Įkraunama...
Įkraunama...

"Užknisantys" buities darbai

MAMULIA, pirmiausiai tapetus nulupk biggrin.gif
LANGANA - neplanuoju pati daryti, nors tai tikrai įmanoma wink.gif Seno buto palėpėj pati grindis esu pasiklojusi, virtuvėje dailylentes susikaliau, boilerio šlangas naujas susidėjau. Kai nori ir pyktis ima, viską pasidarai biggrin.gif
O aš apie savo balkoną jau mastau kitaip - nenoriu jau jo uždengti. Man taip gražu į tą pievelę žiūrėti pro virbus. Ten pas mane vielinis tinklas, tai galvoju, gal tik su laiku gražesniu tinklu pakeisiu, nu gražesniu pynimu. O šiaip metais tik nudažysiu. Kokių turit idėjų apie spalvą? Man kažkodėl užkibus sendinto vario spalva. Ką manot?
REIMA - klausinėjau bernų apie tavo šildymus. Tai davė patarimą brusokus dėti ne medinius, o tokius kaip skardinius, kampuočio. Nes medis tai gyvas daiktas, jis vaikšto, išsiklaipo paskui, tai sudūrimai pradeda žiotis. Čia tai faktas. Pas mane senam bute taip buvo. Išsikilnojo sienos.
Tai tokios naujienos iš remontų būrelio "Darau pati" biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(langana @ 2005 05 25, 14:06)
Klausiu, nes man tieiog įdomu, ar gali moteris pati tokius darbus daryti. Kažkaip labai man jie sudėtingai atrodo cry.gif .

Gali gali. ptikėk visus darbus moterys gali. jei kas parodo, pataria ir tikrai gali neprastai
Aš va beveik viso savo buto sienas ir lubas nuglaisčiau. ax.gif Gal kam reikia, galiu pamokyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bite_Maja @ 2005 05 26, 21:51)
Gali gali. ptikėk visus darbus moterys gali. jei kas parodo, pataria ir tikrai gali neprastai
Aš va beveik viso savo buto sienas ir lubas nuglaisčiau.  ax.gif Gal kam reikia, galiu pamokyti biggrin.gif

reikia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mamulia @ 2005 05 26, 23:27)

Rašyk į až.
Nesigiriant man visai neblogai gavosi biggrin.gif

O gal mamos kokią talką suorganizuosime? construction.gif
Atsakyti
moterys viską gali. thumbup.gif
Aš ką tik žolę kieme nusipjoviau - ardžiausi su elektriniu dalgiu, nes labai aukštą užauginau, žoliapjovė nebeėmė blush2.gif baisi vibracija, pūslės iš karto užsidėjo, bet nieko tokio.Tai dabar sau rašau į forumą ir rankas vos jaučiu, bet užtai niekam lenktis ir dėkoti nereikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(brangute @ 2005 05 27, 12:42)

Aš ką tik žolę kieme nusipjoviau

vajė kokia šaunuolė thumbup.gif

Bite_Maja, o kaip anksčiau atrodė tavo sienos? mano su tapetais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bite_Maja @ 2005 05 26, 21:51)
Aš va beveik viso savo buto sienas ir lubas nuglaisčiau.  ax.gif Gal kam reikia, galiu pamokyti biggrin.gif

Ir man reikia biggrin.gif Tik manęs diidelis darbas laukia - buto su daline apdailą įrengimas doh.gif Ech.. mokėčiau pati viską daryti, meistrų nesamdyčiau, nes pinigėlių nekalnai verysad.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mamulia @ 2005 05 28, 21:33)
vajė kokia šaunuolė thumbup.gif

Bite_Maja, o kaip anksčiau atrodė tavo sienos? mano su tapetais smile.gif

mano butas buvo toks, kaip pavasares - su daline apdaila. Lubos buvo pilka betono plokštė, o sienos tinkuotos.
Mamulia, jei tu nori vėl klijuoti tapetus, manau tau glaistyti sienų nereikės O jei dažyti, tada jau reiks, reiks... mirksiukas.gif

Pavasare 4u.gif oi kaip tave suprantu... Kreipkis, patirtimi pasidalinsiu, į svečius pakviesiu...
Žinau santechnika nebloga ir nebrangu
Atsakyti
sad.gif ECH sad.gif sudauziau savo masinyte, taip liudna sad.gif , reikia stiklo. reikia kapoto zodziu... pinigu nera, reiks kazkaip suktis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Wandene @ 2005 06 17, 21:47)
sad.gif ECH sad.gif sudauziau savo masinyte, taip liudna sad.gif , reikia stiklo. reikia kapoto zodziu... pinigu nera, reiks kazkaip suktis  g.gif

O draudimas? Ar pati įkalei?
Sunku čia ką bepatarti... be pinigų nelabai prasisuksi. nebent kadrą šrote įsitaisytum mirksiukas.gif Kapotą gal lyginyi užteks, ar jau tiek, kad visai į šipulius suvarei?
Stiklui tai atsidėk, nepagailėk naujo....nes tie pabaudoti bededant gali suskilti.
laikykis, siaubas, kai mašiniuko nebėra....
Atsakyti
Sveikutės,
čia Brangutė gyrėsi dėl žolės,šaunuolė 4u.gif ,gal kas turit dalgį paskolint?Mano butas cokoliniam aukšte,langai visai žole apaugo,kaimynai kiekvienas sau nusipjauna sad.gif ,prašiau,kad užgriebtų ir palei mano langą porą metrų ,bet schmoll.gif .Pirkčiau dalgį,gal net išmokčiau pjaut su juo biggrin.gif ,bet jį juk reik galąst ir pakalinėt blush2.gif nemoku.Gal seniūnijoj triukšmą kelt,juk tai bendras kiemas,nors žolė trukdo tik man sad.gif
Dėl mašinos irgi turėjau problemų.Čia ant dienų generatoriuas dirželis buvo nutrūkęs,tai ačiū Dievui už bendradarbius thumbup.gif .Vat,tokios tokelės,dėl tos žolės ,patarkit kas nors ką nors protingo.Elektrinio dalgio neįpirkčiau,nebent kokį dėvėtą už 50lt. g.gif
Atsakyti
REIMA, neišprotėk, su dalgiu ji mosikuos...per koją sau blink.gif Kaimyną kokį pensininką pakalbink, paverkšlenk, duok 10 lt, nušienaus.
Atsakyti