Įkraunama...
Įkraunama...

"Užknisantys" buities darbai

mergaites , kadangi gyvenat be vyru , tai noriu jusu paklausti gal kuriai teko deti grindjuostes jos ten klijuojasi ar kaip, ir kokiu ten kampu jas ipjaut reikia , gal kuri zinot noriu virtuve pasibaigt smile.gif
ir dar gal zinote ar sunku pasikabinti paciai roletus na tuos kur senukuose pardavineja 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo edituka: 29 lapkričio 2006 - 11:47
QUOTE(edituka @ 2006 11 29, 11:47)
mergaites , kadangi gyvenat be vyru , tai noriu jusu paklausti gal kuriai teko deti grindjuostes jos ten klijuojasi ar kaip, ir kokiu ten kampu jas ipjaut reikia , gal kuri zinot noriu virtuve pasibaigt smile.gif
ir dar gal zinote ar sunku pasikabinti paciai roletus na tuos kur senukuose pardavineja 4u.gif

Na kiek zianu girndjuostes buna ir klijuojamos ir siaip susikisa , o yra ir krikala ar su varztais suverzia, ai nezinau as tiksliai, bet zianu, kad perkant reikia klausti.
Na as pati tokiu darbu, tai nedaryciau schmoll.gif , man dejo meistras ir tai blogai sudejo (matyt toks ir meistras buvo doh.gif ), o ruletus irgi is firmos uzsisakiau, tai jie patys ir sudejo.
Atsakyti
QUOTE(edituka @ 2006 11 29, 12:47)

1. del gindjuosciu, tia kokios jos - medines ar plastmasines, ir kokios grindys? nes medines reikia medvarzciais tvirtinti, tik nepamenu, ar prie grindu, ar prie sienu unsure.gif o jei plastikines, tai jos labai nesunkai susineria....bet deja, taip pat lengvai ir issiardo, vos stukteli koja, ir byra, atsiprasant, pas mus darbe tokios sudetos...man nepatinka schmoll.gif schmoll.gif o medines tai beveik amzinos...tik jos parduodamos nelakuotos dazniausiai, jas reik pasveisti su svitriniu popierium ir nulakuoti, galima net spalva suteikti pries tai smile.gif

del roletu nezinau, bet manau, paciai vienai butu sunku unsure.gif reikia gi, kad kazkas prilaikytu unsure.gif
sekmes
Papildyta:
beje, mamos, galiu pasidalyti patirtim del tu uzknisanciu darbu smile.gif tris metus gyvenau nuosavam name viena (tai 100 kartu blogiau nei bute, ir darbu daugiau, patikekit)...dariausi daug ka pati, kai ka padejo brolis, tetis padaryti...bet dabar, kai gyvenu vel su vyrishkiu, tai jis jau beveik metai laiko taiso mano ir kitu "brokus" smile.gif na, bet kaip moterishke, tvarkiausi, kaip sugebejau, o kad jis auksarankis, tai tik dziaugiuosi smile.gif tik buvo labai sunku atprasti viska paciai daryti...tikrai, ipratau daug vyrisku darbu atlikti...o dabar pratinuosi paprasyti ir priminti, kad man tie darbai per sunkus...uzmirstu tiesiog, imu ir darau, ka galiu smile.gif uztai kartu kai imames, tai visai ne kazin kas gaunas, nes as dar savo "moteriska" nuomone turiu apie statybas, remontus ir pan....smile.gif
Atsakyti
biggrin.gif aciu uz atsakymus roletus tai gal reiks usisakyti alia gaila pinigeliu ,gal tas bambukines zaliuzes kaip nors pritvirtinsiu g.gif , o tos grindjuostes tai plasmasines , reiks pabandyt , gal iseis kas nors wink.gif
Papildyta:
smile.gif as tai dar vis su diedu gyvenu , alia koks ten tas diedas zodziu truksta doh.gif , tai ziogeli reiks taves vis klaust patarimu apie tuos ukio darbus smile.gif
Atsakyti
su kaimyne baigiam nuo proto nusokti, reikia skubiai santechniko vienam smulkiam darbeliui - jau priskambinom, bet kainos kosmines
o darbo itariam 5 minutes
kad bent koks telefoniukas butu imestas... tuscia.
merginos padekite... gal kuri turite gero santechniko kontaktus. i az
Atsakyti
QUOTE(baltažiedė @ 2008 12 06, 14:37)
su kaimyne baigiam nuo proto nusokti, reikia skubiai santechniko vienam smulkiam darbeliui - jau priskambinom, bet kainos kosmines
o darbo itariam 5 minutes
kad bent koks telefoniukas butu imestas...  tuscia.

Koks miestas?
Atsakyti
QUOTE(baltažiedė @ 2008 12 06, 14:37)

ir as, su kaimyne, prisikankinome su tais santechnikais doh.gif mums teko vamdzius keisti, zmones ismano savo darbus, ale dauguma ju yra geriantys doh.gif budavo pazada ateiti, o neateina bash.gif privargom, tai ne tas zodis doh.gif

o dabar turiu kita beda, pradejo pelyti viena kambario siena cry.gif teks vasara ja kazkaip tvarkyti unsure.gif galvos skausmas verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolancukas: 07 gruodžio 2008 - 19:24
Su santechnikais ir aš turėjau bėdos. Kviečiausi pagal skelbimą internete, nes buvo bėda, savaitgalis ir link nakties - darbą padarė, bet ir nuplėšė 100 lt. Tai dabar pamažu susipirkinėju įrankius, nes daugelis darbų išties paprasti, tik neturiu jokių įrankių. Bent jau pasikeisti tarpines galėsiu pigiau, nei už 100 Lt biggrin.gif
O šiaip meistrų ieškausi pagal rekomendacijas, dar geriau, jei kokį nesudėtingą dalyką gali padaryt brolis ar koks pažįstamas. Na, ir pati jau daug ką susitvarkau, net savotiškas kaifas kokiuose "Senukuose" klausinėtis konsultantų - šiandien pirkau kriauklę virtuvei, tai vėl naujovių visokių išgirdau biggrin.gif
Atsakyti
Su santechnikais tai tikrai gal daugiausia problemu buna schmoll.gif Galima iseitis-susitarti su kokiu "tolkovesniu" santechniku is seniunijos ir esant reikalui kviestis asmeniskai,jie paprastai nevengia chalturu darbo metu,ir kainuoja daug pigiau.Sukausi taip kai Senamiesty gyvenau.O tie pagal skelbimus tai labai brangus,ir dar neaisku ant ko uzsirausi doh.gif
Atsakyti
mane tai labiausiai nervina,kai sugenda masina verysad.gif ,kainos kosmines,dauguma moteriskiu nesupras ka ten keite,ar ne sena dali idejo ir t.t.gali maustyt ir kaina sakyt kokia tik nori...gerai kas turi pazistamu vyru kurie gali biski pasefuot remonte ir priziuret,o kas jei ne?maustyt gali kas netingi doh.gif taip siutas ima kad,eisiu mechanikos mokytis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(milabra @ 2005 01 18, 22:33)
Jaučiu, kad mano namuose tuoj pradės viskas griūti, lūžti ir panašiai. Man rankos nekyla kažką daryti.
Pradėsiu nuo pradžių - pradėjo kimštis unitazas. Kokias 3 savaites kaupiau drasą kad paskambinti Kauno vandenims. Praėjo sklandžiai - davė telefono numerį. Su tais vyrais irgi viskas tvarkoj, atvažiavo, išgyrė gražią šeimininkę  blush2.gif  paklausė, kodėl stalas neparuoštas, krapštė tą tualetą, lyg prasuko. Sako, eina kaip uoga. Nu aš ir nelindau žiūrėti. Bet po "didelio" apsilankymo pastebėjau, kad vėl tas pats sad.gif Dabar nesukaupiu drasos paskambinti.
Tas pats su televizoriaus taisymu - pradėjo durniuoti, o aš nesugebu išsikviesti meistro, nes man atrodo kad jie visi moterims makaronus ant ausų kabina.  Dailylenčių apdaila nepadaryta jau 6 metai, ir nesugebu rasti ar net paieškoti staliaus...bijau pradėti ieškoti  unsure.gif

Tiesiog pastebėjau, kad bijau lįsti į tas "vyriškas" sferas, nes bijau būti mulkinama. Į autoservisus važiuoju tik ten, kur pažystami dirba, meistrų irgi ieškau per draugus, kad jie nupasakotų mano bėdą. Bijau pasirodyti neišmanėlė ir kad paskui iš manęs pasišaipys, kad va, boba, nieko ji čia nesusigaudo.

Kaip jums sekasi susidoroti su tokiom buities problemom? Gal tiesiog galime keistis visokių meistrų telefonais? Nu kur jau patikrinti....
P.S. Tik būkit geros, nepasakokite, kaip jums padeda draugas ar buvęs vyras... Man tai nepadės  schmoll.gif

Man tas pats... kartais prisikviečiu savo tėva, bet jo rankos tolygražu neauksinės ir jis taip ilgai keikiasi, kol galiausiai prisuka lempute, kad man prireikia dar menesio, kad sukaupčiau drasos kitam prašymui. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vienpaneles @ 2009 06 13, 09:47)
Man tas pats... kartais prisikviečiu savo tėva, bet jo rankos tolygražu neauksinės ir jis taip ilgai keikiasi, kol galiausiai prisuka lempute, kad man prireikia dar menesio, kad sukaupčiau drasos kitam prašymui. doh.gif

aha ir man taip verysad.gif ,tetis kaime gyvena pastoviai uzsiemes,laiko neturi ,o ir kaip sakai rankos ne auksines.verciuosi pati doh.gif spinteles dureles virtuvej iskrito,tai kazkaip susukai,laikosi lyg bigsmile.gif ,kai prilaikai ranka atidarydama bigsmile.gif taip ir gyvenam cool.gif
Atsakyti