QUOTE(edituka @ 2006 11 29, 12:47)
mergaites , kadangi gyvenat be vyru , tai noriu jusu paklausti gal kuriai teko deti grindjuostes jos ten klijuojasi ar kaip, ir kokiu ten kampu jas ipjaut reikia , gal kuri zinot noriu virtuve pasibaigt
ir dar gal zinote ar sunku pasikabinti paciai roletus na tuos kur senukuose pardavineja
1. del gindjuosciu, tia kokios jos - medines ar plastmasines, ir kokios grindys? nes medines reikia medvarzciais tvirtinti, tik nepamenu, ar prie grindu, ar prie sienu

o jei plastikines, tai jos labai nesunkai susineria....bet deja, taip pat lengvai ir issiardo, vos stukteli koja, ir byra, atsiprasant, pas mus darbe tokios sudetos...man nepatinka

o medines tai beveik amzinos...tik jos parduodamos nelakuotos dazniausiai, jas reik pasveisti su svitriniu popierium ir nulakuoti, galima net spalva suteikti pries tai
del roletu nezinau, bet manau, paciai vienai butu sunku

reikia gi, kad kazkas prilaikytu
sekmes
Papildyta:
beje, mamos, galiu pasidalyti patirtim del tu uzknisanciu darbu

tris metus gyvenau nuosavam name viena (tai 100 kartu blogiau nei bute, ir darbu daugiau, patikekit)...dariausi daug ka pati, kai ka padejo brolis, tetis padaryti...bet dabar, kai gyvenu vel su vyrishkiu, tai jis jau beveik metai laiko taiso mano ir kitu "brokus"

na, bet kaip moterishke, tvarkiausi, kaip sugebejau, o kad jis auksarankis, tai tik dziaugiuosi

tik buvo labai sunku atprasti viska paciai daryti...tikrai, ipratau daug vyrisku darbu atlikti...o dabar pratinuosi paprasyti ir priminti, kad man tie darbai per sunkus...uzmirstu tiesiog, imu ir darau, ka galiu

uztai kartu kai imames, tai visai ne kazin kas gaunas, nes as dar savo "moteriska" nuomone turiu apie statybas, remontus ir pan....
Turtingas ne tas, kuris daug turi, o tas, kuriam nedaug reikia.