi, sake normalu svoris dideja lelius auga, gali paskaudeti ax.gif
Atsakyti