Įkraunama...
Įkraunama...

Praktinis pozityvizmas

rolleyes.gif O man gera ten, kur jauciu zmogaus siluma. Ir galiu bet kada atsijungti, kai kazkas ne taip susirodo (nes gal tik man taip pasivaideno?) blink.gif Bet tas "manes nesuprato", o is tiesu pats nesupratai, kaip kitas gali truputi kitaip mastyti, kitaip jausti, palikti galimybe paciam analizuoti. Is karto "pozityvizmu nekvepia", o jus jau teisuoles biggrin.gif Prikursit kelias dalis ir penkiolikai atejusiu nauju pasirodysit "lengvai keistos" ir tada prasides "atsiprasau, juk as geriete, nesimato?" Esu tikra, taip ir bus cool.gif Kodel zmogus toks padaras, kad jis laiko save geriausiu ir paciu, paciu?
Keista,kaip patyrusi filosofe paskaiciusi ale visa tema nutare, neradau pozityvumo, uzuojautos neparodyta, tiesmukiskai pasakyta... Tuos zmones pazisti? Nepiktai as cia, bet labai keistai is sono cia biggrin.gif Dalyvaudama ten nebyliai is sono stebejau pakilimus, kritimus, proceas yra naturalus toks. Ir kazkurioje dalyje vieno asmens zinios apie ligas, perskaiciau unsure.gif Nekalta tema, o buvo uzdaryta, neradusi reikiamo pritarimo. Ta pati zmogu matau ir cia, vel kazkoks viesas teroras rolleyes.gif Stebites is kur? Nesakau, kad teisuoliskai isfilosofavau, bet priezasciu reiktu ieskotis savo viduje, o ne slieku... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Naoko @ 2007 06 11, 10:50)
intuicija man nesako nieko, kaip suderint saskaitas ir vidinius troskimus lotuliukas.gif tai as ir galvoju, gal yra visai visai kitoks kelias, gal as visai ne savo rogese (begu salia rogiu, tiesa sakant)

Yra tas kitas kelias. Tai ir tavo sapnai rodo. Kol viduje nebaigsi draskytis, tol to kelio gali ir nepamatyti...
Atsakyti
Labas rytas, mielosios... 4u.gif
Linkiu jums sėkmingos ir džiugios dienelės.

Iš kur semtis stiprybės? Rašiau jau kažkur - ne savo, o kažkokio kur kas protingesnio žmogaus mintį - jei stiprybės nerandam savy, veltui jos ieškom kituose. Iš tikrųjų viskas mumyse. Ir mes kur kas stipresni, nei patys manome. mirksiukas.gif
O čia randu visokiausių mintelių ir nuorodų, kurios palengvina ir praskaidrina manąją būtį. Su kažkuo sutinku, kažkam nepritariu - ale visi juk turim teisę turėti ir išsakyti SAVO nuomonę, tiesa? Kartais toji kardinaliai priešinga nuomonė netgi supurto kažką, iškelia paviršiun asmeninius pojūčius, kurių net nemaniau turinti. Fainai su jumis, va.
Užduotys tos karminės, gyvenimo tikslai... Nežinau net, ką sakyti. Esu paprastas žmogus, neužsiimantis kitų mokymu ar gydymu, tad stengiuos viską vertinti paprasčiau. Meilė baigėsi?... Skaudu, bet laikyt įsikibus neverta. Paleisk. Vienas kuris visuomet myli stipriau. Vienas kuris visuomet mylėt nustoja pirmas. Galų gale vienas kuris visada numiršta anksčiau...
O dar geriau - rašė jau čia ne viena - ne krimstis, kad praėjo, o džiaugtis, kad buvo. Nes aibė žmonių nugyvena ilgus gyvenimus net neįsivaizduodami, kas tas yra - mylėti.
Tad nosis aukštyn, gražuolės. Viskas dar priešaky.
Norisi laimingos pabaigos?... Mano mėgiamoj knygoj, "Amerikos Dievuose", yra toks prašmatniai filosofiškas sakinukas "Ne tik laimingų pabaigų nebūna, pabaigų nebūna visai"... mirksiukas.gif
Atsakyti
Zinau,kad reikia pradeti nuosaves,t.y. pozityviai i save ziureti,ar visoms taip iseina? Nuo ko pradeti?
O su sapnais, tai man beveik vien kosmarai sapnuojasi,ten net atsirink ner ko g.gif neatsimenu kada atsibudus su sypsena buvau.... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Latelle @ 2007 06 11, 11:59)
Zinau,kad reikia pradeti nuosaves,t.y. pozityviai i save ziureti,ar visoms taip iseina? Nuo ko pradeti?
O su sapnais, tai man beveik vien kosmarai sapnuojasi,ten net atsirink ner ko g.gif  neatsimenu kada atsibudus su sypsena buvau.... verysad.gif

pries miega nevalgyk, megok kuo vesiau, kiek imanoma. ir gerk melisu arbata reguliariai mirksiukas.gif
pradeti nuo to, kad paskirt laiko savo pozityviu savybiu surasymui (ju turi rasti kuo daugiau), nelygint saves su kitais ir pan mirksiukas.gif kazkur cia temoj yra nuoroda i straipsni apie tikra meile sau
Atsakyti
QUOTE(Latelle @ 2007 06 11, 10:59)
O su sapnais, tai man beveik vien kosmarai sapnuojasi,ten net atsirink ner ko g.gif  neatsimenu kada atsibudus su sypsena buvau.... verysad.gif

Susisiek su LinguLingu- ji paaiškins tavo košmarus.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2007 06 11, 11:53)
Yra tas kitas kelias. Tai ir tavo sapnai rodo. Kol viduje nebaigsi draskytis, tol to kelio gali ir nepamatyti...

tai va kad. tik nezinau ar ta sapna suprasti tiesiogiai (kaip man norisi), ar cia simboliai...

aha, LinguLingu tai Dievo dovana turi kas del sapnu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Naoko: 11 birželio 2007 - 11:05
QUOTE(kristutee @ 2007 06 11, 10:28)

Sveika, prisijungusi 4u.gif

QUOTE(smiltutė @ 2007 06 11, 11:29)
Sveikos mergaitės,
Na padėkit man susivokti kokia tai karminė užduotis, kuri baigiasi po 12 metų skyrybomis g.gif ir kokią užduotį aš turėjau atlikti?  ir išsikyrimas ne mano iniciatyva, o buvome tikrai skirtingi g.gif, o gal mano paskirtis buvo tik paleisti naują gyvybę į pasaulį, bet aš taip norėjau su tuo žmogum pasenti kartu verysad.gif

Teko skaityti tokia prielaida, kad skyrybos ivyksta tada, kai vienas is partneriu pradeda gyventi kito gyvenima, tarsi sustoja, netobuleja, neiesko savo kelio...Jeigu zmogus tai suvokes imtusi keistis, skyrybos, kaip tokios, netgi neivyktu, netektu prasmes

QUOTE(Starburst @ 2007 06 11, 11:31)
O kaip gyvenimo būdą, neišbraukiant nieko, nes viskas yra TOBULA  smile.gif

wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo heide: 11 birželio 2007 - 11:12
QUOTE(heide @ 2007 06 11, 12:07)
Sveika, prisijungusi  4u.gif
Teko skaityti tokia prielaida, kad skyrybos ivyksta tada, kai vienas is partneriu pradeda gyventi kito gyvenima, tarsi sustoja, netobuleja, neiesko savo kelio...Jeigu zmogus tai suvokes imtusi kleistis, skyrybos, kaip tokios, netgi neivyktu, netektu prasmes
wub.gif

Va va, toj nuostabiojoj knygoj "Bėgančios su vilkais" irgi kažkas tokio rašoma. Tikslaii neprisimenu ir po ranka neturiu knygos, bet ten mintis apie tai, kad jei esi labai stipriai mylima, tai apleidi save, nebežiūri, kas tau geriau ir t.t.

Vakare galėsiu paskaityti tą vietą ir daugiau papasakoti.

Aš tai išbandžiau praktikoj. Buvau beprotiškai mylima (taip pat ir mylėjau) ... ir turbūt gavau galimybę vėl rasti save. Pradžioj nuo skausmo būni atbukęs visai, paskui ateina visokie supratimai ir gyventi bei susitaikyti palengvėja:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daivaa: 11 birželio 2007 - 11:12
QUOTE(Naoko @ 2007 06 11, 11:27)
Jezusmarija... tai yra karminis reikaliukas, jei as i ji isikibus, o jis manes nenori?ka daryt?

Priversti ji patiketi, kad geriau isristi karmini reikaliuka negu kad buti laimingam siame gyvenime?

As tai meciau savo karmini mazga. Pries 7 metus. Jau po truputi pradedu linketi jam laimes. Tai matyt susije su tuo, kad jau metai laiko jis nezino, kur as gyvenu lotuliukas.gif
Atsakyti
girdejau, kad jeigu labai myli kita zmogu ir pradedi ji dievinti, taip tvirkini jo siela ir jis turi pasitraukti
Atsakyti
QUOTE(Naoko @ 2007 06 11, 11:05)
tai va kad. tik nezinau ar ta sapna suprasti tiesiogiai (kaip man norisi), ar cia simboliai...
aha, LinguLingu tai Dievo dovana turi kas del sapnu mirksiukas.gif

Žiūrėjau tavo paskutinį sapną. Simboliai labai aiškūs.
O su LinguLingu gmailu arba skype kasdien bendrauju. Jos sapnų aiškinimai laaabai padeda surasti, kas tavyje yra ne taip, ką reikėtų taisyti, su kuo dirbti...Kartais išlenda dalykai, apie kuriuos net neįtariam...(Ji turi savo svetainę- kviečiu užeiti, ką sapnai ir kitokie įdomūs dalykai domina.)
Atsakyti