Kristutee, fainiai, kad čia užsukai

Čia ateina tos, kurios pozityvizmą supranta ne tik kaip savo norų tenkinimą. O kaip gyvenimo būdą, neišbraukiant nieko, nes viskas yra TOBULA
QUOTE(Naoko @ 2007 06 11, 10:52)
beje, noriu paklausti Jusu visu: ar Jus zinote savo gyvenimo uzduoti (karmine uzduoti ar pasaukima, kaip pavadinsi - nepagadinsi)? ar jauciate, del ko atejote i si pasauli, ka reikia padaryti/ismokti ar panasiai?
Kartais neklausei vakar 19 val. per Lietaus radijo stotį Volmer laidos? Po jos nutariau dar pasidomėti karminio mazgo padėtimi. Vis papildoma informacija

www.dharma.lt
QUOTE(Daivaa @ 2007 06 11, 11:09)
Bet kadangi
jie turi tarpusavyje išspręsti kažkokį karminį reikaliuką ir juos reik kažkaip sujungti - prašau jums meilė
Aš seniau labai dažnai apie tai galvodavau - ką aš turiu čia veikti.
Turbūt reikia daugiau intuityviai elgtis. Na bent man taip atrodo, kad kai išjungiu protą, tada darau tai, kas teisinga mano kelyje:)
Nu tai kur buvo anksčiau tos knygos

Liamba

Kaip tik stoviu ant to "kažkokio karminio reikaliuko" nutraukimo slenksčio. Žinau, dar kiek visko laukia, ir kad gerai bus, ir kad ašarėlių neišvengsiu. Protas gal ir sutiktų su nuolaidom, sutartim ir primestu gyvenimo būdu, bet vidus sako ką kitą. Prieš du metus nepaklausiau, dabar neturiu kito pasirinkimo

Daivaaa, kaip tu ir rašai, jaučiu, kad elgiuosi intuityviai ir man tai patinka, nors ir biški skauda