Įkraunama...
Įkraunama...

Praktinis pozityvizmas

QUOTE(Daivaa @ 2007 06 11, 11:09)

Turbūt reikia daugiau intuityviai elgtis. Na bent man taip atrodo, kad kai išjungiu protą, tada darau tai, kas teisinga mano kelyje:)

jei tik isjungiu prota, tai noriu sokti teatre ir tapyti. bet protas grizta kiekviena karta, kai tik reikia i parduotuve eiti, kai reikia uz mikriuka susimoketi ir kai saskatas uz komunalinius paimu is pasto dezutes verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(jamaika @ 2007 06 11, 11:23)
tai cia butu nelaimingos, kankinancios meiles paaiskinimas. Nenutraukinek saitu, kurie tave galbut zudo, naikina, nes turi isspresti kazkoki neaisku reikaliuka  g.gif  biggrin.gif

Jezusmarija... tai yra karminis reikaliukas, jei as i ji isikibus, o jis manes nenori?ka daryt?
Atsakyti
Idomu cia pas jus,bet kol kas neturiu ka pasakyti.....jokiu knygu ta tema neskaiciau,o gyvenu vien is intuicijos nedaryti blogo kitam...ne visada iseina,o ir pozityvumo gyvenime truksta,nezinau is kur jo pasisemt...
Kur semiates jus? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Latelle @ 2007 06 11, 11:27)
Idomu cia pas jus,bet kol kas neturiu ka pasakyti.....jokiu knygu ta tema neskaiciau,o gyvenu vien is intuicijos nedaryti blogo kitam...ne visada iseina,o ir pozityvumo gyvenime truksta,nezinau is kur jo pasisemt...

is cia lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės,
Na padėkit man susivokti kokia tai karminė užduotis, kuri baigiasi po 12 metų skyrybomis g.gif ir kokią užduotį aš turėjau atlikti? ir išsikyrimas ne mano iniciatyva, o buvome tikrai skirtingi g.gif, o gal mano paskirtis buvo tik paleisti naują gyvybę į pasaulį, bet aš taip norėjau su tuo žmogum pasenti kartu verysad.gif
Atsakyti
Kristutee, fainiai, kad čia užsukai 4u.gif Čia ateina tos, kurios pozityvizmą supranta ne tik kaip savo norų tenkinimą. O kaip gyvenimo būdą, neišbraukiant nieko, nes viskas yra TOBULA smile.gif

QUOTE(Naoko @ 2007 06 11, 10:52)
beje, noriu paklausti Jusu visu: ar Jus zinote savo gyvenimo uzduoti (karmine uzduoti ar pasaukima, kaip pavadinsi - nepagadinsi)? ar jauciate, del ko atejote i si pasauli, ka reikia padaryti/ismokti ar panasiai?

Kartais neklausei vakar 19 val. per Lietaus radijo stotį Volmer laidos? Po jos nutariau dar pasidomėti karminio mazgo padėtimi. Vis papildoma informacija mirksiukas.gif www.dharma.lt

QUOTE(Daivaa @ 2007 06 11, 11:09)
Bet kadangi jie turi tarpusavyje išspręsti kažkokį karminį reikaliuką ir juos reik kažkaip sujungti - prašau jums meilė smile.gif

Aš seniau labai dažnai apie tai galvodavau - ką aš turiu čia veikti.
Turbūt reikia daugiau intuityviai elgtis. Na bent man taip atrodo, kad kai išjungiu protą, tada darau tai, kas teisinga mano kelyje:)

Nu tai kur buvo anksčiau tos knygos biggrin.gif Liamba biggrin.gif Kaip tik stoviu ant to "kažkokio karminio reikaliuko" nutraukimo slenksčio. Žinau, dar kiek visko laukia, ir kad gerai bus, ir kad ašarėlių neišvengsiu. Protas gal ir sutiktų su nuolaidom, sutartim ir primestu gyvenimo būdu, bet vidus sako ką kitą. Prieš du metus nepaklausiau, dabar neturiu kito pasirinkimo biggrin.gif Daivaaa, kaip tu ir rašai, jaučiu, kad elgiuosi intuityviai ir man tai patinka, nors ir biški skauda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Naoko @ 2007 06 11, 11:29)

Tik? blink.gif Ir uztenka? g.gif
Atsakyti
Starburst, aciu, einu pasidomet. neklausiau vakar, tik galvoju dvi paras apie tai smile.gif radija klausau tik tokia, kur dziaza groja (snobe gi as, jau apsiskelbus) ax.gif
Atsakyti
QUOTE(smiltutė @ 2007 06 11, 12:29)
Sveikos mergaitės,
Na padėkit man susivokti kokia tai karminė užduotis, kuri baigiasi po 12 metų skyrybomis g.gif ir kokią užduotį aš turėjau atlikti?  ir išsikyrimas ne mano iniciatyva, o buvome tikrai skirtingi g.gif, o gal mano paskirtis buvo tik paleisti naują gyvybę į pasaulį, bet aš taip norėjau su tuo žmogum pasenti kartu verysad.gif

neuzsiciklink ant karmos, karminiu uzduociu schmoll.gif
Taip atsitiko ir tiek. Toks gyvenimas. Pasaka nesitesia amzinai.
Visi mes uzduodame klausima 'Kodel?', bet atsakymo to tikrojo nerasime, nebent kazkada galvosime, kad radome ta atsakyma ir bus gyventi lengviau.
Papildyta:
QUOTE(Latelle @ 2007 06 11, 12:33)

Kartais zinojimas, jog ne tu viena taip galvoji, mastai ir jauti, yra laaabai daug ir to uztenka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Latelle @ 2007 06 11, 10:33)

Tinginėm užtenka.
Liežuviu pamalei, o kaip gyveni- tavo asmeninis reikalus.
Atsakyti
QUOTE(Latelle @ 2007 06 11, 11:33)

niu is pradziu ieskojau Vakaru filosofijoje, bet sunku ten man buvo ir nyku. paskui ilindau i Rytu filosofija, ten smagiau. paskui buvo toks juodas zebro dryzis, kad skaityt pradejau primityvias savipagalbos knygutes, bo daugiau smegenys nenese. ir tuo paciu radau kompanija cia smile.gif plius man dar padeda mankstele, mano sese, psichoterapeutas ir vaistai. ir kaip matyt galima, vis dar nesu pozityvizmo aukstumose, bet reikalas juda i prieki, ne atgal mirksiukas.gif
meditacijos ir joga padeda, bet as asmeniskai ta galiu daryt tik baltu dryziu laikotarpiais, nes kitaip ilendu i beprasme tustuma. daryk ka gali, ten kur esi, su tuo,ka turi - cia principas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Naoko: 11 birželio 2007 - 10:40
QUOTE(vaižgantė @ 2007 06 11, 11:12)
prisimenu, kaip pamačiau savo būsimą vyrą, kuris man iš tikrųjų visai netinka, ir pagalvojau, kad už jo ištekėsiu...Tokia buvo karminė užduotis...ir niekur nuo jos nepabėgsi...

Aga. Nepabėgsi. Bet kartu su mintim, kad už to ar ano ištekėsi galėtų ateiti ir žinojimas, po kiek maždaug metų tai įvyks biggrin.gif Nors mano atveju buvo nurodytas ne laikas, o... vaikų skaičius blink.gif Iki šiol neišrišu, kam reikėjo dar vieno? Bet kada nors tai suprasiu biggrin.gif

QUOTE(Naoko @ 2007 06 11, 11:27)
jei tik isjungiu prota, tai noriu sokti teatre ir tapyti. bet protas grizta kiekviena karta, kai tik reikia i parduotuve eiti, kai reikia uz mikriuka susimoketi ir kai saskatas uz komunalinius paimu is pasto dezutes verysad.gif

Ė, klausyk, o tai tavo intuicija to nepasako, kad va rytoj gausi sąskaitą už kom. paslaugas ir ją reiks apmokėti?

QUOTE(Latelle @ 2007 06 11, 11:27)

Tigi paprašai ir gauni. O iš kur, jau nebespėji paklaust lotuliukas.gif

Smiltute, o koks skirtumas kieno iniciatyva? Jeigu prieini liepto galą, ieškai kito liepto arba gaminiesi plaustą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Starburst @ 2007 06 11, 11:43)
Ė, klausyk, o tai tavo intuicija to nepasako, kad va rytoj gausi sąskaitą už kom. paslaugas ir ją reiks apmokėti?

intuicija man nesako nieko, kaip suderint saskaitas ir vidinius troskimus lotuliukas.gif tai as ir galvoju, gal yra visai visai kitoks kelias, gal as visai ne savo rogese (begu salia rogiu, tiesa sakant)
Atsakyti